sigurni-u-sebe-zakoracite-u-nov-dan-iem-savetnik

Sigurni u sebe zakoračite u nov dan – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Ponedeljak 12.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec u Raku će vas možda dovesti u pozitivno raspoloženje, prihvatite ovaj nalet energije, i danas bi mogao biti sjajan dan za učenje. Iskoristite takve mogućnosti. Međutim, ako postanete nestrpljivi u potrazi za konačnim odgovorima na hitnu situaciju, možete postati frustrirani. Ne dozvolite da vas takve brige uznemiravaju, jer danas možete mnogo postići. Krenite sigurnim koracima. Danas je srećna boja za vas zelena. Pogodno doba dana je od 18 do 20 časova.

Bik

Dragi Bikovi, dok se Mesec kreće kroz znak Raka, neki od vas će se možda naći u mrzovoljnom raspoloženju zbog manjih svađa. Ove svađe mogu biti između vas i vaše porodice ili između vas i nekoga ko vam je blizak. Šta god da je slučaj, morate imati na umu da osetljivo reagujete na osećanja drugih. Ako danas naiđete na nepovoljan scenario, nemojte dozvoliti da vam to smeta; sve će na kraju uspeti. Verujte u sebe. Danas je srećna boja za vas maslinasto zelena. Povoljno doba dana je od 16 do 19 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci, zbog sitnih prepreka i poteškoća koje su vam ometale put, danas se osećate pomalo zbunjeno i frustrirano zbog Meseca u Raku. Čak i ako ste se trudili da ih izbegnete, čini se da nevolje uvek pronađu način. Na planu posla takođe možete naići na neke probleme. Budite pažljivi i strpljivi. Najbolji način da se nosite sa ovim je da vežbate strpljenje i izdržljivost kako biste prebrodili dan. Držite fokus oštrim. Danas je srećna boja za vas crvena. Pogodno doba dana je između 11:20 i 12:30 časova.

Rak

Dragi Rakovi, sada kada je Mesec u Raku, fantastično je vreme da promenite vaš društveni život. Bićete generalno raspoloženi i radosni. Upoznajte nove ljude. Na poslu vam dosadno ili ste iznervirani jer vas obaveze vuku. Zašto ne izađete sa prijateljem i vidite kako će se stvari odvijati? Čak i ako društveni događaji nisu vaša stvar, to bi vam moglo pomoći da se opustite i osvežite. Danas je srećna boja za vas bela. Pogodno doba dana je od 10 do 11 časova.

Lav

Dragi Lavovi, prolazak Meseca kroz znak Raka bi mogao da vam bude od koristi. Vratili ste snagu i spremni ste da se suočite sa bilo kojom preprekom koju vam život donosi. Verovatno ćete dobiti neke divne vesti. Ovo ne bi trebalo da vas iznenadi; na kraju krajeva, vi ste voljeni i poštovani, čak i od onih koji se povremeno ne slažu s vama. Umesto da se žalite na male probleme u životu, budite zahvalni za ono što imate. Podignite glavu visoko i nastavite. Danas je srećna boja za vas ljubičasta. Povoljno doba dana je od 16 do 17 časova.

Devica

Draga Device, sa Mesecom u Raku, moći ćete sa lakoćom da donosite značajne presude. Iznenadićete sebe danas kada rešite problem koji niko drugi ne može da reši već duže vreme. Ovo čak može biti neslaganje unutar vašeg društvenog kruga, što dovodi do zbunjenosti ljudi. Čestitajte sebi na dobro obavljenom poslu danas i pridružite se prijateljima da se malo oslobodite stresa i nadoknadite energiju. Pustite svoje brige. Danas je srećna boja za vas ružičasta. Povoljno doba dana je od 17 do 18 časova.

IEM Savetnik vam želi uspešan početak radne nedelje – Sigurni u sebe zakoračite u nov dan!

Vaga

Drage Vage, dok Mesec prolazi kroz znak Raka, možda ćete biti privučeni sopstvenim problemima i nerazumnim zabrinutostima. Ovo bi moglo da vas natera da preispitate različite delove vašeg života. Ali zapamtite, ne bi trebalo da dozvolite da vaš bes ili iritacija kontrolišu vaše postupke. Imajte na umu da će vam identifikovanje problema i preduzimanje koraka za njihovo rešavanje, kao i sva neophodna poboljšanja olakšati um. Ostati miran i sabran je najbolji način. Danas je srećna boja za vas bela. Povoljno doba dana je od 12 do 14 časova.

Škorpija

Drage Škorpije, danas, kada je Mesec u Raku, možda će biti teško zadržati svoju pažnju na vitalnim stvarima. Za neke od vas društvene aktivnosti zaista počinju da rastu. Umesto da budete zauzeti poslom, možda biste danas želeli da provedete više vremena sa prijateljima. U ovakvim plodonosnim trenucima treba uživati jer su to neuobičajene prilike da provedete vreme sa porodicom. Nošenje odeće ljubičaste boje danas će vam podići raspoloženje. Vaši srećni sati za danas su između 16:00 i 17:00 časova.

Strelac

Dragi Strelčevi, neki od vas se možda osećaju refleksivno zbog položaja Meseca u Raku. Možda ćete većinu dana provesti dajući prioritet stvarima koje su vam najvažnije. Međutim, prvo morate uspostaviti ravnotežu između porodice, veze i posla. Možda ćete otkriti da su jedan ili više aspekata patili kao rezultat preterane koncentracije na drugi. Ne brinite; misao i priprema koju preduzmete o ovim temama pružiće vam veliku dozu opuštanja i mentalne jasnoće. Danas bi sve značajnije odluke trebalo da se donesu između 17:00 i 18:00 časova. Vaša srećna boja dana je boja lavande.

Jarac

Dragi Jarčevi, zbog Mesečevog putovanja kroz znak Raka, možda ćete se danas osećati malo istrošeno. Opustite se i ne brinite; ovo može biti samo rezultat dodatnog opterećenja koje ste imali prethodnih nekoliko nedelja. Dajte sve od sebe da ostanete hladni i smanjite bes jer se nikada ne završava dobro. Pokušajte da ostanete hladni u korist svog mentalnog zdravlja i zdravlja drugih. Čak i ako ste isprovocirani, budite smireni i razumni u svom odgovoru. Danas, za pozitivnu energiju nosite žuto. Sati od 15 do 16 časova biće srećni za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, neki od vas mogu biti nezadovoljni i uznemireni bliskim osobama kako Mesec tranzitira znakom Raka. Možda su vas razočarali i ne poštuju svoja obećanja. Danas ćete morati da to shvatite i pokušate da zadržite prisebnost. Smanjite svoja očekivanja od ljudi i primetićete da ćete se osećati mnogo bolje. Trebalo bi da imate sreće danas između 10 i 13 časova. Vaša srećna boja danas je plava.

Ribe

Drage Ribe, danas se osećate prilično pozitivno u vezi sa životom, zahvaljujući Mesecu u Raku. Ovo važi i za vaš poslovni kao i za privatni život. Šta god da je, generalno ćete biti optimistični u pogledu budućnosti. Vaš entuzijazam je zarazan i trebalo bi da iskoristite ovu priliku. Imajte na umu da možete iskoristiti svoj optimizam da unesete uporediva osećanja uzbuđenja čak i kod vaših voljenih. Za postizanje uspeha danas, zvezde vam favorizuju vreme između 10:30 i 13:00. Zelena je boja dana za vas.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim