Samo se pravim srećnicima tokom seksa dešavaju ove tri stvari

Ukoliko vam tokom seksa nešto ne štima, malo koja veza može opstati. A kako da znate da je seks dobar?

Postoje stvari koje vrlo jasno ukazuju na to. Pre svega, sam čin doseže vrhunac tek kada oba partnera, bez ustručavanja, mogu maksimalno da uživaju u trenutku.

Ova tri znaka pouzdano pokazuju da imate odličan seks.

Iako ga voli, žena je spremna da prevari svog supruga – samo zbog ova 3 razloga

Tokom seksa ne brinete za svoj izgled

Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećanjima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znate da imate savršen seks.

Možete da mu kažete šta tačno želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na „pravi put“ ili mu tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte da imate savršen seks.

Starim metodama je odzvonilo: Evo šta današnje mlade žene rade da bi se uzbudile za seks

Pročitajte još:

Nakon seksa osećate se opušteno i srećno

Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali, to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete da skinete osmeh s lica, osećate kako vam telo drhti i ne možete da se oduprete umoru, imate savršen seks.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/superzena.b92.net