Vedski dnevni horoskop za 15.04.2022.

Vedska dnevna astrološka analiza za sve horoskopske znake za petak, 15.04.2022. godine.

 

Ovan

Dragi Ovnovi, dok se Mesec kreće u Devici, ispunjeni ste srećom i uzbuđenjem. Danas će biti poseban dan za vas. Neke sjajne vesti u vezi sa novom karijerom mogu doći do vas ili voljena osoba može planirati nešto posebno. Današnji dan će vas ispuniti nadom i motivisati da postignete svoje ciljeve. Ponovni susret sa starim prijateljima mogao bi biti rezervisan za uveče. Danas nosite nešto žuto. Ne odlažite važan posao posle 15:30.

 

Bik

Dragi Bikovi, možda ćete osetiti porast samopouzdanja zbog uticaja Meseca u Devici. Ovaj tranzit može intenzivirati vaše intelektualne sposobnosti. Potražite prilike da poboljšate neke od svojih veština i postupajte u skladu sa tim. Nove sposobnosti koje steknete danas sigurno će vam otvoriti nova vrata u budućnosti. Nošenje plave boje pomoći će vam da održite miran i bistar um. Vreme između 16 i 17 časova je najsrećniji sat u danu.

 

Blizanci

Dragi Blizanci, danas je dan kada ćete biti izuzetno kreativni i inovativni na poslu. To je zbog položaja Meseca u Devici koji je povoljan za vas. Dobićete mnogo priznanja i zahvalnosti za izlaganje svojih veština. Nastavite sa pozitivnim stavom i pažljivo birajte reči kako nikoga ne biste povredili. Siva je vaša srećna boja za taj dan. Vreme između 11.00 i 12.30 časova je povoljno za vas.

Kina traži od SAD da prekinu sve zvanične kontakte sa Tajvanom

 

Rak

Dragi Rakovi, danas biste mogli biti ljuti zbog uticaja Meseca u Devici. Verovatno je neko koga volite učinio da se tako osećate. Izuzetno ste osetljivi i na vas utiče ono što drugi vide kao trivijalne stvari. Takođe očekujete mnogo od drugih. Fokusirajte se na jasno izražavanje svojih stavova i nemojte pretpostavljati da vas ljudi stalno razumeju. Zdrava komunikacija će vas odvesti na mesta. Siva je vaša srećna boja za taj dan. Vreme posle 11:30 je idealno za održavanje važnih sastanaka.

 

Lav

Dragi Lavovi, treba da razmisliš pre nego što progovoriš ili ćeš možda zažaliti. Dok se Mesec oseća u Devici, olako gazite u raznim situacijama danas jer bi mogle da nastanu neke svađe ili nesporazumi. Bilo bi bolje da držite jezik za zubima kada biste mogli reći nešto uvredljivo zbog čega vam je kasnije žao. Izbegavajte da danas nosite bilo šta u žutom. Vreme između 11 i 12 časova može se iskoristiti za završetak važnih poslova.

 

Devica

Drage Device, Mesec u Devici pokazuje da ćete se potruditi da pomognete starijima u svojoj porodici. Provedite malo kvalitetnog vremena sa starijim članovima svoje porodice danas. Možda nisu glasni o tome, ali uživaju u vašem društvu. Iskoristite vreme koje provodite sa njima i upoznajte se sa njihovim mentalnim i fizičkim zdravljem. Ako je potrebno, odnesite ih da se konsultuju sa lekarom. Nosite belu boju da biste se smirili danas. Vreme između 17 i 18 časova biće najsrećniji sat u danu.

 

Vaga

Drage Vage, pred vama može biti naporan dan jer bi vaš društveni život mogao da ubrza sada kada se Mesec postavi u Devicu. I dalje ćete se nadati da ćete obaviti značajne zadatke i ovo može biti ohrabrujući period za vas. Zasucite rukave i gurajte napred da završite te zadatke koji vas čekaju. Možda će to biti dan pun događaja za vas. Lila boja će pomoći privlačenju dobrih kosmičkih vibracija. Sve što je od velike važnosti trebalo bi da se pozabavi danas između 14 i 15:30.

 

Škorpija

Drage Škorpije, izbegavajte da se mešate u bilo kakve sukobe, posebno male svađe sa nadređenim ili bilo kim drugim na poslu. Ponekad je bolje biti diplomatski nego ispravan, pa birajte svoje bitke mudro.  Nećete požaliti što ste ovo uradili jer će se stvari sigurno odvijati na način koji vam koristi. Takođe bi bila dobra ideja da izbegnete da nosite svoje poslovne probleme kući i umesto toga uživate u dobrim vremenima sa svojom porodicom. Ovo će sigurno podići vaše raspoloženje i raspoloženje drugih. Vaše srećno vreme će biti negde oko 17:00 ili 18:30, a vaša srećna boja je svetlo žuta.

FBI otkrio krađu kriptovaluta – hakeri su

 

Strelac

Dragi Strelčeve, energija koju ispoljava Mesec u Devici će danas pozitivno uticati na vas. Možete introspektirati mnoge promene koje su se nedavno desile u vašem životu, čineći vas zahvalnim za sve dobre stvari koje vam se dešavaju. Dobar je trenutak da prenesete svoja osećanja svojim voljenima i iskoristite današnji dan kako biste rešili svoje razlike. Vaša srećna boja za danas je ljubičasta. Trebalo bi da planirate nešto važno između 14.30 i 16.00.

 

Jarac

Dragi Jarčevi, verovatno ćete osetiti priliv ogromne energije i inspiracije zbog interakcije Meseca sa Devicom. Neki od vas će učiniti nešto za šta drugi nisu mislili da je moguće. Možda ćete danas biti veoma ambiciozni. Nemojte se uplašiti onim što izgleda nemoguće i nastavite dalje. Uzmite u obzir sve varijable i pažljivo upravljajte sa njima kako bi one funkcionisale za vas. Ako želite da odišete pozitivnim vibracijama, trebalo bi da se odlučite za nešto belo, jer je to danas vaša srećna boja. Vreme između 12.00 i 15.30 sati je srećno za vas, tako da predlog je da to iskoristite za nešto važno.

 

Vodolija

Drage Vodolije, možda ste zabrinuti za određene delove svog života zbog prisustva Meseca u Devici. Vaša briga možda potiče od stvari koje nisu u skladu sa vašim snovima. Predlažemo vam da radite na tome da svoje snove pretvorite u stvarnost. Ništa vam nije nedostižno ako se posvetite tome. Praktičan i temeljan pristup će vam pomoći da uspete. Vaša srećna boja za danas je ružičasta. Pošto je vreme između 18 i 19 sati srećno, trebalo bi da ih odvojite za značajne poslove.

 

Ribe

Drage Ribe, sa zalaskom Meseca u Devici, možda ćete se osećati nesigurno i preplavljeni svojim emocijama. Savetujemo vam da radite na svojim diplomatskim veštinama, posebno na profesionalnom planu. Možda ćete se naći u teškoj situaciji koja nije rezultat vaših postupaka, već iz koje morate sami da se izvučete. Koristite taktičnu i jasnu komunikaciju da biste izašli iz toga bez većih konflikata. Nošenje svetlo plave boje će privući pozitivnost za vas. Vreme između 16:35 i 17:35 biće najsrećniji sat u danu.

 

Dnevni Puls/IEMVedskiAstroTim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com