Severina u seksi kupaćem kostimu zapalila mreže

Severina sa Tajlanda u seksi kupaćem kostimu, počastila fanove sa vrućim fotografijama od kojih zastaje dah.

Pevačica je nakon praznika, koje je provela i radno i uz svoje najmilije, odlučila da „skokne“ na odmor u toplije krajeve, a opredelila se za Tajland.

Na egzotično putovanje je otišla sa prijateljima, a fanove je na društvenim mrežama obradovala sa nekoliko izazovnih objava na kojima je pokazala i sjajnu liniju i božanstvenu prirodu u kojoj uživa.

Promenila je nekoliko kupaćih kostima, a izgleda da su se ovog puta u njenom koferu našli samo crni… Odlično joj pristaju sva tri modela koje je do sada pokazala i u njima ponosno istakla figuru, pa i ne čudi što je privukla veliku pažnju i naišla na oduševljenje obožavalaca.

Severina je prvo u crnom kupaćem kostimu pozirala u bazenu u kojem nije otkrila kompletnu figuru.

Imala je i modni dodatak u vidu crno-belih sunčanih naočara, a komplimenti na račun izgleda su brzo počeli da joj pristižu.

„Zima, zima – e, pa šta je, ako je zima, nije lav“, poručila je šaljivo uz objavu, a fanovi su se složili u jednom – da izgleda odlično i da ih je „ugrejala“.

Jedna od važnih kombinacija podrazumevala je jednodelni kupaći, japanke i pletenu torbu, a Severina je ovaj efektan stajling začinila detaljem oko vrata i crnim sunčanim naočarima.

I treća kombinacija, koju smo vam pokazali na početku teksta, ništa manje nije efektna, a u pitanju je dvodelni kostim čiji je donji deo visokog struka, a gornji nalik topiću.

U kojem izdanju vam se Severina najviše dopada?

Podsetimo se i kako je izgledala prošlog leta…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/superzena.b92.net