Nova pandemija i virus iz Brazila u najavi

Simulacija uključuje virus iz Brazila koji ima veću stopu smrtnosti od COVID-19 i nesrazmerno pogađa decu.

Centar za zdravstvenu bezbednost Džons Hopkins, u partnerstvu sa Svetskom zdravstvenom organizacijom (SZO) i Fondacijom Bil i Melinda Gejts, sproveo je još jednu stonu vežbu o pandemiji u Briselu, Belgija, 23. oktobra 2022.

Isti ljudi koji stoje iza Događaja 201, koji se održao pre skoro tri godine na današnji dan, upravo su završili desktop simulaciju za novi Entero virus poreklom iz Brazila.

Vežba, nazvana Katastrofalna zaraza, simulirala je sastanke savetodavnog odbora SZO za hitne slučajeve koji se bave izmišljenom pandemijom koja se širi iz Brazila na ostatak sveta.

Pored Bila Gejtsa, 10 sadašnjih i bivših ministara zdravlja i visokih zvaničnika javnog zdravlja iz Senegala, Ruande, Nigerije, Angole, Liberije, Singapura, Indije, Nemačke učestvovalo je u simulaciji, koja je uključivala unapred snimljene vesti, „osoblje“ uživo brifinge i moderirane diskusije.

Virus u ovoj simulaciji, nazvan Enterovirus, ima veću stopu smrtnosti od COVID-19 i nesrazmerno pogađa decu i mlade ljude.

Fenomen je nazvan SEERS (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Sindrome 2025).

Enterovirusi su bilo koji iz grupe RNK virusa (uključujući one koji izazivaju polio i hepatitis A) koji se obično javljaju u gastrointestinalnom traktu, ponekad se šire na centralni nervni sistem ili druge delove tela.

Događaj 201 je bio simulacija koja je uključivala koordiniran globalni odgovor na koronavirus koji je sproveden samo nekoliko meseci pre nego što je COVID-19 proglašen globalnom pandemijom početkom 2020.

Sa veb lokacije Džonsa Hopkinsa:

Događaj 201 je bila 3,5-časovna pandemijska vežba koja je simulirala niz dramatičnih, olakšanih diskusija zasnovanih na scenarijima, suočavajući se sa teškim, istinitim dilemama povezanim sa odgovorom na hipotetičku, ali naučno verovatnu pandemiju. 15 globalnih lidera u poslovanju, vladi i javnom zdravstvu bili su igrači u vežbi simulacije koja je istakla nerešenu politiku u stvarnom svetu i ekonomska pitanja koja bi se mogla rešiti uz dovoljno političke volje, finansijskih ulaganja i pažnje sada i u budućnosti.

Kao takva, činjenica da iste globalističke organizacije koje su sprovele tu vežbu takođe stoje iza simulacije katastrofalne zaraze je i alarmantna i slutnja, posebno sa uključivanjem konkretne 2025. godine kao datuma početka.

Govoreći o 2025. godini, još jedna vežba pandemije koronavirusa koja je prethodila COVID-19, a koja je takođe uključivala Džonsa Hopkinsa, nazvana je SPARS 2025-2028, koja je ispitivala globalni odgovor na pandemiju na respiratorni virus koji se proširio sa Filipina na Sent Pol u Minesoti.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji