Svako novo jutro je nova šansa za sreću- IEM Savetnik

Svako novo jutro je nova šansa za sreću- IEM Savetnik vaše Vedske dnevne predikcije za sve znakove zodijaka, Subota 30.07.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, kako se Mesec i danas kreće kroz znak Raka, osetićete potrebu da promenite određene stvari u svom životu. Danas ćete imati hrabrosti da se suočite sa problemima koje ste tako dugo izbegavali. Ako niste zadovoljni nečim u svom životu, bitno je da uzmete stvar u svoje ruke i okrenete situaciju. IEM savetuje pretvaranjem frustracije u konstruktivne ideje i suočavate se sa svim problemima direktno je nova šansa za uspeh. Ako ne krenete napred, ne možete očekivati nikakav napredak. Nošenje crvene boje pomoći će u privlačenju pozitivnosti. Razmislite o zakazivanju važnih zadataka između 15 i 16 časova, jer je ovo dobro vreme za vas.

Bik

Dragi Bikovi, sa Mesecom koji je danas stacioniran u Raku, pred vama je težak dan. Postoji mogućnost da vas ljudi pogrešno shvate. IEM savetuje da budete veoma oprezni dok iznosite svoje misli i mišljenja jer su vaše reči sklone pogrešnom tumačenju, ne brinite nova šansa je uvek tu. Razmislite da budete jasni i kroz pisanje. Ne dozvolite da nesporazumi poremete vaš dan. Sat između 14 i 15 časova biće srećan za vas. Nošenje zelene pomoći će u privlačenju pozitivnosti.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec u Raku će vas verovatno uvući u nesuglasice koje će dovesti do razdražljivog raspoloženja tokom celog dana. Možda ćete se naći u žestokoj svađi sa bratom ili sestrom oko pitanja nasleđa i stvari će verovatno postati neprijatne. IEM savetuje da se suzdržite u slučaju da sukob eskalira. To je jedini način da se sporovi drže pod kontrolom. Vaša srećna boja je ljubičasta. Sve važne poslove treba odraditi između 14 i 15 časova.

Rak

Dragi Rakovi, Mesec u vašem znaku će vas verovatno motivisati da steknete nove veštine i znanja o nepoznatom. Neki od vas se mogu osećati sigurno u sebe i dobro su raspoloženi. Vaš um će danas biti veoma aktivan, što možete iskoristiti da proširite svoje horizonte znanja. To je najbolja faza u vašem životu da izoštrite svoje intelektualne veštine jer će vam to mnogo pomoći u budućnosti. Sat između 16:30 i 17:30 je povoljan za vas. Nosite žutu za sreću kada su finansije u pitanju.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Raku, danas ćete biti takmičarski raspoloženi. Verovatno ćete biti blagosloveni sposobnošću da uspete u svemu što pokušate. Uz pomoć svojih veština, kao što su dobra komunikacija i intelektualne veštine, moći ćete da se približite ostvarenju svojih ciljeva. Dobro iskoristite svoju kompetenciju i sposobnost da izgradite snažnu osnovu za lične i profesionalne odnose. Razmislite o tome da nosite sivo da biste privukli sreću. Štaviše, razmislite o zakazivanju svih važnih zadataka između 18 i 20 sati jer je vreme srećno za vas.

Devica

Drage Device, sa Mesecom u Raku, vrlo je moguće da se neki od vas danas osećaju uplašeno. Velika je mogućnost da budete zarobljeni u nekoj kontroverzi, pa budite oprezni u svemu što radite i nastavite sa oprezom. Danas su moguće male turbulencije, koje bi vas potencijalno mogle izazvati stres i uticati na vaše zdravlje. Najbolje rešenje da se izbegnu bilo kakve nesuglasice je da se sklonite od situacije.  Za danas izbegavajte crvenu boju. Sat između 18:30 i 19:30 je srećan za vas.

Vaga

Drage Vage, uticaj Meseca u Raku će verovatno naterati da se osećate kao da polako idete unazad. IEM savetuje da odvojite malo slobodnog vremena za porodicu i sebe i ne očajavajte nova šansa za srećan ishod je na pomolu. Prebacite sav svoj fokus i pažnju na sebe i iskoristite ovo vreme u svoju korist. Zaslužujete i trebate ovo slobodno vreme. Prepustite se svim aktivnostima koje vas čine srećnim. Vaša srećna boja za danas je braon. Preduzmite sve važne zadatke između 16:30 i 18:00.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Raku, možda će vam trebati podrška u određenoj situaciji. Danas postoji šansa da će vam biti ponuđena beskrajna podrška koja će vas istisnuti iz ove situacije, prihvatite je. Takođe je u redu pitati prijatelja za podršku. Podrška i pomoć jedno drugom je osnova svake snažne veze i pomaže u daljem jačanju veze. Na isti način na koji im pružite svoju beskrajnu podršku, isto ćete dobiti zauzvrat. Nošenje tamne nijanse crvene će se pokazati kao sreća za vas. Između 13 i 14:30 biće srećno vreme za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, prisustvo Meseca u Raku će vas danas verovatno obeshrabriti. Na poslovnom planu, moguće je da ne možete da ispunite svoje ciljeve ili zadatke zbog rasejanog fokusa. To može dovesti do niske produktivnosti, što treba da se reši. Razvijte nove načine da poboljšate svoj fokus. Umesto da budete razočarani, preduzmite potrebne radnje ka poboljšanju. Čini se da su ljubav i romansa danas na ispitu, izaberite iskrenost. Sat između 18:30 i 19:30 biće srećno za vas. Vaša srećna boja za danas je zelena.

Jarac

Dragi Jarčevi, uz uticaj Meseca u Raku, danas je moguće da se osećate rasejano. Osećaćete se kao da bežite od svojih obaveza. Međutim, bitno je zapamtiti da sve ima svoje vreme i da mu je potrebno dati prioritet. IEM savetuje uspostavljanje ravnoteže između svih stvari u životu, kao što su posao, igra i odgovornosti. Postavite sve prioritete i dovedite stvari u red. Ako se suočavate sa poteškoćama u održavanju fokusa, rasporedite zadatke između 10 i 11:30 za optimalan završetak. Nosite roze boju za sreću danas.

Vodolija

Drage Vodolije, položaj Meseca u Raku sugeriše da su svi planovi skloni promenama danas. Možda imate planirano putovanje, ali može doći do promena koje vam se neće dopasti. Svaki poremećaj u planovima treba da se rešava bez problema i da ne postane razlog za kvarenje vašeg raspoloženja. Takođe je neophodno zapamtiti da ovaj razvoj događaja može biti dobar za vas na duge staze. Laganje vas neće nikud odvesti, budite iskreni. Nošenje ružičaste će biti sreća za vas. Sati između 16 i 18 časova su povoljni za vas.

Ribe

Drage Ribe, sa Mesecom u Raku, IEM savetuje da nemate nesuglasice sa onima na vlasti. Ako danas imate posla, nastavite sa oprezom jer to može biti opterećujuće. Potrudite se da danas ostanete smireni. Ako se osećate kao da ste zaglavili u teškoj situaciji sa mnogim poslovima, dobra ideja bi bila da dobijete pomoć od prijatelja. Nosite plavo za sreću. Vreme između 11 i 13 časova je idealno za donošenje odluka.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/ IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com