Ugledajte se na Sunce, ono sjaji svako jutro uvek isto bez obzira

Ugledajte se na Sunce, ono sjaji svako jutro uvek isto bez obzira na sve. IEM Savetnik su Vedske dnevne predikcije za sve znakove zodijaka, Utorak 16.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, pred vama je dan pun iznenađenja. Naći ćete svoje emocije u stabilnom stanju koje će vam pomoći da osigurate svoje blagostanje. Tranzit meseca u Ovnu čini da se osećate snažno i samopouzdano. Ako svoju energiju podesite rano ujutro, naći ćete se u boljoj poziciji. I ne zaboravite budite kao Sunce, ono sjaji isto bez obzira na sve. Nosite smeđu odeću, i sat od 10 do 11 časova biće srećan za vas.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec je u tranzitu kroz znak Ovna. Zbog ove tranzicije, možda ćete se osećati samouvereno i ushićeno. Danas ćete imati više samopouzdanja, što će vam pomoći da verujete u sebe. Verujte svojim instinktima koji će vam olakšati donošenje odluka. IEM savetuje da nosite šumsko zelenu boju za pozitivnost i sreću. Od 17:15 do 18:30 je vreme koje treba izbegavati danas.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec je u znaku Ovna, pa se pripremite za dan pun događaja. Danas će biti uspostavljena nova prijateljstva i profesionalni kontakti. Danas ćete dobiti neverovatne mogućnosti. Trebalo bi da zakažete važne poslove između 16 i 18 časova i da nosite žutu boju danas za najbolje ishode. I ne zaboravite, budite kao Sunce, ono sjaji uvek isto bez obzira na sve.

Rak

Dragi Rakovi, Mesečevo prisustvo u Ovnu učiniće da se osećate zbunjeno i nesigurno u vezi sa svojim odlukama danas. Morate, međutim, zadržati svoju prisebnost i odupreti se uticaju mišljenja drugih. Zapamtite da ste jaka i nezavisna osoba, iako ponekad želite da neko drugi odluči šta je najbolje za vas. IEM savetuje da verujete svojim instinktima i slušate svoju intuiciju. Vaša srećna boja za danas je zelena, a 15:00 do 16:30 je vaše povoljno vreme.

Lav

Dragi Lavovi, pozitivna energija Meseca u Ovnu može destabilizovati vaš um i život. To će vam pomoći da završite svoje nerešene zadatke i postignete vrhunac uspeha. Danas bi trebalo da se organizujete. Dovršite sve svoje zadatke na čekanju da biste mogli da počnete iznova od sutra. Nošenje žute boje će vam doneti sreću. Pokušajte da završite svoje zadatke što ranije danas da biste smanjili gubitke.

Devica

Drage Device, Mesec je danas pozicioniran u Ovnu. Vaše zdravlje će biti glavna briga za vas. Možda se osećate nisko i obeshrabreno u svom životu. Nemojte se obeshrabriti jer ako radite organizovano i date sve od sebe, sigurno ćete uspeti. Danas je moguće da vaša porodica neće stati uz vas. Zato ne brinite jer ne možete učiniti sve srećnim. Ostanite pozitivni i stvari će postati bolje. Ljubičasta je vaša srećna boja, a trenuci između 16 i 17 sati biće srećni za vas.

Vaga

Drage Vage, Mesec je pozicioniran u Ovnu, pa počnite da se fokusirate na ozbiljne stvari. Uzmite jednu po jednu stvar i koristite je vrlo konstruktivno. IEM savetuje da se važan posao obavlja između 10 i 11 časova za najbolji učinak. Vaša srećna boja za danas je žuta, tako da ćete nošenjem ove boje smanjiti negativnu energiju koja vas okružuje.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Ovnu svake sekunde menja vaše raspoloženje. Možda se osećate kao da ništa ne radite. Nemojte odustati i osećati se tužno. Ostanite jaki i ostanite pozitivni. Svi vaši problemi biće rešeni ako ostanete strpljivi i mirni. Vaš najsrećniji period danas je od 14:00 do 15:30 časova. IEM savetuje da danas nosite narandžastu boju za sreću.

Strelac

Dragi Strelčevi, pošto je Mesec danas prisutan u Ovnu, vaš dan je prilično srećan. Sigurno ćete se osećati visoko motivisanim i na vrhu sveta. Zaista, danas se ništa neće isprečiti između vaših snova. Sigurno ćete postići neverovatne rezultate u bilo kom projektu koji preduzmete u službi. Ako danas nameravate da provedete svoje vreme igrajući lutriju, možda ćete je i dobiti. Srećno vreme za vas danas je između 14:30 i 16 časova i ako ste biznismen, uverite se da donosite odluke tokom ovog perioda. Srećna boja za vas danas je ružičasta.

Jarac

Dragi Jarčevi, zbog povoljnog tranzita planete, odnosno prisustva Meseca u Ovnu, danas ćete se osećati prilično optimistično. Danas ćete dobiti veliku pomoć i podršku svojih prijatelja. Ovo će vas održati motivisanim tokom dana. Takođe se preporučuje da nastavite naporno da radite na svojoj vezi jer je to prilično korisno za vas i vašu voljenu osobu. Dobićete dobre rezultate ako želite da se uključite u otvorenu komunikaciju. Provedite dan sa prijateljima i porodicom i zabavite se što je više moguće. Vreme između 16 i 17 časova biće najsrećniji čas za vas danas, a srećna boja je siva.

Vodolija

Drage Vodolije, pošto Mesec obeležava svoju prevalenciju u Ovnu, možda ćete se upustiti u donošenje ishitrenih odluka. Međutim, ovo danas nije poželjno za vas. Preporučuje se da se uzdržite od donošenja bilo kakvih odluka kada ste ljuti ili frustrirani. Umesto toga, trebalo bi da se usredsredite na donošenje mudrijih odluka za dugoročne koristi. Vreme između 15 i 18 sati biće srećno za vas, a plava je sigurno najsrećnija boja za vas danas.

Ribe

Drage Ribe, sa tranzitom Meseca u Ovnu, mogli biste da budete svedoci značajne veze koja ulazi u vaš život. Ovo će vas sigurno učiniti najsrećnijom osobom na svetu. Međutim, ova veza neće biti ozbiljna jer će početi prijateljstvom. Ova posebna osoba biće vam najbolji vodič u svakom koraku vašeg života. Preporučujemo vam da stvari radite polako i da ne donosite nikakve odluke u vezi sa odnosima. Između 14-15 časova je vaš najsrećniji sat, a danas je za vas srećna boja zelena.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com