Hajdi Klum hvali svog 17 godina mlađeg muža

Slavna manekenka Hajdi Klum u braku je sa 17 godina mlađim Tomom Kaulitsom, a u nedavnom intervjuu je otkrila i tajne njihovog ljubavnog života.

Klumova je gostovala u podsastu Call Her Daddy, gde se prisetila svog prvog supruga, a onda je ispričala da nema određeni tip muškarca.

„Pogledajte moju prošlost. Nemam tip muškarca. Bila sam s nekim ćelavim, jako starim, duge kose, mršavim. Njihove ličnosti su takođe bile vrlo, vrlo različite. Na kraju dana, želite nekoga sa kim se osećate prijatno. Nekoga zbog koga se osećaš sjajno“, navela je.

A onda je zaintrigirala javnost kada je počela da opisuje seksualni život sa 17 godina mlađim Tomom.

„Sate provodimo u spavaćoj sobi. Kada pogledam svog supruga dobijem želju za seksom“, kazala je Hajdi, te otkrila i gde je najviše imala seksualnih odnosa.

Pročitajte još:

„U privatnim avionima i u moru“.

Jedna od najtraženijh manekenki devedesetih je istakla da koristi seks-igračke, kako bi uzburkala strasti u spavaćoj sobi.

„Pa, zašto da ne? Osim toga, ako imate seks više puta, morate da imate neka pomagala. Moj muž može baš dugo da izdrži. U životu sam probala mnogo različitih ‘kobasica’, ali završila sam sa nemačkim. Nemačke kobasice, šta da vam kažem“, dodala je Hajdi Klum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/superzena.b92.net