snimak-nlo-iznad-americke-vojne-baze

Američki voditelji podkasta Džeremi Korbel i Džordž Knap dobili su video snimke i statičnu sliku koja navodno prikazuje veliki neidentifikovani leteći objekat (NLO) koji je lebdeo iznad vojne baze u Kaliforniji u aprilu 2021. pre nego što je brzo nestao iz vidokruga 50 marinaca koji su navodno bili svedoci incident.

Objekat je bio crn i trouglast i imao je pet crvenih svetala duž ivica, prema epizodi podkasta „Oružani“ od utorka.

Kako se navodi u podkastu, NLO-i su lebdeli oko 10 minuta iznad Kamp Vilsona, najveće svetske baze za obuku američkih marinaca, a zatim nestali bez traga nakon što su trupe počele da ispaljuju rakete u nebo kako bi osvetlile navodne letelice.

Marinci su bili „zbunjeni“ NLO-om, koji se „pojavio niotkuda“, rekao je jedan od svedoka Korbelu. „Sa slikom koju sam napravio sa crnim trouglastim oblikom ispod svetala, to definitivno nije nikakva vrsta blještavila ili krugova za osvetljenje“, dodao je on.

Svedoci su odredili veličinu NLO-a na rasponu krila stelt bombardera ili pola dužine fudbalskog terena.

Marinci su rekli da je nedugo nakon što je objekat nestao, na desetine vojnih kamiona i helikoptera pojurilo u to područje. Helikopteri su kružili planinskim pustinjskim područjem oko baze nekoliko sati nakon viđenja. Kamp Vilson se nalazi oko 400 km istočno od Los Anđelesa, u blizini Tventinine Palms, Kalifornija.

Jedan od svedoka je spekulisao da je vlada tražila NLO nakon što je nestao.

Samo pokušavam da shvatim šta je to dođavola bilo – rekao je Korbelu.

Nikada nisam video ništa slično.

Dodao je da je nakon što su signalne rakete ispaljene NLO „ je jednostavno nestao“.

Korbel je za britanski Dejli mejl rekao da incident nije prijavljen kancelariji američke vlade za NLO.

Pročitajte još:

„Ako javnost želi da razume više o ovom susretu sa UAP (neidentifikovanim anomalnim fenomenom), moraćemo da ohrabrimo naše predstavnike da postavljaju pitanja i traže odgovore.“

Američke vladine agencije zabeležile su povećan broj viđenja NLO-a između 2021. i 2022. godine, naveo je Pentagon u januaru u svom godišnjem izvještaju UAP-a.

Američka kancelarija direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI) sastavila je izveštaje o 144 takva viđenja u periodu od 17 godina zaključno sa martom 2021.

U samo narednih 17 meseci bilo je 366 novoprijavljenih incidenata, što je više nego duplo više od 17 godina. ukupno.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji