svaku-prepreku-je-moguce-savladati-iem-savetnik

Svaku prepreku je moguće savladati. IEM Savetnik Vedska analiza dana za sve znakove zodijaka, Petak 07.10.2022.

Ovan

Danas je dan za opuštanje sa porodicom, dragi Ovnovi. Ovo će biti zasluženi odmor iz vaše monotone rutine. Prisustvo Meseca u Ribama doneće vam radost u svim sferama života. Danas je moguće povećanje vaših prihoda. Ovo može biti kroz iznenadni nenadani prihod ili porodično nasleđe. Imaćete veliko samopouzdanje na poslu, što vas čini super efikasnim i produktivnim. Vaš dobar rad će biti cenjen i takođe može dovesti do unapređenja. Pogodno vreme je između 14:00 i 15.00 časova. Nosite crveno da biste privukli pozitivnu energiju.

Bik

Tranzit Meseca u Ribama ukazuje na iznenadnu promenu u vašem finansijskom bilansu danas. Odjednom će vam se činiti da privlačite pažnju šta god da radite. Vaš šareni i razigrani način ophođenja sa ljudima i situacijama privući nove prijatelje i poslovne veze. Stvari bi se mogle pozitivno okrenuti, što će vas naterati da dobijete novi poslovni projekat. Ne likujte još; to može značiti dodatne odgovornosti. Vaša srećna boja za danas je lavanda. Period od 16:00  do 18:00 časova može se pokazati kao srećna za vas. Iskoristite ovo pogodno vreme na najbolji način!

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec u tranzitu u Ribama signalizira početak boljih vremena. Možda ćete se osećati opušteno i radosno kada vidite da se problemi iz prošlosti rešavaju. Novi razvojdogađaja će vam ulepšati dan i učiniti da se osećate punim snage da uradite i postignete više. Ova samointrospekcija će vam dati odgovore na sva pitanja koja su vam na pameti. Ne zaboravite da napravite nekoliko pauza tokom rada, jer ćete možda preterivati u poslu. Nosite nebesko plavu boju danas. Period od 15:00 do 17:00 časova biće srećan za vas.

Rak

Ako ste bili pod stresom zbog bilo čega u vašem ličnom životu, savršen je dan da radite na tome jer će se stvari rešiti bez mnogo truda. Izložite sve svoje mogućnosti i identifikujte svoje prednosti i slabosti danas. Mesec prisutan u Ribama poziva na dan koji će koristiti vašem profesionalnom životu. Ako radite, odredite svoje obaveze pre nego što vam nešto propadne i izmakne. Sve važno treba da se završi pre 16:00 časova za optimalne rezultate. Žuta je vaša srećna boja dana.

Lav

Prisustvo Meseca u Ribama može imati pozitivan uticaj na vas, dragi Lavovi. Ovo može izgledati kao savršeno vreme za preko potreban odmor od zbunjujućih situacija. Danas bi trebalo da provedete meditirajući u tihom i spokojnom okruženju. Predugo radite veoma naporno. Uzmite ovu zasluženu pauzu da se opustite i usredsredite na svoje zdravlje. Zaslužili ste! Koristite meditaciju da biste se suprotstavili negativnim uticajima. Nosite tamno plavu za mir i sreću. Od 9:00 do 11:00 je označeno kao vaše srećno vreme, pa rasporedite svoje zadatke u skladu sa tim.

Devica

Danas je dobar dan za ljubav, drage Device. Prisustvovanje društvenom skupu ispostaviće se kao sreća za vas zbog prisustva Meseca u Ribama. Možda ćete na nekom od ovih druženja pronaći vašeg idealnog partnera. Ako osećate da vam društvo te osobe donosi sreću, trebalo bi da preduzmete bitne korak. Svi napori koje uložite u ovu romantičnu vezu imati pozitivan uticaj. Provedite malo kvalitetnog vremena tokom vikenda. Odmor za vikend takođe može biti plodonosan. Planirajte bilo šta važno od 17:00 do 18:00 časova, dok je smeđa vaša srećna boja danas.

IEM Savetnik vam želi prijatan zadnji dan radne delje i znajte da svaku prepreku je moguće savladati!

Vaga

Danas donesete važne životne odluke jer je ovo pozitivan planetarni tranzit. Mesec u Ribama će pozitivno uticati na vašu moć rasuđivanja i veštine donošenja odluka. Vreme između 7:00 i 8:00 biće povoljno za vas. Ako se u bilo kom trenutku osećate zbunjeno, razgovarajte sa nekim bliskim ili nekim kome verujete svim srcem i razjasnite se. Ovo je odličan dan za vas dok Mesec prelazi u Ribe. Plava boja će biti vaša srećna boja, drage Vage.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom koji prelazi u Ribe, stvari bi mogle biti bolje za vas što se ličnih stvari i emocija tiče. Osećaćete potrebu da pogledate unutra i provešćete neko vreme razmišljajući o svojim suštinskim uverenjima. Sledite takve interese jer će vam oni doneti sreću i ispunjenje. Neko kome je stalo do vas želi da provodi vreme sa vama. Nemojte biti razočarani jer to može biti početak nečeg posebnog. Zelena je srećna boja za vas danas. Period od 8:00 do 10:00 biće vaše srećno vreme.

Strelac

Dragi Strelčevi, ovo je dan pun dobrih vesti u svakom pogledu. Pojaviće se nove mogućnosti za profesionalce koji rade, iskoristite ovo pozitivno vreme i zgrabite svaku priliku koja će vam pomoći da unapredite vašu karijeru. Danas je predviđen rast za poslovne ljude. Vaš posao će ubirati profit i ovo je povoljan period ako želite da započnete novi poduhvat. Mesečeva pozicija u Vodoliji će vas takođe približiti prijateljima i porodici, čineći da se osećate cenjeno. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas. Bilo koje vreme između 12:30 i 14:15 smatra se povoljnim.

Jarac

Niz pomešanih osećanja zbog prelaska Meseca u Ribe danas će vas preplaviti. IEM savetuje da pokušate da izbegnete promene raspoloženja i ostanete veseli tokom dana. Dragi Jarčevi, uradite nešto što volite da radite, možda čitajte, pevajte pesmu, plešite uz melodiju ili ćaskajte sa starim prijateljima da biste se oslobodili svake negativnosti. Nosite tirkizno da biste doneli osećaj spokoja i ograničili donošenje važnih odluka između 15:00 i 16:00 časova za bolji dobitak u budućnosti.

Vodolija

Danas ćete biti na visokom fizičkom i psihičkom nivou, zahvaljujući uticaju Meseca u Ribama. Svi planovi koje ste napravili sada se ostvaruju. Danas će vaše raspoloženje očarati sve oko vas, bilo kod kuće ili na poslu. Vaš učinak na poslu će se povećati u kvalitetu i kvantitetu. Vaše kolege će rado pomoći. Ne zaboravite da iskoristite današnji dan za napredovanje na svim zadacima na čekanju. Vaša produktivnost će biti izuzetno visoka. Izaberite crnu boju da poboljšate samopouzdanje. Može doći do manjih problema na poslu od 14:00 do 15:00 časova.

Ribe

Drage Ribe, možda ćete danas biti mirni i strpljivi u svemu što radite jer je Mesec smešten u Ribama. Vaša optimistična i hladna smirenost danas će sigurno osvojiti svačija srca. Više od svega, ovo će vas učiniti snažnom osobom koja će biti u stanju da se uhvati u koštac sa bilo kojom situacijom zrelo. Iskoristite ovo vreme u skladu sa svojom prednosti i prođite kroz ovo vreme sreće. Nosite nešto u braon boji za sreću. Period od 17:00 do 19:00 časova pokazaće se kao sreća.

IEM Savetnik vam želi prijatan zadnji dan radne delje i znajte da svaku prepreku je moguće savladati!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com