Vedska predikcija za mesec April 2022.: Ovan, Bik, Blizanac i Rak

Vedska astrološka analiza za mesec April 2022. godine.

Ovan

Dragi Ovnovi, biće ovo sjajna godina i sjajan mesec za vas. Mars je prešao u Vodoliju 7. aprila 2022. Koji vam donosi mentalni mir i stabilnost. Planeta Merkur je ušla u vaš matični znak, Ovan, 8. aprila 2022. Rahu je ušao u Ovna dok je Ketu prešao u Vagu 12. ovog meseca. To je značajno preokrenulo točak događaja. Mesečni horoskop Ovna za April 2022. ukazuje na promene u vašoj karijeri. Jupiter u Ribama donosi vam značajan uticaj na vašu ljubavnu vezu. Vaš partner će vam pružiti podršku i pokazati se kao nežna osoba. Sunce će se preseliti u vaš rodni znak, Ovan, i u velikoj meri će promeniti scenario. Stvari mogu izgledati pomalo nezgodne i teško ostvarive. Dakle, morate kontrolisati svoje emocije i ostati jaki. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Vaše finansije će napredovati kao nikada ranije. Iznenadna poseta vaših rođaka može pozitivno uticati na vaš porodični život. Venera prelazi u Ribe 27. aprila. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve u životu kako biste ih postigli. Vaša profesija će zahtevati više vašeg vremena i energije u ovom trenutku. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Biće to dobro vreme za vas i vašu porodicu. Vaše zdravlje treba redovno proveravati. April će za vas biti zadovoljavajući mesec. Jedine stvari koje Ovnovi treba da dokažu su iskrenost i upornost tokom ovog vremena. Primetićete da vas ništa ne može sprečiti da ostvarite svoj cilj ovog meseca. Dakle, samo napred, dragi Ovnovi!

Bik

Dragi Bikovi, spremite se za nove početke u životu. Ovaj mesec će biti jedan od najboljih meseci za vas. Mars je prešao u Vodoliju 7. aprila 2022. On vam je doneo jačanje porodičnih veza kao nikad pre. Merkur u Ovna doneo vam je nove poslovne šanse. Uverite se da dobro doprinosite svojim finansijama kako biste osigurali stabilnost u životu. Rahu koji je ušao u znak Ovna, a Ketu u Vagu 12. ovog meseca, uticaće na vaš život na značajan način.Jupiter u Ribama donosi vam test strpljenja koje vas može dovesti do sreće u životu. Sunce u Ovna, menja tok događaja. Pripremite se za važan projekat u vašem profesionalnom životu. Prema mesečnom horoskopu Bika za April 2022., uspeh može doneti ogromno bogatstvo u vaš život. 25. aprila Merkur kreće do vašeg rodnog znaka, Bika. Ovaj pozitivni tranzit će vas sigurno naterati da se fokusirate na svoju imovinu. Kreirajte nove ciljeve u životu i ispunite ih za kratko vreme. Venera prelazi u Ribe 27. aprila. Biće to veselo vreme za vašu porodicu. Planirajte nove početke kako biste mogli konstruktivno razmišljati o svojoj budućnosti kao takvoj. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Ovo vreme će biti samo vaše vreme da zablistate. Potrudite se da iskoristite svaku priliku da poboljšate svoj životni standard. April će biti vaš mesec bez obzira na sve. Zvezde su tu da vam favorizuju, što rezultira ogromnim profitabilnim ishodima. Pripremite se za uzbudljive aspekte života koji će vam omogućiti da uspostavite svoje pravo ja.

Zanimljive i neobične čarolije iz grčkih magičnih papirusa

Blizanac

Blizancima će život biti problematičan tokom ovog meseca. Ali nema zbog čega da se brinete. Moći ćete da se borite protiv svih nesporazuma energično i sa entuzijazmom. Mars je ušao u Vodoliju 7. aprila 2022. i značajno promenio stvari.  Podjednako dobro ćete se nosite sa ličnim i profesionalnim životom. Budite spremni da ugostite porodičnu zabavu koja će revitalizirati vaše odnose, ulivajući im novu energiju. Merkur je prešao u znak Ovna 8. aprila. Koje je donelo veoma isplativo vreme za vas, posebno u pogledu vaših finansija. Pobrinite se da prihvatite svoje autentično ja na još bolji način ovog meseca. Rahu je ušao u znak Ovna, a Ketu u znak Vage 12. ovog meseca. To je u velikoj meri promenilo prirodu događaja. Paralelni tranzit Jupitera u Ribama koji se dogodio 13. Aprila takođe je značajan. Omogućavajući vam da izađete kao pobednik čak i u napetim situacijama. Sunce u Ovnu, menja tok stvari. Prikupite zamah na poslu kako biste završili sve zadatke. Uskoro ćete moći da steknete veliko priznanje. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Zdravlje će verovatno biti pogođeno na neki način. Morate da zaštitite svoje članove porodice od haosa i problema napolju. Porodični horoskop i horoskop za veze Blizanaca 2022 ukazuje na nevolje neke vrste u vašem skromnom prebivalištu. Venera prelazi u Ribe 27. aprila. Ovo je pozitivan tranzit koji će vam sigurno koristiti. Vaši finansijski problemi će uskoro prestati, tako da nemate o čemu da brinete. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. To će vam omogućiti da na bolji način kontrolišete složene situacije u svom životu. U braku su karte sve otvorene. April će biti odličan mesec za Blizance. Suočićete se sa posledicama u različitim aspektima svog života. Međutim, sigurno ćete izaći kao pobednici jer će vam zvezde favorizovati tokom ovog meseca.

Rak

Dragi Rakovi, ovog meseca ćete se zabaviti kao na rolerkosterima. U ovom trenutku bolje je ne pristupati novim izazovima. Koncentrišite se na svoje zadatke koji vas odavno čekaju da biste lako prebrodili ovo teško vreme. Mars koji je prešao u znak Vodolije 7. aprila 2022., doneo je sjajno vreme za vas i vašu porodicu. Morate se usredsrediti na svoje trenutne ciljeve u životu da biste uspeli na bolji način. Planeta Merkur koja je ušla u znak Ovna 8. aprila. Rodbina i nadređeni mogu biti izvor brige za vas. Vaš posao će takođe zahtevati da budete dodatno profesionalni. Rahu koji je ušao u znak Ovna i Ketu u znak Vage 12. ovog meseca, doneo je isplativo vreme za vas u pogledu poslovnih perspektiva. Značajno je uzastopno kretanje Jupitera u Ribe. Potrudite se da svaku priliku iskoristite na najbolji mogući način. Sunce sa prelaskom u znak Ovna kasnije ovog meseca, doneće dobro vreme za vas i vašu porodicu. Napravite mesta za proslave u ovo vreme. Vaš partner će vam takođe pružiti veliku podršku u svakom poduhvatu koji preduzmete. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Vodite računa o svom zdravlju i ne zanemarujte manje probleme u vezi sa svojim zdravstvenim aspektima. Sve u svemu, to će za vas biti vreme slavlja. Venera prelazi u Ribe 27. Doći će do malog poremećaja u vezi sa vašim finansijskim izgledima. Pokušajte da uštedite što je više moguće kako biste izbegli nepovoljne okolnosti. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Poslednja polovina meseca biće za vas vreme za uživanje. Takođe ćete moći da učestvujete u dobrom cilju, doprinoseći društvu. April će za vas biti mesec sreće. Zadržite samopouzdanje.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim