Započnite dan sa osmehom - Vedska predikcija dana za sve znakove, subota 07.05.2022.

Vedski saveti za srećniji početak dana. Dnevna predikcija za sve znakove, subota 07.05.2022. 

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec ulazi u znak Raka, a ovim tranzitom sreća će preplaviti vaš život. Pripremite se za neke dobre vesti. Možda ćete biti svedoci nekoliko trenutaka u kojima ćete moći da uživate u osećaju dostignuća i radosti koju takve vesti donose. Vest može stići od bliskih prijatelja tako da budite spremni. Zelena je vaša srećna boja za danas. Vreme između 14:15 i 15:45 biće srećno za vas.

Bik

Dragi Bikovi, kako je Mesec u Raku, bićete u prijatnom stanju uma kako se vaše finansijsko stanje bude popravljalo. Finanskijske možete dobiti podsticaje koji su vam dati na poslu. Nastojte da postignete sve vaše ciljeve produktivnije jer oni zaista mogu povećati vaš prihod. Zaslužujete sve! Međutim, pazite na svoje troškove jer postoje naznake dodatnih troškova. Nosite nešto kestenjasto za sreću. Vreme između 17:15 i 18:15 je povoljno za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Blizanci

Dragi Blizanci, kada je Mesec prisutan u Raku, možda ćete se osećati zbunjeno i frustrirano zbog manjih prepreka na putu koji vas ometaju. Bez obzira koliko ste se trudili da ih izbegnete, ovi problemi su se pojavili. Ipak, nemojte previše da brinete. Jedini način da se izborite sa tim je strpljenje i istrajnost. Ne gubite mir danas. Nosite tamnocrvenu boju da biste stvorili pozitivan ambijent. Planiranje bilo čega važnog između 11:20 i 12:30 popodne će pomoći da se postignu optimalni rezultati.

Rak

Dragi Rakovi, danas će biti lep dan za vašu porodicu jer ćete se osećati skloni da provedete kvalitetno vreme sa njima. Ovo je zbog prisustva Meseca u Raku. Predivan je dan za porodično zajedništvo i jačanje veze sa najmilijima. Bez obzira na to kako provodite vreme zajedno, važno je da budete tu i da se ponovo povežete jedni sa drugima, kažu. Nosite nešto u plavoj boji da biste privukli pozitivnu energiju danas. Vreme između 13:30 i 14:15 danas će verovatno biti veoma produktivno.

Hrvat Vjekoslav pao u ruke Rusima dok se probijao iz Mariupolja – kaže da je pogrešio

Lav

Dragi Lavovi, kako Mesec prelazi u Raka, danas se osećate razočarano i beznadežno. To bi moglo biti zbog nedavnih događaja koji su izazvali neke negativne odgovore koji su vas duboko uticali. Odvojite malo vremena da pronađete načine da preokrenete stvari i sigurno ćete uspeti. Provedite malo kvalitetnog vremena sa svojim partnerom. Ovo bi vas moglo odvratiti od ozbiljnih problema u vašem životu, zbog čega ćete se osećati bolje. Boja ljubičasta je srećna za vas. Vreme između 11:30 i 13 časova može se iskoristiti za zakazivanje važnih sastanaka za optimalne rezultate.

Devica

Drage Device, možda ćete se danas osećati veselo uz prisustvo Meseca u Raku. Međutim, možda ćete biti svedoci nekih prepreka u svom napretku, koje vas usporavaju. Usredsredite se na svoje dugoročne ciljeve i to vas može motivisati da prođete kroz ovo teško vreme. Planirajte svoj dan unapred pre nego što preduzmete akciju. Prepustite se stvarima koje vam pružaju sreću da održite zdravo stanje uma. Izbegavajte da danas nosite crnu boju. Vreme između 16.30 i 18.00 biće za vas povoljno.

Vaga

Drage Vage, danas ćete biti puni samopouzdanja i uživaćete u slavi, jer ste doneli ispravne odluke. Vaše odluke će biti cenjene od strane drugih, zahvaljujući Mesecu u Raku. Verujte svojim instinktima i budite hrabri sa svojim izborima i postupcima jer će vas oni odvesti daleko, pomažući vam da postignete svoje životne ciljeve! Malo sreće će vas danas odvesti dalje. Moguće su promene u raspoloženju te je savet da se obratite starijim osobama od poverenja.  Nosite sivu boju da biste privukli pozitivnost. Vreme između 10 i 11.30 se smatra srećnim za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Raku danas ukazuje na harmoniju i spokoj u domaćoj sferi. Možda ćete provoditi više vremena sa svojom porodicom. Ovo će vam pomoći da ojačate vašu vezu i omogućiće vam da saznate više o događajima u njihovim životima. Otvorena i iskrena komunikacija će mnogo doprineti negovanju poverenja. Ova emocionalno stabilna vremena će vam pomoći da se održite. Potrudite se da se prepustite ovim vezama kako bi vremenom bilo sve bolje. Nosite grimizno crvenu da biste danas iskoristili pozitivnu kosmičku energiju. Vreme između 10:45 i 11:30 može se iskoristiti za planiranje važnih zadataka.

Strelac

Dragi Strelčevi, prisustvo Meseca u Raku podiže vam raspoloženje čineći vas ekstatičnim i optimističnim. Možete očekivati da će vam se sve lepe stvari pojaviti, bilo da je to novac, rast, poštovanje ili priznanje. Bićete u dobrom raspoloženju i pokušaćete da primenite nove ideje. Trebalo bi da se osećate srećno zbog pravca vašeg života trenutno. Iskoristite ovo vreme da poboljšate svaku oblast svog života na bolje. Vaša srećna boja za taj dan je narandžasta. Vreme između 9.15 i 11.00 može se iskoristiti za postizanje bilo čega što je izazovno za maksimalne rezultate.

Jarac

Dragi Jarčevi, za one čija porodica i prijatelji borave u inostranstvu, mogli bi se ponovo povezati sa vama danas. Na društvenom planu, to će biti naporan dan za vas zbog prisustva Meseca u Raku. Održavajte svoju kuću urednom jer bi vas mogli posetiti neki neočekivani gosti. U zamenu za vaše gostoprimstvo i ljubaznost, karma bi vam mogla pružiti priliku da otputujete u inostranstvo na odmor! Nosite tamno plavu da biste privukli pozitivnost u životu. Vreme između 16:00 i 17:00 je označeno kao srećno vreme za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, imaćete jasnoću misli i moći ćete da odlučujete o važnim odlukama, zahvaljujući Mesecu u Raku. Iskoristite ovo vreme da biste što pre rešili sve radove na čekanju. Danas možete očekivati neke promene u vašem ličnom životu. Sa svojim čistim stanjem uma, bićete svesni šta treba da uradite. Kanališite dobre vibracije tako što ćete danas nositi belu boju. Vreme između 9:45 i 11:15 može se iskoristiti za sprovođenje važnih događaja za optimalne rezultate.

Ribe

Drage Ribe, možda ćete se osećati uznemireno zbog svojih problema. Sa Mesecom u Raku, dešavanja u kući mogu izazvati brige. Posmatrajte gde i kada stvari krenu po zlu kako biste sprečili da se obrasci ponavljaju. Pokušajte da ne izgubite živce, inače to može dovesti do gubitka naklonosti i mogućeg raskola u vašem odnosu sa drugima. Umesto toga, usredsredite se na negovanje vaših odnosa i jačanje veza sa svojim voljenima. Nosite nešto kestenjasto za sreću. Vreme između 19:15 i 21:15 biće srećno za vas danas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com