Borba nikad nije uzaludna

Borba nikad nije uzaludna! borbom kupujemo sreću za buduća vremena, jer sreća prati hrabre. IEM Savetnik, Dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Sreda 17.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, pošto je Mesec u vašem znaku, to bi pojačalo vašu avanturističku stranu. Pravo je vreme da proverite svoju opremu za planinarenje, jer biste uskoro mogli da krenete na putovanje. Morate biti sigurni da ste spakovali sve za svoje putovanje kako ne bi bilo muke u poslednjem trenutku. Ovo putovanje će vam sigurno doneti mnogo sreće i radosti. Stoga vam IEM Savetnik želi da u njemu uživate u potpunosti. 17-18 časova je prilično srećno za vas za donošenje važne odluke. Srećna boja za vas danas nije ništa drugo do tirkizna.

Bik

Dragi Bikovi, Sa uticajem Meseca u Ovnu, danas ćete se osećati pomalo umorno i pod stresom. To je zato što ste preopterećeni mnogim obavezama na svojim ramenima i morate istovremeno da vodite računa o mnogim stvarima. Zbog tog osećaja, možda ćete razmišljati o dugom putovanju, ali to neće biti moguće zbog vaših brojnih obaveza. IEM Savetuje da bi trebalo da počnete da balansirate ove stvari od sada. Ne očajavajte, borba nikad nije uzaludna! Vreme od 11 do 11:45 je srećno za vas, a ljubičasta je srećna boja danas.

Blizanci

Dragi Blizanci, kako se Mesec kreće kroz znak Ovna, danas je moguće da se osećate pomalo depresivno i tužno. Međutim, svoje frustracije pokušajte da iskontrolišete. Stoga je najbolje da ostanete mirni bez obzira na sve.  Pokušajte da prebacite fokus na pozitivne stvari, jer borba nikad nije uzaludna. IEM vam savetuje da dvaput razmisliti pre nego što bilo šta kažete jer bi vas to danas moglo dovesti u nevolju. Vreme od 17:30 do 19 časova donosi dobre vesti za vas, a zelena je vaša srećna boja za danas.

Rak

Dragi Rakovi, danas ćete se osećati prilično saosećajno i emotivno jer je Mesec prisutan u Ovnu. Danas ćete vi biti siguran oslonac onima kojima ste zaista potrebni i možda ćete provesti dan slušajući njihove brige. Ovo je sjajan čin dobrote i prijateljstva, ali danas biste se trebali fokusirati na sebe. Morate zapamtiti da ništa nije bolje od samozadovoljstva; stoga, prvo morate da radite za sebe. Vreme između 14.15 i 16:00 je prilično srećno za vas, a trebalo bi da se uzdržite od nošenja crvenog danas jer vam nije naklonjeno.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec je prisutan u Ovnu i iz istog razloga ćete se osećati motivisanim za rad. Možda će vas na poslu pozvati na neko putovanje vezano za posao. Ovo putovanje može trajati dan ili čak i duže i daće vam neko vreme daleko od vaše kuće. Možda ćete naići na neke prepreke, ali to neće uticati na vas jer ste vi profesionalac. 15:30 do 16:45 je najbolje vreme za vas, a srećna boja je limun žuta.

Devica

Drage Device, sa prevalencijom Meseca u Ovnu, danas ćete se osećati preopterećeno jer ćete biti veoma zauzeti. Možda će doći do naglog povećanja vaših odgovornosti, pa stoga morate biti spremni na to. Ova promena bi vas takođe mogla zbuniti, tako da morate da ostanete jaki. Dobre stvari su na putu i ​​trebalo bi da se fokusirate na njih jer bi vam proširile obim karijere. Od 10 do 12 sati je pravi čas za vas, a srećna boja je senf žuta.

Vaga

Drage Vage, možda se osećate zamišljeno danas dok mesec obeležava svoje postojanje u Ovnu. To može biti zato što ste na svom radnom mestu naišli na stav ili osobu ispunjenu egom. Međutim, IEM savetuje da ne gubite kontrolu u takvim slučajevima jer bi to samo pogoršalo scenario. Morate ostati pozitivni, tako da ćete morati da se fokusirate samo na prave stvari oko sebe. Obavezno danas nosite pastelne nijanse jer su one prilično srećne za vas. S druge strane, vaš srećni sat će biti od 13 do 14 časova.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec prelazi u Ovna tako da ćete tražiti odgovore duhovnog života. Dodirnućete svoje unutrašnje ja radeći pozitivne stvari. Učinićete stvari boljim. Ostanite u miru sa sobom i uspećete. IEM savetuje da danas nosite nešto u crvenoj boji u povoljno vreme, oko 17:30 do 18:30, učiniće vas privlačnim.

Strelac

Dragi Strelčevi, pazite na bilo koga u vašoj blizini ko bi danas mogao da gaji ogorčenost ili druga loša osećanja; Mesec u Ovnu može da vas ostavi razočaranim. Biće vam dobro ako držite do sebe i koncentrišete se na vaše zadatke i posao. Uverite se da nikada ne koristite negativne vibracije. Osećaćete se mnogo bolje na kraju dana, čak i kada provodite vreme sa prijateljima i porodicom. Zadobićete njihovu ljubav ako ih odvedete u bioskop ili restoran. Možete da odložite završetak bilo čega ključnog oko 11 ili 13 časova. IEM savetuje da danas izbegavate crvenu boju.

Jarac

Dragi Jarčevi, vaša porodična situacija danas može biti idealna. Naporno ste radili da poboljšate svoj život u kući, a danas, sa Mesecom u Ovnu, shvatićete koliku je razliku ovo napravilo. Vi i vaša porodica počinjete da se bolje razumete. Nastavite sa odličnim radom i negujte svoje odnose sa ljudima koji su vam bitni. Zakažite sve ključno u vremenu od 16 do 17 časova jer je ovaj period veoma povoljan. Bela odeća će vam doneti sreću danas.

Vodolija

Drage Vodolije, neki od vas bi se danas mogli probuditi osećajući napetost i ljutnju. Ako je to slučaj, možda ste već nekoliko dana osećali neku prikrivenu anksioznost. Međutim, nemojte biti zabrinuti jer vam okret Meseca ka Ovnu može pomoći da izbegnete bilo kakve nezgodne situacije. Ne odgovarajte na svoja osećanja; umesto toga, pokušajte da ih prihvatite. Život neće uvek biti krevet od ruža; umesto toga, iskoristite svaki izazov kao priliku da rastete kao ličnost. Lakše možete proći kroz dan ako vam je um u ravnoteži. Ako želite željene rezultate bilo kog ključnog posla, idealno vreme za rešavanje istih je između 14:00 i 15:00 časova. Danas će vam siva boja doneti sreću.

Ribe

Drage Ribe, sa Mesecom u Ovnu moglo bi da vas učini srećnim i zadovoljnim. Vaša mišljenja će konačno početi da se usklađuju i dobićete neka pojašnjenja o važnim pitanjima. Vaša rešenja za složene probleme takođe će biti od koristi. Možete biti sigurni da će vas vaše jasno razmišljanje dovesti do postignuća. Danas je dobar dan za rešavanje ličnih problema i promovisanje saradnje u vašem domu. Vaš najbolji sat u danu je između 17:30 i 18:30. Ljubičasta je neverovatno blagoslovena boja za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com