zrtva-epstajna-obecava-da-ce-objaviti-video-traku

Jedna od žrtava seksualne trgovine decom Džefrija Epštajna rekla je sudu da je napravila kopije traka na kojima se vidi kako VIP elite siluju decu i čine druge gnusne zločine.

Nedavno objavljeni iskaz Sare Ransome otkrio je da je Epštajn snimio nekoliko kaseta sa nekim od svojih najmoćnijih i najbogatijih prijatelja, a ona je napravila kopije i sakrila ih na bezbednim lokacijama širom sveta.

Sara je u iskazu koji je uzet u okviru tužbe koju je Virdžinija Gufre podnela protiv Epštajnove partnerke Džizlejn Maksvel tvrdila da je videla snimak nekoliko prijatelja Epštajna koji imaju seksulane odnose sa decom, žrtvama.

DailyMail je preneo kako Sara nastavlja da tvrdi da će je taj snimak koji je videla „proganjati do kraja života“ i da su lica dvojice muškaraca bila jasno vidljiva. Ona nije još objavila imena tih muškaraca.

Sara čak tvrdi da ima kopije koje je sakrila na nekoliko sigurnih lokacija širom Evrope i kaže da se plaši odmazde od strane Epštajna iako je mrtav.

Njena tvrdnja daje novi uvid u dugotrajnu teoriju da je Epštajn ucenjivao svoje bogate muške prijatelje tajno snimljenim video snimcima na kojima imaju seksualne odnose sa maloletnim devojkama.

Sara, koja je rođena u Južnoj Africi i preselila se u Škotsku sa 14 godina, jedna je od njegovih žrtava koje su Epštajnovi agenti regrutovali i namamili da dođe u Njujork i da postane model.

Epštajn je tvrdio da ima veze na FIT-u, njujorškom modnom koledžu, a Sara kaže da je on„iskoristio moje obrazovanje kao način da razmenim svoju dušu đavolu i postanem seksualni rob da platim svoje studije“.

Iako se školovanje na koledžu nikada nije ostvarilo, neuspeh da pristane na seks sa Epštajnom doveo bi do toga da on više ne želi da je podržava, ostavljajući nju bez novca i bez izgleda da postane model, tvrdi ona.

Među novootkrivenim dokumentima nalaze se mejlovi koje je Sara poslala u kojima se objašnjava postojanje tih traka.

Ona je pisala: „Kada je moj prijatelj imao seksualni odnos sa (redigovano) i (redigovano), seksualne snimke je zapravo svaki put snimao Džefri.“

„Hvala Bogu da je uspela da dođe do nekih snimaka na kojima se jasno identifikuju lica (redigovano) i (redigovano) koji imaju seksualni odnos sa njom.“

Epštajna nema na snimku, nešto za što Sara kaže da je pokazalo koliko je on bio „pametan“.

Sarina prijateljica je poslala neke od snimaka na kojima su ‘upletena’ oba muškarca, a ona piše da je videla ‘svojim očima dokaze ovih seksualnih radnji’.

Sara je dodala: „Biću više nego voljna da se zakunem pod zakletvom i svedočim na sudu zbog ovih snimaka….slomiće vam srce na milion sitnih delova kada budete gledali ovaj snimak.“

Sara takođe tvrdi da je napravila rezervnu kopiju snimka na nekoliko USB-ova koje čuva na različitim lokacijama u Evropi.

Samo još jedna osoba zna gde se nalazi snimak „u slučaju da mi se nešto desi pre nego što snimak bude objavljen“, piše Sara.

Žrtva Epštajna obećava da će objaviti video traku na kojoj se vide VIP elite kako siluju decu
Žrtva Epštajna obećava da će objaviti video traku..

Teoriju o kasetama podstakle su dve žrtve Epštajna, Marija Farmer i Gufre, koje tvrde da su videle sobu punu CCTV monitora u Epštajnovoj vili vrednoj 65 miliona dolara u Njujorku, uključujući neke koje pokazuju kamere u toaletima.

Kada je policija upala u Epštajnovu vilu 2019. godine, pronašla je desetine traka sa devojkama u izopačenoj biblioteci koju je osramoćeni finansijer držao.

Činilo se da je Maksvelova priznala da trake postoje nakon što je novinar TV u pitao u jednoj emisije, rekavši mu: „Ne znam gde su”.

Prema iskazu, među muškarcima za koje Sara tvrdi da je bila primorana da ima seks bio je Epštajnov bivši advokat Alan Deršovic.

Opisala ga je kao „prilično starijeg čoveka, nosio je naočare, prilično beo, blede puti“.

Sara je rekla: „Nije dobro, pretpostavila sam, nimalo dobro. Stara koža, naborana. Trudila sam se da mu posvetim što manje pažnje.’

Sara je upitana da li je videla krv kako izlazi iz Deršovicovog penisa – rekla je ne.

Ona je dodala da „nije posmatrala njegovo telo“ i „nije se udvarala“ kada ga je videla golog. Dodala je: „Pokušavala sam da zatvorim oči i da to uradim da bih mogla da odem kući i gledam TV, zaista.“

U odgovoru Deršovic je rekao: „Želim da FBI istraži mene, sve koji su me optužili i advokate. I nadam se da će se to još dogoditi. Možda će otkrivanje ovih dokumenata dovesti do toga da FBI započne istragu o krivokletstvu i krivično gonjenje koje uključuje i tužioce i advokate, i mnogo ljudi koji su se obogatili na ovim dosijeima.“

Sara je rekla da ju je regrutovao jedan od Epštajnovih saradnika kojeg je upoznala u rok klubu.

Pričajući o svom prvom susretu sa finansijerom, rekla je da su sa još 10 devojaka otišli ​​u bioskop i da ju je ubrzo potom pozvao na svoje ostrvo.

U avionu ga je videla kako se seksa sa jednom od drugih devojaka i ubrzo je Sara zamoljen da Epštajnu daje seksualne masaže, postajući jedna od devojaka koje su mu stavljene na „rotaciju“.

Čim bi otišla, njegova partnerka Džizlejn Maksvel bi dovela još jednu devojku sa kojom bi Epštajn imao seks, dodala je Sara u izjavi.

Sara je Maksvelovu nazvala „čudovištem“, „nasilnikom“ koji je bio „veoma diktatorski“.

Tokom putovanja kući u Južnu Afriku 2007. godine, Epštajn i Maksvel su dali Sari „ultimatum“: ona će smanjiti svoju težinu na 51.7 kg ili je nikada više neće videti.

Maksvel me je „masovno maltretirao zbog moje težine“, kaže Sara.

RSara je zatim, očajnički želeći da stigne do FIT-a – Tehnološkog instituta za modu – otišla je na Atkinsovu dijetu na Epšteinov predlog iako je to izazvalo pustoš u njenom telu.

Među javno objavljenim dokumentima je i fotografija Sare snimljena na Epštajnovom privatnom karipskom ostrvu, Mali Sent Džejms.

Ona kaže u iskazu: „To sam zapravo bila ja kada sam bila gola i imala sam peškir oko sebe. Tako da mislim da sam upravo imala seansu masaže sa Džefrijem jer sam bila gola ispod peškira.

Sara je upitana o drugim sličnim fotografijama na kojima ona nosi peškir i smeška se i rekla: „Možete reći da izgledam stvarno, zaista srećna što sam izašla…“

Druge fotografije objavljene uz dokumente pokazuju kako se Maksvelova smeje dok proverava telefon dok je na Epštajnovom ostrvu.

Epštajn je takođe viđen kako sedi na vrhu četvorocikla dok bulji u kameru.

Sara nije bila jedna od žrtava čiji su dokazi pomogli da se Maksvelova osudi tokom prošlogodišnjeg suđenja.

Ali ona je govorila na izricanju presude i rekla da joj je to društvo ostavilo da se oseća kao „seksualna igračka“ za Epštajnovo zadovoljstvo.

Maksvel (60) trenutno služi 20 godina zatvora u saveznom zatvoru u Talahasiju na Floridi.

Epštajn se obesio u zatvoru u Njujorku 2019. dok je čekao suđenje zbog optužbi za seksualnu trgovinu. Imao je 66 godina.

Dokumenti su bili deo desetina dokumenata koji su bili otpečaćeni na stalnoj osnovi koji potiču iz tužbe za klevetu koju je podnela Virdžinija Gufre, tužilac princa Endrua, protiv Maksvelove.

Gufre, koja sada ima 39 godina, prvobitno je tvrdila da je bila primorana da ima seks sa profesorom prava sa Harvarda Deršovicom, ali se senzacionalno povukla prošlog meseca, rekavši da je „možda pogrešila“ u vezi sa njegovim identitetom.

„Dugo sam verovala da me je Džefri Epštajn prodao Alanu Deršovicu. Međutim, tada sam bila veoma mlada, to je bilo veoma stresno i traumatično okruženje“, rekla je ona u izjavi.

„Sada shvatam da sam možda napravila grešku u identifikaciji gospodina Deršovica.“

Gufre, koja sada živi u Australiji, pristala je da odustane od tužbe za klevetu protiv Deršovica u kojoj se tvrdilo da ju je klevetao govoreći da je lagala. U isto vreme Deršovic (84) je povukao protivtužbu protiv Gufre.

Maksvel je optužena, ali nakon prijava medija, ranije zapečaćeni materijal se objavljuje.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji