Saveti za lepši dan - Vedska analiza za sve astrološke znakove, za petak 06.05.2022.

Vedski dnevni savetnik za petak 06.05.2022. za sve znakove zodijaka. 

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec u Blizancima čini da se osećate opušteno i srećno. Važne stvari vam se mogu desiti danas. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati nekog izuzetnog. Samo ne žurite. Zauzeti pripadnici ovog znaka, mogli bi baš danas da iskažete zahvalnost osobi koja je uvek tu za vas i donesete neke bitne odluke za budućnost vaše veze. Plava je danas srećna boja za vas. Vreme između 14.00 i 15.00 sati je za vas danas povoljno, pa se u skladu sa tim organizujte.

Bik

Dragi Bikovi, pošto je Mesec stacioniran u Blizancima, neki od vas se mogu osećati nesigurno u vezi sa finansijskim pitanjima. Danas možete imati dodatne troškove i to može izazvati stres. Kontrolišite svoju želju da trošite prekomerno. Profesionalci mogu biti veoma produktivni jer ćete danas moći da se koncentrišete na svoj posao. Ovo će vam pomoći da se pobrinete za sve projekte. Značajni napori su sada veoma važni. Žuta je vaša srećna boja danas. Vreme između 15 i 17 časova moglo bi da se iskoristi za sve važne poslove za optimalne rezultate.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Blizanci

Dragi Blizanci, dok se Mesec kreće vašim znakom, možda ćete biti okruženi problemima koji vas danas mogu opterećivati. Možda ćete se osećati frustrirano i uznemireno. Ovo nije najbolje vreme za vas, ali ova vremena neće trajati večno. Pokušajte da se uhvatite u koštac sa jednom stvari u isto vreme. Ako mislite da bi vam razgovor sa nekim mogao pomoći, samo napred. Nošenje smaragdno zelene će se pokazati kao sreća za vas danas. Vreme između 15 i 16 časova biće vam danas povoljno.

Bil Gejts „osuo paljbu“ po Novaku Đokoviću

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u Blizancima, možda biste želeli da provedete neko vreme sa svojom porodicom bez ikakvih briga. Današnji dan je pun topline i pomoći će vam da prikupite podršku i zahvalnost svojih najmilijih. Cenite ove trenutke jer možda neće trajati večno. Neka se svaki trenutak računa tako da ojača vašu vezu. Crvena je vaša srećna boja za danas. Vreme između 17:00 i 18:30 je dobro vreme da se pobrinete za svaki važan zadatak koji se danas pojavi.

Lav

Dragi Lavovi, danas je vaš nivo anksioznosti i dalje visok zbog Meseca u Blizancima. Obavezno se prizemljite i okružite se porodicom i prijateljima. Privremeni period nesigurnosti se nazire, ali ovo će ubrzo proći, zbog čega ćete se ponovo osećati normalno! Možda ćete biti skloniji da više vremena budete u sigurnosti vašeg doma. Ovo će u velikoj meri pomoći u jačanju vaših odnosa sa porodicom i biće plodonosno u budućnosti. Nošenje bilo čega u ljubičastoj boji će se pokazati kao srećno. Vreme između 10:00 i 11:00 može se iskoristiti za obavljanje zadataka na čekanju sa lakoćom.

Devica

Drage Device, vaša mentalna energija je danas u zenitu zbog uticaja Meseca koji tranzitira u Blizancima. Vidite prilike u problemima i to će danas biti vaša najveća prednost! Ovaj borbeni stav će vas odvesti više u svakoj sferi vašeg života. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite teškim nerešenim pitanjima. Čini se da posedujete zlatni dodir koji vam omogućava da uspete u svakoj sferi svog života. Nosite zeleno da biste privukli sreću. Vreme između 6 i 8 ujutru je povoljno za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Vaga

Drage Vage, Mesec u Blizancima obezbeđuje uspešan dan pred nama. Vaši poslovni izgledi za danas su sjajni. Investicije urađene danas sa pravom namerom donele bi vam dugoročnu korist. Ako ulažete novac, pogledajte sektore koji bi dugoročno obezbedili dobit. Delujte tako što pažljivo planirate i donosite mudre odluke koje će vam pomoći da dugoročno ostvarite profit. Srebrna je vaša srećna boja za danas. Vreme između 16.30 i 18.00 smatra se najsrećnijim periodom danas.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Blizancima upozorava vas da je vrlo moguće da danas zakasnite sa bitnim poslovima. Budite posebno oprezni dok danas radite na važnim dokumentima. Završite sve obaveze koje imate pri ruci da biste izbegli bilo kakav problem koji bi se mogao neočekivano pojaviti. Ostanite fokusirani i ne dozvolite da vam smetnje ometaju produktivnost. Plava je vaša srećna boja. Vreme između 14 i 15 časova smatra se povoljnim za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, prisustvo Meseca u Blizancima može negativno uticati na vaše misli i raspoloženje. Postoji mogućnost da je vaš odnos sa voljenom osobom u ovom trenutku napet. Umirite svoj temperament i nemojte se zaglaviti negativnošću svojih emocija danas. Učinite prvi korak ka komunikaciji i pomirenju. Nosite nešto u kraljevsko plavoj boji za sreću. Izbegavajte da izlazite između 15:00 i 16:00 jer ovo vreme može biti nepovoljan za vas danas.

Jarac

Dragi Jarčevi, autoriteti u vašem životu će biti od pomoći, zahvaljujući Mesecu u Blizancima. Budite otvoreni u vezi sa svojim problemima sa starijima i razgovarajte o tome kako kancelarijsko okruženje može postati pozitivnije. Saradnja će doneti poželjne rezultate koji se ne mogu postići forsiranjem pukih razgovora. Vaši voljeni danas traže vaše društvo. Ne zaboravite da budete ljubazni i obavežite se. Ljubičasta je vaša srećna boja danas. Vreme između 9.30 i 11.00 je dobro vreme da danas započnete nešto novo.

Epl, Gugl i Majkrosoft će uskoro implementirati prijavljivanje bez lozinki

Vodolija

Drage Vodolije, tranzit Meseca u Blizancima čini neke od vas neustrašivim i avanturističkim, spremnim da prihvate svaki izazov koji vam se može pojaviti. Možda ćete naići na neke neočekivane promene, ali će se ispostaviti da će vam one ići u prilog. Ostanite otporni i odlučni da se pozabavite svakim manjim problemom koji se može pojaviti. Nošenje tamnoplave može odbiti negativnost. Vreme između 10 i 11 sati je idealno za preduzimanje značajnih zadataka danas.

Ribe

Drage Ribe, današnji dan bi mogao početi sa malo stresa i napetosti. Mesec u tranzitu u Blizancima može učiniti da se osećate pomalo iscrpljeno. Opustite se i ne opterećujte se jer sve ovo može biti nagomilavanje prekomernog opterećenja u poslednjih nekoliko nedelja. Ostanite mirni zbog svog mentalnog zdravlja i drugih. Ako se osećate isprovociranim, reagujte na situaciju racionalno. Nosite žutu boju za pozitivnu energiju. Vreme između 15 i 16 časova danas će vam biti srećno.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com