robert-f-kenedi-dzunior-razotkriva

75% prihoda od oglašavanja u glavnim medijima sada dolazi od farmacije – rekao je on.

Robert F. Kenedi džunior  (RFK Jr.) u najnovijem intervjuu razotkrio je čuvare informacija koji kontrolišu glavne medije.

RFK Jr. je objasnio da su mejnstrim mediji produžetak farmaceutske industrije jer „75% prihoda od oglašavanja u mejnstrim medijima sada dolazi od farmacije“, rekavši da je „taj odnos čak i veći za večernje vesti“.

Anderson Kuper ima 12 miliona dolara godišnje godišnje plate. Pa, 10 miliona od toga dolazi od Pfizera. Dakle, njegov šef nije CNN; njegov šef je Pfizer, i oni se toga ne stide.

Nastavljajući o stručnjacima iz establišmenta kao što je Anderson Kuper, Robert F. K Jr. je rekao: „Oni kažu u njegovom programu: ’Stvorio za vas Pfizer’. Naravno, on vam neće reći istinu o Pfizerovom proizvodu. On će pokušati da vam ih proda. Pokušaće da te preplaši govoreći: „Ako ovo ne uradiš, umrećeš.“

Sajtovi društvenih medija poput Fejsbuka i Instagrama zabranili su Kenedija jer se usudio da razotkrije sukob interesa establišmenta u guranju eksperimentalnih kovid vakcina.

Kao što je svet naučio u klasičnom filmu „Čarobnjak iz Oza“, često se iza zavese nalazi čovek koji kontroliše poruku raspaljivača straha.

U slučaju mejnstrim medija 21. veka, Big Pharma je grupa u senci koja vrši propagandu.

Dnevni Puls /Mediji