Prioritet za danas budite sami sebi jer sreća je razmaziti se

Danas sami sebi budite prioritet, jer kada sebe razmazite to je sreća, IEM Vedske dnevne predikcije za sve znakove zodijaka, Nedelja 31.07.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, kako Mesec ulazi u Lava, danas u svoj život možete privući više pozitivnih emocija. Vaš umetnički duh danas će biti na vrhuncu. Bićete pozitivniji i naći ćete nove mogućnosti da unapredite svoju karijeru. Danas je savršen dan da preuzmete nove obaveze. Možete se nadati boljoj budućnosti ako danas započnete nove aktivnosti. IEM vam savetuje da danas odaberite da sami sebi budete najbitniji, povećajte svoju vitalnost i nivo kreativnosti. Svoje najbitnije zadatke započnite između 17:00 i 20:00 časova, jer je to najpovoljnije vreme za vas. Odaberite da nosite bilo šta u biserno sivoj boji da biste privukli više energije.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec je u znaku Lava, potrebno je da više pažnje posvetite svojim ciljevima. IEM savetuje da provodite više vremena sa svojim najmilijima kako biste dobili više pozitivne energije i da biste izvršili svoje zadatke. Takođe možete planirati dan za izlazak. Podmladite svoju energiju provodeći vreme u prirodi. Vreme provedeno sa vama dragim osobama može vas opustiti i poboljšati vaš fokus na cilj. Smeđa je danas vaša srećna boja i poboljšaće vašu vitalnost i spokoj. Štaviše, planirajte da obavite svoj najbitniji zadatak između 15:00 do 16:00 časova za pozitivne ishode.

Blizanci

Dragi Blizanci, dan će doneti različite ishode kada Mesec uđe u Lava. Danas će vaši troškovi biti prilično visoki. Čak i ako niste materijalna osoba, morate da kontrolišete svoje iznenadne troškove. Ovaj dan će biti obećavajući za privrednike i akcionare. Možete očekivati da ćete dobiti dobar povraćaj sa investicijama koje su obavljene danas. Izaberite bilo šta u svetlo plavoj boji da biste privukli sreću danas. Takođe, pokušajte da zakažete najvažnije sastanke ili zadatke između 14:00 do 15:00 časova danas.

Rak

Dragi Rakovi, sa uticajem Meseca u Lavu, danas možete da se osećate pomalo obeshrabreno i razočarano. Međutim, IEM savetuje da održite raspoloženje kako biste kontrolisali situaciju na najbolji mogući način. Morate da kontrolišete svoje emocije i bes da ne biste povredili ljude svojim rečima. Izbegavajte neželjene probleme u svom životu. Možete izabrati nešto u braon boji jer je to srećna boja za vas danas. Štaviše, pokušajte da svoj najpovoljniji posao zakažete između 15:30 do 17:30 časova da osigurate svoj uspeh.

Lav

Dragi Lavovi, pošto je Mesec u vašem znaku, možda vam nedostaje odgovarajuća motivacija da danas izvršite sve što vas čeka u rasporedu. Sasvim je moguće da danas želite da se odmorite. Ipak, ovaj dan je najbolja prilika za studente da ostvare bolju karijeru. IEM vam savetuje da se danas maksimalno potrudite da postignete optimalne rezultate u svojoj karijeri jer sami sebi stvarate sreću. Opustite se i potpuno se usredsredite na svoje učenje i usavršavanje. Vreme od 18:00 do 20:00 časova je najuticajnije vreme za vas danas. Štaviše, možete odabrati bilo šta da nosite u kraljevsko plavoj boji.

Devica

Drage Device, prisustvo Meseca u Lavu može da promeni vaš nivo popularnosti. Danas možete očekivati da ćete ostati u centru pažnje za ljude oko vas. Vaš rad može uticati na sve, a vi možete dobiti najbolju ocenu za svoj naporan rad. U skladu sa vašim prirodnim karakteristikama, vaše učenje i perfekcionizam mogu dovesti do vašeg uspeha. Zahvalnost od strane drugih će vam pružiti više motivacije i pozitivnih osećanja prema životu. Možete povećati svoju popularnost tako što ćete imati dobru komunikaciju sa ljudima. Pokušajte da zakažete vaše važne zadatke od 17:00 do 18:00 časova pošto vam je danas to najperspektivnije vreme. Narandžasta je danas vaša srećna boja.

Vaga

Drage Vage, pošto je Mesec prisutan u Lavu, možete očekivati da ćete provesti miran dan pod uticajem Meseca na vaš horoskop. Danas će vaše okruženje biti mirno. Možete očekivati da ćete dobiti spokoj i duševni mir, tako da danas odaberite sami sebe i uživajte, savetuje vam IEM. Čak i ako vam proteklih nekoliko dana nije bilo tako dobro, mogli biste očekivati bolje rezultate u narednim danima. Ljubav vaše porodice i prijatelja pomoći će vam da se opustite Možete izabrati da obavite osnovne zadatke između 17:00 i 19:45 časova pošto je to najkorisnije vreme. Takođe možete izabrati bilo šta u crnoj boji da biste privukli sreću.

Škorpija

Drage Škorpioje, pošto je Mesec danas jak u Lavu, može uticati na vaš horoskop sa nekoliko izazova. Možete se osećati razočarano i posramljeno zbog situacije. IEM savetuje da glava bude hladna da biste izbegli mentalni stres. Učestvujte u razgovorima sa ljudima da biste rešili svoje probleme. Takođe, pokušajte da se ponašate skromno kako biste održali zdrave odnose sa ljudima. Danas je savršen dan da preuzmete nove izazove i više se fokusirate na svoj cilj. Dakle, pokušajte da obučete nešto u plavoj boji da biste dobili novu energiju. Takođe, pokušajte da organizujete svoje važne zadatke između 15:00 do 17:00 časova da privuče sreću.

Strelac

Dragi Strelčevi, pošto je Mesec u Lavu, možete očekivati da ćete danas dobiti više pozitivnih vibracija. Možete očekivati da ćete dobiti neke dobre vesti vezane za vašu profesiju ili karijeru. Možete dobiti nagradu za svoj trud i inteligenciju. Prirodno je da ste na svom radnom mestu prilično poznati po svojoj lojalnosti i veselom stavu. Zahvalnost drugih može ispuniti vaš život pozitivnošću i vitalnim duhom. Možete odabrati bilo šta u svetlo roze ili breskvi da biste privukli više pozitivnosti za ovaj dan. Štaviše, pokušajte da se uzdržite od nošenja bilo čega u sivoj boji da biste izbegli negativnost u životu.

Jarac

Dragi Jarčevi, kako Mesec ulazi u Lava, može vam nedostajati samopouzdanja i vitalnosti da donosite odluke ili obavljate svoje zakazane zadatke. Ako vam nedostaje samopouzdanja, dajte više vremena na razvoj vaše energije i na pronalaženju fokusa. Morate biti dovoljno praktični i da vaš željeni cilj uvek bude prioritet. Možete odabrati da nosite bilo šta u crvenoj boji jer je to srećna boja za povećanje vaše motivacije danas. Štaviše, pokušajte da izvršite svoje osnovne zadatke između 16:45 do 17:45 časova jer je to najuticajnije vreme za vas da obezbedite najbolji rezultat.

Vodolija

Drage Vodolije, pošto je Mesec u najuticajnijem položaju u Lavu, IEM savetuje da morate voditi računa o svom zdravlju kako biste izbegli bilo kakve zdravstvene probleme. Postoje šanse da se danas razbolite ili da ste skloni nekoj hroničnoj bolesti. Čak i ako se danas ne osećate dobro, ne smete da gubite ovaj dan jer vam je to najbolja prilika da postignete više uspeha u karijeri. Možete pronaći kreativnost u zadatku koji vas najviše inspiriše, pa se malo prepustite. Možete odabrati da nosite bilo šta u sivoj boji da biste povećali fokus na ovaj dan. Štaviše, pokušajte da završite svoje osnovne zadatke između 18:00 do 19:00 časova da biste dobili bolje rezultate.

Ribe

Drage Ribe, pošto je Mesec prisutan u Lavu, to može uticati na vaš ljubavni život. Danas možete iznenada upoznati svog partnera. Ali, budite oprezni i vodite računa o održavanju vaše veze. Umesto toga, možete biti dobri prijatelji na početku i dati dovoljno vremena da se upoznate. I za bračne parove ovaj dan će biti pun ljubavi. Možete očekivati da vodite miran bračni život. Takođe, pokušajte da zakažete datum za specijalnu večeru i da dodate dodatni šarm vašoj vezi. Danas možete izabrati bilo šta u žutoj boji. Takođe, pokušajte da obavljate najvažnije zadatke između 19:00 i 20:00 da biste osigurali sreću.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com