U poznatoj emisiji „Dobro jutro Ameriko“ odjeknula izjava: Vakcine mogu isključiti imuni sistem nekih ljudi(VIDEO)

Viši medicinski saradnik ABC-a kaže da bi vakcine mogle ‘isključiti’ imuni sistem kod nekih ljudi

Viši medicinski saradnik ABC News-a dr Dženifer Ešton je suptilno priznala da SIDA izazvana vakcinom postoji tokom nedavne emisije „Dobro jutro Ameriko“.

Govoreći o novoj studiji koju je objavio recenzirani časopis The Lancet, dr Ešton je objasnila da četvrta doza vakcine protiv kovida kompanija Pfizer i Moderna izaziva porast antitela što može dovesti do poremećaja imunog sistema.

Tvrdeći da tek treba da postoji „bilo kakav dokaz da se ovo“ zaista dešava, dr Ešton je nastavila da opisuje imunološki fenomen poznat kao tolerancija gde, ako već imate visoke nivoe antitela i dobijete još jedan pojačivač, vaš imuni sistem može da počne da govori:

Za šta sam ja potreban?

i nekako počne da se gasi.

Zaključujući svoja razmišljanja o podacima iz Lancet-a, doktorka je preporučila ljudima starije od 50 godina, kao i  ljudi sa hroničnim zdravstvenim stanjima da svakako prime dodatne doze, pre nego što je primetila:

Svi ostali, nemojte misliti da je više dodatnih doza odgovor. Još ne znamo..

Dok se ideja o vakcinama protiv kovida koji zatvaraju ljudski imuni sistem tek sada pojavljuje u mejnstrimu, alternativni mediji godinama pokrivaju tu vezu.

U decembru 2020. Australija je ukinula svoju domaću vakcinu protiv Covida nakon što su ispitanici bili pozitivni na HIV.

Zvanična tvrdnja je bila da su „antitela koja su štitila učesnike od infekcije Covid-19 takođe dovela do lažno pozitivnih testova na HIV“.

U oktobru 2021. čuvari informacija na Fejsbuku i Instagramu smatrali su da svet treba da bude zaštićen od reči brazilskog predsednika Žair Bolsonara brisanjem video snimka predsednika koji raspravlja o vezi između vakcina protiv korona virusa i side.

Istraživački rad iz novembra 2021. objavljen u Viruses, takođe je otkrio da „proteini iz mRNA vakcina mogu dovesti do stanja imunodeficijencije, slično kao kod AIDS-a“.

Kako je tada izvestio Natural News, „Ovo je u skladu sa onim što smo ranije izveštavali o opadanju imunološke funkcije za otprilike 5% nedeljno kod onih koji su uzimali vakcine protiv covida.

Jutarnji program Infowars-a „The American Journal“ istakao je fenomen imunodeficijencije stečenog vakcinom u decembru 2021.

Epsko izjašnjavanje Aleksa Džonsa u februaru 2022. razotkrilo je nove varijante HIV-a koje su pronađene širom sveta nakon uvođenja eksperimentalnih vakcina Covida.

Ne tako slučajno, Modernina mRNA tehnologija se već koristi u ispitivanjima vakcine za borbu protiv HIV-a.

SIDA je možda ironično nastala usled hitne vakcine 1950-ih, kako je objasnio ustavni advokat Robert Barns.

U martu, članica grupe Frontline Doctors, dr Elizabet Ids, upozorila je da pacijenti vakcinisani protiv COVID-a koje leči pokazuju znake sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS) kao rezultat uzimanja eksperimentalnih injekcija mRNA. Takođe navodi i da je još mnogo trostruko vakcinisanih pojedinaca koji će verovatno dobiti smrtonosnu bolest do jeseni 2022.godine.

Da, sada u bolnici vidimo stečenu imunodeficijenciju povezanu sa vakcinom kod trostruko vakcinisanih. To je povreda od primljenih vakcina i nismo baš sigurni kako da to lečimo – rekla je Ids.

Naravno, sajtovi za proveru činjenica nastavljaju da tvrde da je ideja o sidi izazvanoj vakcinom velika teorija zavere.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Izvor: ABC News