fauci-bedaci-pretnje-meni-mojoj-porodici-su-manifestacija

Dr Entoni Fauči koji nikako da ode sa TV ekrana, rekao je u utorak u emisiji na MSNBC-u da su pretnje koje dobijaju on i njegova porodica „manifestacija koliko je naše društvo postalo bizarno“.

„Vaš život je ugrožen. Bilo je pretnji smrću vašoj porodici, vašoj ženi, vašoj deci, upitala je voditeljak Faučija – Kako je živeti pod tim kada znaš da ono što pokušavaš da uradiš je unapređenje javnog zdravlja i spasavanje života?“

Fauči je rekao:

„Izgleda prilično paradoksalno. Očigledno, nije nimalo prijatno. Da, moj život je ugrožen. Ono što me najviše muči je besmislena priroda uznemiravanja i pretnje mojoj ženi i mojoj deci. Kakva to kukavica radi? U kom cilju pretiti i uznemiravati decu, nevinu decu osobe koja je zdravstveni službenik, ženu te osobe? To je zaista manifestacija koliko je naše društvo postalo bizarno.”

„Da li mislite da su životi izgubljeni zbog načina na koji je sve ovo postalo tako polarizovano?“ – upitala je voditeljka.

Fauči je rekao: „Kada kažem takve stvari, to postaje nesrazmerno… Ali činjenica je da vakcine spašavaju živote. Ako nešto kažete ili učinite nešto da odvratite ljude od vakcinacije, onda će životi biti nepotrebno izgubljeni. To je samo činjenica.”

U najnovijoj izjavi Fauči ne prestaje da šokira njegovim insistiranjem na kovidu – „Još smo usred pandemije.“

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji