posle-oluja-zivot-vas-uvek-nagradi

Posle „oluja“ koje preživite, život vas uvek nagradi, zato ne očajavajte. Dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Sreda 12.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas će vas mučiti nepotrebne brige, ali ne očajavajtei to će proći. Biće dobro ako izbegavate takva osećanja i zadržite pozitivan stav. Pripazite da ne grešite u obavljanju poslova, moguće su greške. Stoga bi bilo dobro da svoje obaveze izvršavate sa fokusom. Mnogo poremećaja u vašem umu će vam smetati i mogli biste to da pokažete vašem partneru. Od vitalnog je značaja da održite svoj um slobodnim, da održite sreću. Manji napredak ćete videti u novčanim pitanjima. Takođe ćete se verovatno suočiti sa nekim manjim razočarenjima. Pripazite na zdravlje danas. Postoji šansa da dobijete bol u nogama. Vaša srećna boja za danas je žuta, a popodne vam je idealno za odmor.

Bik

Dragi Bikovi današnji dan bi mogao da vam donese prepreke i kašnjenja. Biće mudro odložiti vitalne odluke. Možete se opustiti slušajući muziku i to će vas usrećiti. Atmosfera na poslu neće biti povoljna za vas. Možda ćete morati da se prilagodite sa vašim kolegama da biste posao obavili na nesmetan način.  Ljubavna pitanja neće biti srdačna. Velike su šanse da uđete u sporove sa vašim emotivnim partnerom. Troškovi mogu izgubiti kontrolu. Možda ćete morati da potrošite mnogo novca na renoviranje kuće. Mogući su bolovi u nogama i leđima. Opustite se i odmorite. Jutro je odlično za planiranje vaše budućnosti, a ako želite da vam dan prođe bez problema u vašu odevnu kombinaciju uvrstite braon boju.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas je za vas veoma ugodan i pozitivan dan. Imaćete otvoren um. I takođe bićete u stanju da zadovolji sve vaše želje. U ovom trenutku se mogu doneti vitalne odluke. Naznačeni su glatki rezultati na poslovnom planu. Vaše veštine će takođe ceniti nadređeni.  Ovo je idealan dan za ljubav. Moći ćete otvoreno da izrazite vaša romantična osećanja. Novčana pitanja će se odvijati glatko. Ali vaša prirodna inteligencija će vam pomoći danas u sferi finansija. Vaše zdravlje je danas dobro. Održavajte dobru fizičku kondiciju. Idealni sati za vas su od 14 do 16 časova, a srećna boja za danas je plava.

Rak

Dragi Rakovi, ovaj dan bi mogao da bude veoma produktivan za vas. Osećaćete se sveže i odlučno. Ulazak u nove poduhvate takođe može biti profitabilan za vas. Pitanja u vezi sa poslom će biti u redu za vas i moći ćete da završite sve vaše zadatke na vreme. Bićete profesionalniji i bavićete se svim poslovima sa entuzijazmom. Imaćete prijateljski odnos sa vašim partnerom. Ovo će omogućiti vašem partneru da shvati vrednost veze. Tok novca će biti dovoljan za danas. Moći ćete i više da uštedite. Bićete u formi. To će biti zbog dodatne energije koja je prisutna u vama. Idealna boja za danas je ružičasta a vreme koje vam donosi najsrećnije ishode je od 20 do 22 časa.

Lav

Dragi Lavovi ovo bi se moglo pokazati kao pasivan dan. Međutim, možda se osećate pomalo napeto. Ako budete opušteni i zauzmete fleksibilan stav, sve će biti u redu za vas. Izbegavajte donošenje velikih odluka ili ulazak u nove poduhvate. Možda vam radna atmosfera neće biti pogodna. Postoje šanse da dođe do nesuglasica sa vašim kolegama. Šanse da uđete u raspravu sa majkom u vezi sa rekonstrukcijom ili razvojem kuće su prilično velike. Ovo se može pokazati kao izvor brige. Monetarni napredak možda nije tako povoljan danas, pa sačekajte sa većim ulaganjima i ne pristajte na velike troškove. Zdravlje možda nije baš dobro danas, pa iskoristite slobodno vreme za odmor. Možda patite od glavobolje ili hipertenzije. U svakom slučaju vama danas odgovara period noći, dok je srećna boja za vas crvena.

Devica

Drage Device, ovo možda nije sjajan dan za vas jer biste se mogli suočiti sa nekom neprijatnošću. Pokušajte da obuzdate vašu anksioznost i nesigurna osećanja. Nemojte imati negativne misli. Samo pomislite da će ovo biti povoljan dan i da biste mogli dalje da postignete čuda. Trebalo bi da imate hrabrosti i da zadržite pozitivan stav u obavljanju današnjih poslova. Na taj način ćete moći da prevaziđete prepreke sa kojima se možete suočiti dok obavljate radnu rutinu.  Možda će vam biti teško da danas objasnite nešto vašem partneru. Stoga bi bilo dobro izbegavati neke komplikovane stvari. Uživanje u novčanoj dobiti neće biti moguće. Mogli biste imati više troškova.  Loše zdravlje bi moglo da vas ometa. Možda patite od glavobolje ili bolova u leđima. Srećno vreme za danas je od 15 do 16 časova, a vaša boja za danas je zelena.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan – Posle „oluja“ koje preživite, život vas uvek nagradi, zato ne očajavajte!

Vaga

Drage Vage danas bi za vas sve moglo da ide veoma povoljno. Potpuno zadovoljstvo će biti moguće. Takođe ćete naići na neke nove uzbudljive prilike. Postoji prostor da pokažete vaš talenat na poslu. Moguće je da danas dobijete neko priznanje. Možete zacrtati tok svog života tako što ćete doći do dobrog zaključka. Danas je idealna dan da uvećate vaše finansije. Na licu će vam biti i veselje jer ćete moći da budete svedoci dobitaka. Naznačeni su dobra energija i duševni mir. Ovo će vas održati u dobrom zdravstvenom stanju. Idealan period danas je oko podneva, a vaša srečna boja za danas je bela.

Škorpija

Drage Škorpije, danas će biti veom dobar dan za vas. Možete steći neke nove prijatelje i oni će vas podržati. Ovo bi se moglo pokazati veoma korisnim za vaš napredak. Takođe možete steći udobnost i sreću. Prepuštanje odmoru će takođe biti veoma korisno. Posao će vas danas takođe zaokupiti. Možda ćete dobiti i neke izazovne zadatke koji će testirati vaše sposobnosti. Dobro ćete napredovati u vašem poslu. Odnos sa partnerom će biti dobar. Dobro razumevanje i odnos mogli bi da prevladaju jedni sa drugima. Naznačeni su novčani dobici kao i troškovi. Za vas je od vitalnog značaja da pažljivo rukujete vašim finansijama. Ovo bi vam moglo uštedeti mnogo nevolja.  Zdravlje možda i nije veliki problem. Konzumirajte puno vode i povremeno vežbajte. Idealan sat za vas danas je od 17 do 18 časova. Vaša srećna boja za danas je crvena.

Strelac

Dragi Strelčevi danas baš i nije neki dobar dan za vas. Skloni ste da budete veoma osetljivi i sentimentalni. Pokušajte da izbegavate bilo koju negativnu temu danas. Usvajanje bezbrižnog stava je veoma važno za vas. Može doći do nesuglasica sa vašim kolegama. Takođe može postojati određena napetost u vezi sa poslom koji obavljate.  Možda će biti nekih žestokih razgovora sa vašim partnerom. Novčana pitanja neće biti tako dobra. Postoje šanse da pretrpite gubitke. Zdravlje će biti prosečno. Možda ste manje spavali tokom noći i to bi moglo izazvati nemir. Prepodne odredite za rad, dok vaše slobodno vreme iskoristite za odmor. Narandžasta je danas vaša srećna boja.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas je dan idealan za odmor. Možete pokušati da se uključite u molitve i duhovni rad koji bi vas mogao zadovoljiti. Biti srećan u svakom trenutku takođe vas može učiniti aktivnim. Biće mudro biti strpljiv i odlučan u svom pristupu. Stvari na planu posla možda nisu tako dobre. Možda ćete se suočiti sa povećanim radnim pritiskom koji će vam stvoriti pritiske. Možda nećete imati dobar odnos sa vašim kolegama. Budite mudri. Nećete imati mnogo sreće sa novcem. Ne očekujte mnogo i čekajte vaše vreme. Zdravlje danas možda nije tako dobro. Mogu se pojaviti problemi sa kožom i bol u nogama. Pošto će danas vaš radni dan biti previše stresan, svaki slobadan trenutak iskoristite za odmor. Srečna boja za danas je siva, pa je uvrstite u vašu dnevnu kombinaciju.

Vodolija

Drage Vodolije, ovo će verovatno biti dobar dan za vas. Očekujte da ćete se obogatiti. Takođe možete doneti neke važne odluke. Iskoristite dan da marljivo obavljate svaš posao i videćete obećavajuće rezultate. Zarada će vam danas biti povećana. Moći ćete da učinite dan veoma prijatnim. Takođe će biti svežih vibracija pozitivnih osećanja koje će se dogoditi u vašem emotivnom životu. Takođe postoje šanse da povećate vašu ušteđevinu. Zdravlje će generalno biti dobro. Bićete stabilni i uživaćete u boljoj kondiciji. Vaša srećna boja za danas je ljubičasta, a posle podne idealno za odmor.

Ribe

Drage Ribe danas nije vaš dan. Pokušajte da bolje iskoristite dan da se duhovno uzdignete. To će vam pomoći da postignete povoljne rezultate. Doživećete veći radni pritisak. Možda ćete takođe morati da preuzmete više odgovornosti na radnom mestu. Svoj bes možete istresti na partnera, kontrolišite se.  Mogli biste da pretrpite novčane gubitke. Potrebna je opšta svest sa vaše strane da biste upravljali vašim finansijama. Možda ćete osetiti bol u nogama. Ovo može biti zbog stresa sa kojim se suočavate. Danas iskoristite jutarnje časove za poslovne zadatke. Srećna boja za danas je crna.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan – Posle „oluja“ koje preživite, život vas uvek nagradi, zato ne očajavajte!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com