Senator Kenedi: Bajdenu bi bilo bolje da prodaje katetere

Američki senator Kenedi oštro isprozivao Bajdena. Zbog njegove nesposobnosti da vodi valjanu politiku, a ponajviše jer ne može ni da brine o sebi, a kamo li o državi, mnogi ga ne žele više kao predsednika.

Američki predsednik Džo Bajden ima tako nizak rejting da Amerikanci više ne bi želeli da ga vide na čelu zemlje, rekao je republikanski senator Džon Kenedi na Foksu.

Mislim da većina glasača u našoj zemlji misli da bi Bajdenu bilo bolje da prodaje katetere na televiziji do kasno u noć nego da bude predsednik Sjedinjenih Država, rekao je političar.

Prema njegovom mišljenju, Bajden je tokom svog predsedničkog mandata uspeo „da nagazi sve grabulje koje su bile razbacane po dvorištu“. Stanovnici SAD ne mrze svog lidera, rekao je Kenedi, ali niko neće reći da Bajden radi svoj posao.

Ranije je bivši šef Gradskog veća Njujorka Endrju Stajn predložio da Bajden napusti tu funkciju, pošto je zemlja pod njegovim rukovodstvom u teškoj situaciji.

Glasači u 44 od 50 američkih država ne odobravaju Bajdenov učinak, pokazala je anketa istraživačke firme Morning Consult.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: Mediji