Vedska predikcija za mesec April 2022.: Lav, Devica, Vaga, Škorpija

Vedska astrološka analiza za mesec April 2022. godine.

Lav

Dragi Lavovi, napravite mesta za nove početke u svom životu. To je jedini način da prevaziđete teška vremena u vašem životu. Mars je prešao u znak Vodolije 7. aprila 2022, pa iskoristite svaku drugu šansu koju imate u životu. Merkur je u znaku Ovna od 8. aprila koje je donelo prilično isplativo vreme za vas, posebno na profesionalnom planu. Takođe ćete moći bolje da se povežete sa članovima svoje porodice, što je uvek dobar znak. Rahu u Ovnu i Ketu u Vagu, promenilo je vaš pogled na život. Prelazak Jupitera u Ribe koji se dogodio 13. aprila je značajan. Mnogo promena će se sigurno dogoditi u vašem životu, tako da nemojte biti nervozni i suočiti se sa izazovima u skladu sa tim. Sunce u Ovnu će vam u velikoj meri promeniti scenario. Promenljivo zdravstveno stanje može biti izvor zabrinutosti. Vaši roditelji takođe neće moći da sarađuju sa vama u vezi sa bitnim aspektima života. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Vremenom će stvari biti bolje. Takođe ćete moći da steknete nove kontakte i stvorite jake veze sa ljudima za dobar cilj. Venera prelazi u Ribe 27. Ovo je najbolje vreme da se bavite raznim profitabilnim finansijskim aspektima. Zvezde će vam biti naklonjene u pogledu poboljšanja vaših finansija. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Ovo će biti pozitivan tranzit jer ćete moći da vidite plodne rezultate. Biće to odlično vreme za studente, posebno one koji žele da donose odluke u vezi sa svojim karijerama. April će za vas biti mesec blaženstva i sreće. Različiti nepoznati problemi će vam se sigurno pojaviti, ali morate se u skladu s njima i pozabaviti.

Devica

Ovaj mesec će biti isplativ za Device. Moći ćete da dosegnete nove visine uspeha. Mars u Vodoliju, ukazuje na srećnu i blaženu situaciju. Merkur u Ovnu će vam omogućiti velike koristi, posebno u vezi sa vašim profesionalnim pitanjima. Međutim, morate biti svesni prevara na poslu. Rahu koji je u znaku Ovna i Ketu u Vagu od 12. aprila, doneo vam je preokrete sa vašim trenutnim profesionalnim aspektom, zato budite spremni na sve! Jupiter u Ribama je vama omogućio šansu za stabilnom budućnošću. Takođe ćete za sada moći bolje da se povežete sa svojom braćom i sestrama. Sunce u Ovna će značajno uticati na vaš život. Vaše finansijsko stanje će se verovatno malo pogoršati. Vodite računa da se ne upuštate u nepotrebne troškove. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Morate da vodite svoj lični i profesionalni život na najbolji mogući način. Samo tada ćete moći da postignete mentalni mir i stabilnost. Venera prelazi u Ribe 27. Prema mesečnom horoskopu Device za 2022. godinu, to će vam pomoći da ostvarite pozitivne rezultate u bliskoj budućnosti. U ovom trenutku morate da izrazite svoje emocije na pravi način. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. To je pozitivan tranzit koji će vam pomoći da bolje organizujete svoj život. Oslobodite se zavisnosti da biste vodili zdraviju budućnost. April će za vas biti mesec radosti i emotivnih dešavanja. Pokušajte da se nosite sa složenim situacijama na najbolji mogući način. Takođe morate da vodite računa o svom finansijskom stanju, tako da je ovo vreme da unapredite svoje ciljeve.

Vedska predikcija za mesec April 2022.: Ovan, Bik, Blizanac i Rak

Vaga

Drage Vage, pripremite se za mesec pun zabave. Mars koji je u znaku Vodolije od 7. aprila 2022.,doneo vam je slavlje u porodicu, čineći vaš lični život mirnim i radosnim. Merkur koji je u znaku Ovna od 8. aprila, može izazvati privremene finansijske probleme. Morate smanjiti svoje troškove kako biste vratili stabilnost u svoj život. Rahu u znaku Ovna i Ketu u vašem matičnom znaku Vage, kao i tranzit Jupitera u Ribama omogućavaju vam da izađete kao pobednici u svakom segmentu života. Sunce u Ovnu, menja scenario u velikoj meri. Morate biti oprezni na poslu, inače ćete morati da se suočite sa neželjenim posledicama. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Biće to odlično vreme za vas i lično i profesionalno. Sjajan je trenutak za ulaganje u nešto novo što će zauvek ostati prednost. Venera prelazi u Ribe 27. Pazite na svoje zdravlje i redovno se podvrgavajte medicinskim pregledima. Takođe možete da se odlučite za osvežavajuća putovanja u ovo doba godine da biste se revitalizovali. Mesečni horoskop za znak Vaga u aprilu, ukazuje na lično blaženstvo ovog meseca. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. To će doneti nevolje u vaš život. Morate ostati jaki i izdržati stvari što je više moguće. Zapamtite da će i ovo proći, pa samo izdržite! April će doneti mešavinu emocija u vaš život. Morate suzdržati svoje emocije i biti pasivni tokom većeg dela meseca.

Škorpija

Drage Škorpije, ovo neće biti najbolji mesec za vas. Svojom odlučnošću uvek možete da uzvratite svim preprekama. Mars u Vodoliju će izazvati mentalne nemire i anksioznost. Merkur u Ovna vas savetuje da se suzdržite od određenih situacija kako biste od njih imali velike koristi. Pobrinite se da uspostavite odlične kontakte u ovom trenutku. Rahu u Ovnu i Ketu u Vagi stvara vrtoglave situacije. Takođe, Jupiter u Ribama donosi vam šansu za vrtoglave uspehe. Sunce u Ovna, menja tok događaja. Vaš lični život će biti nagrađen tokom ovog perioda. Tvoji roditelji će takođe biti okosnica tvog uspeha. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. To je pozitivan tranzit koji će vam omogućiti da bolje organizujete svoj život. Međutim, držite svoje finansije pod kontrolom. Venera prelazi u Ribe 27. U vašem životu mogu se desiti određene nepovoljne okolnosti. Morate biti dovoljno jaki da preuzmete dodatne odgovornosti. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Planetarne sile će vam omogućiti da donosite ispravne odluke u životu. Ostanite aktivni u raznim društvenim aktivnostima. Moći ćete da poboljšate svoju zrelost ovog meseca. Naučiće vas novim stvarima koje će vam omogućiti da napredujete u životu.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim