moje-zamenice-su-tuziti-fauci-ilon-mask-ce-objaviti-tviter-fajlove

Čini se da je izvršni direktor Tvitera Ilon Mask pronašao svoju sledeću zanimaciju/temu u seriji Tviter fajlova.

Mask je u nedelju bnagovestio da će objaviti Tviter fajlove u vezi sa vođom tima za reagovanje na koronavirus Bele kuće dr Entonijem Faučijem i pandemijom kovid.

„Moje zamenice su Tužiti/Fauči“, napisao je Mask na Tviteru.

Musk je nastavio sa memom rugajući se Faučiju koji neprestano savetuje Džoa Bajdena da nastavi da zaključava ljude kako bi se borio protiv pandemije kovid.

Na pitanje da li se sprema da objavi Tviter fajlove o kovidu i „suzbijanju onoga što se pokazalo kao činjenične informacije“, Ilon Mask je odgovorio:

Oh, dolazi veliki trenutak.

Republikanci su na Tviteru dočekali njegovu izjavu sa oduševljenjem, a predstavnica Mardžori Tejlor Grin se našalila da „potvrđuje“ Maskove nove zamenice.

Fauči je nedavno pohvalio komunističku Kinu zbog njenih drakonskih karantina i lažno je tvrdio da nema nikakve veze sa zatvaranjem škola širom zemlje tokom pandemije, što je dovelo do neviđenih nedostataka u učenju.

Republikanci Predstavničkog doma su se obavezali da će istražiti Faučijeve političke preporuke tokom pandemije, ali i njegove veze sa Institutom za virusologiju u Vuhan u Kini i finansiranje koronavirusa preko EcoHealth Alliance.

Mask je objavio tranše internih dokumenata kompanije koji otkrivaju obim cenzure platformi društvenih medija.

Prvi deo Tviter fajlova otkrivaju kako je kompanija cenzurisala priču o laptopu Hantera Bajdena u danima koji su prethodili predsedničkim izborima 2020.

Drugi deo ispitao je politiku zabrane i crne liste velikih razmera kompanije protiv konzervativnih korisnika mreže.

Treći deo razotkrio je rukovodstvo Tvitera koji se bori kako da ograniče, a zatim trajno zabrane bivšeg predsednika Donalda Trampa.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji