Vedska predikcija za mesec April 2022.: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba

Vedska astrološka analiza za mesec April 2022. godine.

Strelac

Biće to dobro vreme za Strelčeve. Mars u Vodoliju čini bračni život bogatijim. Uspostavlja čvrste odnose na najbolji mogući način i maksimalno koristi ovaj tranzit. Merkur u Ovnu iznenađuje posetama vaših dalekih rođaka, koji mogu izazvati zabrinutosti. Pobrinite se da se u nepovoljnim situacijama kod kuće nosite mirno. Rahu i Ketu su u Ovnu i Vagi pa vaš život izgleda mnogo bolje. Jupitera u Ribama ne samo da će vam omogućiti da imate mentalni mir i stabilnost u životu, već će vam pomoći i da napredujete u novim uspesima. Sunce u znaku Ovna, značajno menja dosadašnje situacije. Određene neželjene okolnosti u vašem životu će značajno promeniti stvari. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Biće to povoljno vreme koje možete iskoristiti za poboljšanje svog finansijskog stanja. Obavezno investirajte u nešto profitabilno tokom ovog vremena. Venera prelazi u Ribe 27. aprila, ovo je odlično vreme za početak novih poslovnih ideja. Takođe treba da obratite pažnju na ono što stariji govore u vašoj porodici. Ovo je pravo vreme za balansiranje između posla i odnosa. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Biće to mirno vreme u kome ćete moći da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Iskoristite svaku priliku da poboljšate svoj životni standard. April će za vas biti mesec sreće. Jedino što treba da uradite je da održite mir i stabilnost u svom životu.

Vedska predikcija za mesec April 2022.: Ovan, Bik, Blizanac i Rak

Jarac

Dragi Jarčevi, ovo je najbolje vreme da poboljšate i organizujete svoj život. Mars u Vodoliju doneo vam je mogućnost da donosete ključne životne odluke. Merkur u znaku Ovna, uverava vas da svoje prihode trošite racionalno. Vaše finansijsko stanje će vas učiniti zabrinutim, ali planiranje stvari će vam pomoći da se izvučete iz teških situacija. Rahu u Ovna i Ketu u znaku Vage, kao i tranzit Jupitera u Ribama uticaće na vaš život na pozitivan način. Takođe ćete moći da se povežete sa članovima svoje porodice na dubljem nivou ovog meseca. Sunce u Ovnu, pravi mesta za nove početke. Investirajte u nešto isplativo kako biste poboljšali svoje životne uslove. Horoskop za novac i finansije Jarca 2022 ukazuje na ogromnu zaradu. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Ovaj tranzit će za sada testirati vaše strpljenje. Vaši stariji mogu biti izvor brige za vas. Venera prelazi u Ribe 27. Biće to povoljno vreme za vas. Pokušajte da iskoristite svaku priliku da poboljšate svoj lični i profesionalni život. Konačno, Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Zdravlje starijih, posebno zdravlje vaše majke, može biti izvor zabrinutosti. Pokušajte da uložite u profitabilne rezultate za sada.

Vedska predikcija za mesec April 2022.: Lav, Devica, Vaga, Škorpija

Vodolija

Vodolije će ovog meseca moći da postignu velike uspehe. Mars u vašem rodnom znaku Vodolije ukazuje na blaženo vreme za vas kako lično tako i profesionalno. Merkur u Ovna je vrlo pozitivan tranzit koji vam poboljšava život. Rahu u Ovna i Ketu u Vagu, značajno menja tok dešavanja. Ulazak Jupitera u znak Ribe je ključan ovog meseca, brak vam je na ispitu i odluke koje sda donesete mogu vam promeniti život na bolje. Sunce u Ovnu vam daje pozitivne rezultate. Moći ćete da utvrdite svoju poziciju na radnom mestu. Takođe vam može doneti unapređenje ovog meseca. 25. aprila Merkur ulazi u Bika, pa pokušajte da uspostavite jake veze sa članovima svoje porodice, posebno roditeljima. Oni će biti vaš sistem podrške tokom celog života, pa se pobrinite da im date do znanja koliko ih volite. Venera prelazi u Ribe 27. tada obratite pažnju na finansije. Pokušajte da za sada izbegnete nepotrebne troškove. Konačno, Saturn ulazi u vaš znak Vodolije 29. aprila. To će biti pozitivan tranzit koji vam može omogućiti da postignete nove uspehe. April će se pokazati kao najbolji mesec za vas ove godine. Samo treba da zadržite svoju odlučnost i hrabrost u životu.

Riba

Ribe će ovog meseca moći mnogo bolje da podnesu stvari. Mars u Vodoliju vam je omogućio da donesete životne odluke na svoj način. Merkur u znaku Ovna vas može iznenaditi susretima sa starim prijateljem koji vam mogu pomoći. Rahu u Ovnu i Ketu u Vagi, priprema vas za velike promene koje slede. Jupiter u Ribama, savetuje vam da investirate u nešto profitabilno , jer je ovo najbolje vreme za to. Sunce u znaku Ovna, menja scenario prilično značajno za vas. Niz pozitivnih ishoda u vašem životu omogućiće vam da postignete mentalni mir i stabilnost. 25. aprila Merkur ulazi u Bika. Porodična svađa može izazvati privremene nevolje u vašoj porodici. Najbolje bi bilo pustiti starije da odlučuju o ključnim stvarima kod kuće. Venera prelazi u vaš znak Riba 27. Za to vreme moći ćete da steknete nove prijatelje. Oni će postati važni ljudi u vašem životu. Saturn ulazi u Vodoliju 29. aprila. Za to vreme provedite neko vreme sami da biste postigli duhovni mir. Takođe morate s vremena na vreme da kontrolišete svoje zdravlje. April će biti mesec sreće i iznenađenja za Ribe. Ne zaboravite da donosite ispravne odluke u pravom trenutku u životu da biste na kraju izašli kao pobednici.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim