Koliko god da je put krivudav samo nastavite da koračate do cilja

Koliko god da je put krivudav samo nastavite da koračate do cilja. IEM Savetnik, Dnevne predikcije po Vedskoj astrologiji za sve znakove zodijaka, Četvrtak 18.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, neki od vas bi mogli da dočekaju spektakularan dan. Vaše emocije su sada stabilne, a možda ćete takođe otkriti da imate širok osećaj blagostanja. Koristeći prednost Meseca u Ovnu, osećate se moćno i samopouzdano. Čak i ako je vaša atmosfera malo maglovita, i dalje možete biti veoma produktivni kasnije tokom dana ako sa mirom provedete jutro u planiranju šta želite da postignete i nastavite da koračate do cilja. Srečna boja za danas je braon. Dok je najbolje vreme za vas između 10 i 11 sati.

Bik

Dragi Bikovi, očekujte da se stvari na poslu poboljšaju sada kada je Mesec pozicioniran u Ovnu. Vaše originalno razmišljanje će biti cenjeno i može vas staviti u centar pažnje i povećati vaše samopouzdanje. Za stručnjake koji su možda naporno radili da ostvare svoje ciljeve, današnji dan će biti posebno produktivan. Ovo će vas podstaći da počnete da ulažete dosledne napore, zato samo nastavite da koračate do cilja. Ružičasta je vaša srećna boja za danas i trebalo bi da planirate sve kritične zadatke između 11:00 i 12:30 h.

Blizanci

Dragi Blizanci, zbog opšteg položaja Meseca u Ovnu, trebalo bi da vodite posebnu pažnju šta god da odlučite. Mogli biste da imate promene raspoloženja, a ako je to slučaj, svaka ishitrena odluka koju donesete će vas naterati da zažalite. Pre nego što donesete odluku, morate duboko udahnuti i pažljivo razmotriti stvar. Uvek treba da zapamtite da će donošenje odluka samo u najboljem interesu vašeg ispunjenja rezultirati srećom. Vaši srećni sati su između 15 i 18 časova. Ako obučete nešto u plavoj boji doneće vam uspeh u poslu.

Rak

Dragi Rakovi, danas bi mogao da bude lep dan ako pažljivo isplanierate šta ćete raditi, a ne da započnete nešto novo zbog Meseca u Ovnu. Moraćete da radite marljivo i sa velikom uzdržanošću i kontrolom da biste unapredili dužnosti koje su vam trenutno pri ruci. Ne dozvolite da njihovi napori prođu uzaludno; neka vaš rad govori sam za sebe. Nastavite sa dobrim radom, ali pazite da ne zanemarite ljude koji su vam dragi. IEM savetuju da nađete vremena da im izrazite svoju ljubav. Svetlo ružičasta odeća će vam doneti dovoljnio energije da prebrodite dan. Danas imate sreće između 9 i 10 sati.

Lav

Dragi Lavovi, pozicija Meseca u Ovnu bi danas mogla da koristi nekim stručnjacima. Vaši prijatelji vam mogu doneti sreću i radost. Pazite na konkurenciju koji bi mogli da pokušaju da potkopaju vašu reputaciju. Uvek ste u centru pažnje, a čak i današnji dan će biti izuzetno poseban. Sve veća popularnost ovog tranzita može povećati vašu istaknutost čak i unutar vašeg socioekonomskog kruga. Danas bi narandžasta boja bila sreća za vas. Vreme između 18 i 19 časova je srećno te ga pametno iskoristite.

Devica

Drage Device, ulazak Meseca u Ovna pozitivno će uticati na vaš lični i profesionalni život danas. Međutim, morate ostati fokusirani i dati prioritet svojim zadacima kako biste osigurali da nijedan važan zadatak ne ostane nedovršen. Ipak, moguće je da se osećate preterano rastrzanim u nekoliko pravaca. Održavanje ravnoteže između posla i porodice tokom dana pomoći će da se stvari brže smire. Čak i ako ne pazite šta jedete, možete dobiti određene manje zdravstvene probleme koji utiču na stomak. Uverite se da pravite mudre izbore hrane i brzo reagujete na rešavanje svih zdravstvenih problema. Današnja srećna boja za vas je ružičasta. Danas treba izbegavati sate od 16 i 17:30 časova.

Vaga

Drage Vage, danas, kada je Mesec još uvek u Ovnu, doživećete razne suprotstavljene emocije. IEM vam savetuju da se bavite prijatnim aktivnostima i izbegavate promene raspoloženja koje bi vam mogle izazvati stres. Budite oprezni jer možete imati zdravstvene probleme povezane sa visokim krvnim pritiskom; izbegavajte stres po svaku cenu i pokušajte da budete pozitivni. Pazite na svoju potrošnju jer danas može doći do dodatnih troškova. Upravljajte svojim finansijama na odgovarajući način. Nosite nešto tirkizno da biste promovisali smirenost i izbegavajte donošenje značajnih odluka između 15 i 16 časova za dobre rezultate u budućnosti.

Škorpija

Drage Škorpije, zbog položaja Meseca u Ovnu, možda ćete se osećati veoma optimistično. Vaša pozitivna perspektiva može olakšati rešavanje svih poteškoća sa kojima se danas susrećete. Možda ćete sada moći da postignete većinu svojih ciljeva, pod uslovom da nikada ne pustite mašti na volju. IEM savetuje da zadržite realna očekivanja i brzo prođete kroz svoj plan implementacije. Planirajte sve ključne zadatke između 15 i 18:30 ako želite najbolje rezultate. Izbegavajte da danas nosite plavu boju.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec je još uvek u Ovnu. Danas je dobar dan za početak nečeg novog, posebno na ličnom nivou. Divan dan za porodična okupljanja ili kvalitetno vreme sa prijateljima. Porodica vam pomaže da ispravite svoje prioritete. Ovaj dan pun ljubavi će poboljšati vaša prijateljstva. Indigo je danas vaša srećna boja, a IEM savetuje da sve važne događaje organizujete između 12:30 i 15:00 h.

Jarac

Dragi Jarčevi, položaj Meseca u Ovnu bi mogao da vas razočara i iznervira na nekoliko nivoa. Vaš učinak može da pati, a vi možete postati frustrirani ako ciljevi i zadaci koje ste sebi postavili nisu lako dostižni. Ovo je samo privremeni period, pa vas molimo da ne brinete previše o ovim stvarima. IEM vam savetuje da obučete nešto u zlatno žutoj boji da bismo povećali samopouzdanje. Smatra se da je između 18:30 i 20:00 časova vaše najsrećnije vreme tokom dana.

Vodolija

Drage Vodolije, danas morate da sačuvate prisebnost kako vas ne bi preplavile sitne životne smetnje koje u njega donose Mesečevo putovanje kroz znak Ovna. Možda se osećate pomalo kratki sa živcima. Ne morate previše razmišljati o današnjim situacijama. IEM savetuje da zadržite pogled na široj slici i da cenite sve divne delove vašeg života. Bela boja je odlična za vas danas, a radni sati od 11:30 do 12:30 se smatraju srećnim za vas.

Ribe

Drage Ribe, ništa u životu ne može ići baš onako kako ste planirali. Iskoristite dan da napravite pauzu, razmislite o događajima u vašem životu i razmislite o poboljšanjima. Tokom tranzita Meseca kroz Ovna nije preporučljivo da se preopterećujete. Provođenje vremena u samoći pomoglo bi vam da ponovo otkrijete svoju svrhu i povećate samopouzdanje. A osim toga, u životu će uvek biti ovo i ono, pa je važno razumeti kako da se nosite i sa jednim i sa drugim bez oklevanja. Važne zadatke treba planirati za 14 i 15:30 za željene rezultate. Nošenje srebrno sive danas takođe će vam doneti sreću.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com