nft-supertramp-kartice-u-prodaji-samopromocija-ili-novac

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp reklamira svoje SuperTramp NFT kartice, slične bejzbol karticama za hobiste, koje koštaju samo 99$ po komadu.

VAŽNA OBJAVA! Moja zvanična kolekcija digitalnih NFT kartica Donalda Trampa je tu! Ove kartice ograničenog izdanja sadrže neverovatnu UMETNOST mog života i karijere! Sakupite sve svoje omiljene Trump Digital Trading Cards, veoma slične bejzbol kartici, ali nadamo se mnogo uzbudljivije. Idite na http://collecttrumpcards.com/ & PREUZMITE KARTICE ODMAH! Samo 99 dolara svaki! Biće odličan božićni poklon. Ne čekajte. Neće ih biti, verujem, vrlo brzo!

Donald Tramp sada ima NFT kolekciju

Bivši američki predsednik prodaje digitalne trgovačke kartice od 99 dolara koje ga prikazuju kao superheroja, astronauta i još mnogo toga.

Donald Tramp je danas lansirao kolekciju NFT trgovačkih kartica za koje se tvrdi da dolaze sa stvarnim pogodnostima za kupce, uključujući pozivnicu na svečanu večeru sa Trampom ili čak i susret sa bivšim predsednikom SAD. I entuzijasti NFT-a i pristalice Trampa podjednako su nepoverljivi zbog vesti.

Tramp je u četvrtak podelio kampanju Sakupi Trampove karte preko svog zvaničnog Truth Social naloga.

U postu se kaže da će se digitalne kartice — koje su iskovane na Poligonu, Ethereum bočnoj mreži — prodavati za 99 dolara po komadu i uvući kupce u nagradne igre kako bi osvojili određene pogodnosti.

Svaka karta sadrži ilustraciju Trampa, u nekim slučajevima ponovo zamišljenog kao superheroja, kauboja ili astronauta.

Prikupite sve svoje omiljene Trampove digitalne NFT kartice, veoma slične bejzbol kartici, ali nadamo se mnogo uzbudljivije – napisao je danas.

Bio bi odličan božićni poklon. Ne čekajte. Oni će nestati, verujem, vrlo brzo!

Ovo je prvi put da je Tramp sam objavio svoje NFT kolekcionarske predmete, iako je bilo prošlih nezvaničnih projekata. Društvena mreža Parler je, na primer, ranije ove godine objavila NFT-ove inspirisane Trampom. Trampova kolekcija sadrži ukupno 45.000 NFT-a na Poligonu, sa ograničenjem po kupcu od 100 NFT-a.

Reakcija na Tviteru bila je trenutna, a ličnosti NFT-a reagovale su na ono što je Tramp obećao da je bila „glavna najava“ za danas.

Tramp je  ranije ima izričit stav protiv kriptovalute. Njegove NFT SuperTramp kartice su iskovane na blokčejn mreži i mogu se kupiti uz kriptovalute..

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji