Dnevna vedska analiza za sve astrološke znakove 16.04.2022.

Da bi bili spremni da započnemo dan, nekada je potrebno da potražimo savet i podršku kod iskusnih Vedskih astrologa koji imaju iskustva u tumačenju planetarnih dešavanja.

Dnevna vedska analiza je savršen način da startujete dan. Uživajte..

Ovan

Dragi Ovnovi, položaj Meseca u Vagi može učiniti da se osećate zadovoljnim. U ovom trenutku imate priliku da zaradite novac, postanete poznati i postignete mnogo toga. To su plodovi vašeg truda i posvećenosti; jednostavno uživajte u svemu i uživajte u slavi svog uspeha. Zaslužujete da vam se dive. Vreme između 13 h i 14.30 smatra se srećnim, a vaša boja za današnji dan je definitivno crvena.

Bik

Dragi Bikovi, kada Mesec uđe u Vagu, treba da budete oprezni kada je u pitanju vaše zdravlje. Ovo može biti rezultat hroničnog stresa na poslu i kod kuće. Ne brinite, dan je tek počeo, a stvari će se poboljšati kako dan bude odmicao. Savet je da pokušate da ne razmišljate o svemu i da se oslobodite svih svojih strepnji. Na ličnom nivou, jednostavno dođite kući gde vas okružuju prijatelji i porodica i pokušajte da razrešite nesuglasice otvorenim razgovorom. Vaši srećni sati su između 16 h i 18 h, a žuta boja vam za danas donosi sreću.

Vedska predikcija za mesec April 2022.: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba

Blizanci

Dragi Blizanci, pošto je Mesec danas u Vagi, moraćete da poradite na poboljšanju svojih komunikacijskih veština. Trebalo bi da tražite načine da postanete razumljiviji drugima. Ovo će vam omogućiti da izbegnete nepotrebne svađe i nesporazume, što će rezultirati većom harmonijom u vašim odnosima, posebno sa prijateljima i porodicom. Izgradite svoje društvene i diplomatske veštine, čije će se prednosti odraziti na vaše odnose. Ružičasta je srećna boja za vas, a sati između 10h i 11 : 30 idealni.

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u Vagi, možda niste raspoloženi da se nosite sa svakodnevnim stvarima. Možda žudite za nekim uzbuđenjem u životu i želite da se oslobodite problema, makar samo na kratko. Savet za danas je da svoje razgovore održavate jasnim i nekomplikovanim kako biste izbegli bilo kakvo opterećenje vaše lične veze. Vaša srećna boja za danas je kestenjasta, a srećno vreme između 17h do 18 : 30.

Vedska predikcija za mesec April 2022.: Ovan, Bik, Blizanac i Rak

Lav

Dragi Lavovi, danas ćete možda otkriti da ste prilično srećni! Kako Mesec danas ulazi u Vagu, vi ste amajlija za sve u vašoj porodici i profesionalnom krugu. Krajnje je vreme da svoju jedinstvenu poziciju dobro iskoristite. Idealan dan da nekom pomognete i učinite srećnim. Žuta boja će vam odgovarati danas. Srećni sati za vas: Od 9:00 do 11:00.

Devica

Drage Device, danas je dan da budete hrabri u svim svojim poduhvatima, bez obzira na to koliko teške vaše okolnosti mogu biti. Položaj Meseca u Vagi može pružiti prijatno iznenađenje ili pokrenuti neočekivanu transformaciju na bolje. Verovatno ćete danas morati da budete malo čvršći u odnosima sa ljudima, jer su mali problemi i sukobi takođe mogući. Savet je da ako se direktno pozabavite svojim problemima, ova zbunjujuća vremena će proći. Sposobni ste da se nosite sa svime što vam se nađe na putu. Tamno plava je srećna boja za vas. Vreme između 10:00 i 11:00 je produktivno za vas.

Vaga

Drage Vage, trebalo bi da zapišete sve nasumične misli koje vam danas prolaze kroz glavu. Možda ste u stavu davanja, puni prijatnih i veselih vibracija. Vaše inovativne i kreativne sklonosti mogu imati koristi od prolaska Meseca kroz Vagu. Dozvolite sebi malo prostora da pustite mašti na volju. Možda ćete se danas odlično provesti i ne brinite ako naiđete na nekoliko malih problema. Sati između 13.40 do 15 h vam donose sreću, a vaša boja za danas je ružičasta.

Vedska predikcija za mesec April 2022.: Lav, Devica, Vaga, Škorpija

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Vagi, moguće je da će se neki od vas osećati nemirno i uznemireno zbog nepovezanih briga. Nema sumnje da će određeni pojedinci pokušati da vas iritiraju i skrenu. Ali ne dozvolite da bilo šta ili bilo ko danas pokvari vaš spokoj i duševni mir. Jednostavno izbegavajte da se bavite nečim što vas ne zanima. Odmorite se. Žuta boja je povoljna danas za vas, a srećno vreme je između 17h i 19h.

Strelac

Dragi Strelčevi, neki od vas će možda morati da pretrpe neke negativne posledice zbog prisustva Meseca u Vagi, a možda ćete se osećati nezadovoljno i uznemireno. Moraćete da budete elokventni da biste izneli svoju poentu, a gubitak strpljenja vam neće pomoći. Preporuka je da budete ljubazni i diplomatski, za vas bi to bila najbolja opcija. Zapamtite da je ovo samo privremena faza koja će brzo proći. Bela je srećna boja za vas. Sati između 14 h do 16 h veoma povoljni.

Jarac

Dragi Jarčevi, položaj Meseca u Vagi može vam pojačati osećaj hrabrosti i odlučnosti u suočavanju sa svim današnjim poteškoćama. Ako danas treba da pozovete prijatelja, dobićete pomoć koja vam je potrebna. Prestanite da budete introvertni i zatražite pomoć. Možete računati na njih jer su vaši najintimniji odnosi izgrađeni na poverenju i razumevanju. Podrška koju pružate jedno drugom samo će poboljšati vaše prijateljstvo. Današnja srećna boja je bledo žuta, a period između 17:30 i 18:30, biće veoma srećan za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, vaše raspoloženje će varirati i možda će vam biti teško da se fokusirate tokom današnjeg dana. Sada je pravo vreme da se saberete i uverite se da ne pravite greške na poslu. Ovo je moguće zahvaljujući položaju Meseca u Vagi, pa nemojte da se nervirate. Prihvatite svoje mane kao i tuše, jer niko nije idealan. Ovo je jednostavno faza i brzo ćete se vratiti na staro. Sati između 16.45 pa sve do 17.45 časova smatraju se povoljnim za vas, dok za danas bledo ružičasta donosi sreću.

Ribe

Drage Ribe, iritiraju vas sva sićušna tračarenja i poteškoće koje one nose. Možda ste se potrudili da izbegnete takve prepreke, ali oni se ipak pojavljuju. Tokom ovih trenutaka, morate naučiti da budete strpljivi jer vas nestrpljivost neće dovesti nikuda. Morate transformisati svoju slabost u snagu pre nego što nastavite da pokušavate. Boja Lavande je idealana za danas, a srećni sati su između 18h i 19 : 30.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com