Prema oceni žena savršen muškarac

Savršen, odnosno pravi muškarac instinktivno razume želje svoje partnerke i trudi se da ih ispuni.

Žene vole maštovite ljubavnike, one koji znaju da čitaju njihove želje čak i one koje nisu izgovorene naglas. Da bi muškarac postao sjajan ljubavnik, važno je da razvije idealnu emocionalnu povezanost, komunikaciju i pažnju prema partneru. Postati sjajan ljubavnik zahteva malo volje, kao i učenja ljubavnih veština, ali pre svega, važno je otkriti ono što žene ne podnose u krevetu.

Pripazite na naredne stvari, postanite ljubavnik koji razume želje žene i zajedno stvarajte intimni odnos ispunjen strašću i uzbuđenjem. Donosimo vam spisak stvari koje žene ne vole u krevetu, a o tome piše i „Maksim“.

1. Suviše pažljivi muškarci

To su oni muškarci koji neprestano postavljaju pitanja poput „Mogu li?“ ili „Smem li?“, a to nikako nije se*si. Pravi ljubavnik instinktivno razume želje žene, interpretira suptilne znake i prepoznaje sve što treba da se desi i polako ide ka tome.

2. Mehanički odnos

Se*s bez strasti ženama je dosadan. Ono što bi moglo biti ispunjenje obaveze, za žene postaje gubitak vremena. Važno je održavati strast i emocionalnu povezanost, iako ste dugo godina u vezi ili braku kako bi intimni odnos bio zadovoljavajući.

3. Preglasni uzdasi ili njihovo odsustvo

Preterano stenjanje može biti iritantno, dok potpuno tišina takođe nije privlačna. Naravno da treba da radite instiktivno, ali savet je da pronađete zlatnu sredinu. Izražavajte uzbuđenje umerenim uzdasima i rečima prilagođenim partnerki.

Pročitajte još:

4. Monotonija i beg od eksperimentisanja

Predvidivi potezi dovode do monotonije koja nije se*si. Raznolikost je ključna, zato unesite novine i isprobajte nove ideje, ne samo u spavaćoj sobi. Duge veze često postanu rutinske. Nemojte se bojati da eksperimentišete sa novim pozama, ulogama ili igračkama. Otvorenost za novitete održava strast živom. Eksperimentisanje je poželjno, ali pre toga uverite se da li i vaša partnerka želi isto.

5. Predug oralni se*s

Iako žene vole oralni se*s, predugo zadržavanje može postati dosadno. Održavajte ravnotežu nežnosti i strasti, izbegavajući preduge predigre ili takođe predug oralni se*s.

6. „Zečiji“ se*s“

Brz se*s poput tzv. „zečijeg“ nije privlačan ženama i savršen muškarac ga ne praktikuje.

Umesto toga, kombinujte ritam, budite nežni i strastveni kad je to potrebno. Raznolikost u pristupu osiguraće zadovoljstvo partnerki.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/Srećna republika