Tramp kao superheroj

Bivši američki predsednik Donald Tramp već je zvanično najavio svoju kandidaturu za izbore 2024. godine i to kao superheroj.

Bivši američki predsednik Tramp rekao je u sredu da će sledećeg dana dati „veliko saopštenje“. Poruku je propratio video-snimkom koji sebe prikazuje kao superheroja iz crtanog filma.

„Americi je potreban superheroj“, rekao je Tramp u video snimku objavljenom na njegovoj platformi za društvene mreže Truth Social. Poruku je pratio lik Trampa koji izlazi iz svog imanja Tramp Toranj u Njujorku, cepajući sako odela da bi otkrio kostim superheroja ispod.

„Sutra ću dati GLAVNU OBJAVU“, napisao je Tramp iznad snimka

Nejasno je šta Tramp planira da objavi. Bivši predsednik je poslednji put zadirkivao „veoma veliku najavu“ početkom novembra, nakon čega je proglasio svoju kandidaturu na predsedničkim izborima 2024. godine.

Tokom svog predsedničkog mandata, Tramp je često usmeravao pažnju medija na glavne političke odluke tako što je prvo obećavao „velike vesti“ ili „glavne najave“.

Otkako je prošle godine napustio Belu kuću nakon ogorčeno osporenog poraza na izborima od Džoa Bajdena, Tramp je u većini anketa ostao izabrani kandidat republikanskih glasača. Međutim, istraživanje USA Todai ove nedelje pokazalo je da glasači GOP preferiraju guvernera Floride Rona DeSantisa sa razlikom od 23 poena.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/RT