Velike grudi i zgodno telo su me probili na estradi

Sofija Vergara važi za jednu od najuspešnijih, ali i najlepših glumica sveta i toga je svesna, jer njen adut, velike grudi i zgodno telo su joj obezbedili proboj u svet šou biznisa.

Ona je u nedavnom intervjuu za „El Pais“ otkrila da joj je fizički izgled dosta pomogao u karijeri glumice.

„Bilo bi apsurno da to poričem ili da se osećam loše zbog toga. Naprotiv, zahvalna sam za svoj život. Moje velike grudi i moje telo otvorili su mi vrata, bili su moj ‘pasoš’ za prolaz u svet kada sam imala 20 godina i kada sam počela da se bavim modelingom. Međutim, danas imam 51 godinu i još uvek sam ovde“, rekla je ona iskreno za „El Pais“.

Zanosna Kolumbijka smatra da je njena neustrašiva narav dosta pomogla u svetu filmske industrije. Odnosno, kako kaže, nije se bojala da rizikuje.

„Zato što se ne plašim rizika, radim više od bilo koga, imam ličnost, uvek sam bila svesna onoga što je napolju i nisam se plašila. Ima žena koje su lepše, mlađe, imaju bolje grudi i bolje telo od mene, ali ja sam još uvek tu jer sam pokazala da mogu da ostanem. Ne radim operacije na mozgu, to je samo zabava, a najgore što mi se može desiti je da kažu da izgledam ružno ili da ‘ovaj debil ne zna da se ponaša’. To mogu da podnesem“, dodala je Sofija za pomenuti medij.

Pročitajte još:

U intervjuu za „El Pais“, Vergara se osvrnula i na razvod od Džoa Manganijela, otkrivajući pravi razlog kraha njihove ljubavi.

„Ja sam sveže razvedena žena. Brak mi se raspao jer je moj suprug mlađi od mene, želeo je da ima decu, ali ja nisam htela da budem stara mama. Imam osećaj da to ne bi bilo fer prema bebi“, otkrila je ona.

Inače, Vergaru ćemo uskoro imati priliku da vidimo u Netfliksovom serijalu „Grizelda“, gde tumači glavnu ulogu „kraljice kokaina“ Grizelde, koja je „harala“ Majamijem sedamdesetih i osamdesetih godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/superzena.b92.net