Vedska astrološka predikcija za 17.04.2022.

Vedska astrologija je deo vedskih znanja i mudrosti koja se prenosila sa kolena na koleno unazad hiljadama godina, a naziva se Đotiš- Svetlo. To je zapravo svetlo koje gleda u budućnost i osvetljava nam put.

Mi vam prezentujemo samo mali deo ove stare tradicije u vidu smernica za vaš lepši i uspešniji dan koji je pred nama.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Vagi, ovo je sjajan dan za druženje. Danas je izuzetno povoljan dan za prisustvovanje društvenim događajima i društvenim okupljanjima nakon radne sedmice. Postoji velika mogućnost da ćete upoznati nekoga sa kim ćete se odmah zbližiti. Ovo je odličan dan za početak nove veze. Ovo će biti miran dan, pa ga iskoristite dok traje. Grimizno crvena je danas vaša srećna boja. Sat između 16:15 i 17:00 h su povoljni za vas.

Bik

Dragi Bikovi, ako ste u poslednje vreme naišli na blokade ili neočekivane barijere u komunikaciji kada su u pitanju porodični poslovi, mogli biste da otkrijete da rešenje počinje da se pojavljuje danas. Zbog Mesečevog putovanja kroz znak Vage, pitanja sa roditeljima i drugim najmilijima biće rešena bez previše nesporazuma. Ako se fokusirate na jasnu komunikaciju, svaki antagonizam će se istopiti. Sati između 14 i 15 h popodne su povoljni za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, možda ćete biti pogrešno protumačeni, što može biti uznemirujuće. Možda ćete se naći u scenariju u kojem niko, uključujući i one koji su vam najbliži, ne razume vas. Ne paničite; zahvaljujući položaju Meseca u Vagi, ovo je samo prolazna faza. Nemoguće je učiniti da svi budu zadovoljni u svakom trenutku. Prestanite da pokušavate da se objašnjavate ako određeni pojedinci ne shvate odakle dolazite uprkos vašim najboljim pokušajima. Narandžasta boja je danas vaša srećna boja, a sati posle 15 h su povoljni za vas.

Novi detalji o smrti Muamera Zukorlića: Oglasio se Usame

Rak

Dragi Rakovi, prelazak Meseca u znak Vage garantuje da je pred vama sjajan dan. Danas je fantastičan dan da pustite da vaš rad govori sam za sebe ako ste čekali povišicu ili unapređenje. Nikada nikome nije lako; morate naporno raditi da biste uspeli, a vaši talenti će se redovno stavljati na probu. Vodite računa o svom ličnom životu i ne dozvolite da on pati zbog stresa na poslu. Zelena je srećna boja za vas. Vreme između 17 i 19 h je povoljano za vas.

Lav

Dragi Lavovi, pošto je Mesec danas u Vagi, možda ćete se osećati posebno optimistično u vezi sa svojim životom. Ovo se može primeniti na vaš profesionalni, romantični i porodični život. Obično ste veseli, a vaš optimizam se preliva na druge. Iskoristite svoje pozitivno mišljenje da ohrabrite svoju porodicu i prijatelje da se osećaju na isti način. Sada je  najbolje vreme za porodični odmor. Vreme oko 9:15 i 11:00 biće srećno po vas. Bela vaša boja dana.

Devica

Drage Device, sa Mesecom u Vagi, neki od vas se možda osećaju veselo i puno nade. Ovo je sjajno vreme za vas da smislite nove ideje i malo više iskoristite svoju kreativnost. Danas možete steći dublje znanje za sopstvenu motivaciju, što je za vas korisno.Dobro vreme za vaše lično napredovanje. Sati između 12.30 i 14 h su povoljni. Crvena boja će biti idealna za vas danas.

Vaga

Drage Vage, položaj Meseca u vašem znaku može učiniti da se osećate pomalo nelagodno i uznemireno. Mogli biste da se osećate neodlučno oko bilo čega ključnog, niste sigurni šta da radite u određenom scenariju ili od koga da tražite savet. Možda ćete se osećati psihički umorno zbog preteranih životnih obaveza, ali morate istrajati i ostati jaki. Vaša intuicija i rasuđivanje će danas biti vaši vodiči. Limeta zelena je srećna boja za vas. Sati između 14 h do 17.15 h su povoljni za vas.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Vagi bi mogao da kod vas izazove osećaj nesigurnosti i da stvorite mnoge brige. Možete se osećati kao da ste gurnuti u stanje anksioznosti. Možda ćete biti iritirani sporim tempom razvoja na brojnim frontovima. Ne brinite zbog ovog sporog perioda. Preporuka je da odvojite dan da razmislite o tome koliko ste daleko stigli i napravite planove za budućnost. Bela je srećna boja za vas. Sati između 14 do 16 h imaju pozitivnu energiju za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, kako je Mesec u znaku Vage, vi ste danas na vrhuncu vaše psihičke i fizičke snage. To će se odraziti na vaš rad, a vi ćete danas biti izuzetno produktivni jer se i kvalitet i kvantitet vaše proizvodnje povećavaju. Vaši saradnici će biti kooperativni i više nego srećni da vam pomognu. Iskoristite svoju energiju danas tako što ćete ići napred i završiti sve dugotrajne obaveze. Danas bi takođe mogao biti dobar dan za poslovno putovanje, pa budite spremni. Magenta je danas srećna boja za vas. Sati od 9 do 11 h su povoljni.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Jarac

Dragi Jarčevi, neki od vas će možda danas moći da usmere svoju energiju u nešto konstruktivno. Mesec u Vagi bi takođe mogao učiniti da se osećate optimistično i puni entuzijazma. Imaćete osećaj emotivne sigurnosti i osećaj blagostanja. Ako napravite strategiju za ono što želite da radite, mogli biste otkriti da ćete na kraju dana biti izuzetno produktivni. Grimizna je srećna boja za vas, a idealni sati su do 15:15 h.

Vodolija

Drage Vodolije, dok Mesec danas putuje znakom Vage, neki od vas će možda osetiti potrebu da se istegnu i dođu u formu. Danas je od vitalnog značaja da držite svoj temperament i bes pod kontrolom, posebno ako vas neko čini nervoznim. Preduzimanje početnog koraka i pokušaj komunikacije jedan je od načina da se izađe iz loših okolnosti. Možda bi danas trebalo da se bavite stvarima koje vam nude radost i sreću. Okružite se pojedincima koji zrače srećom. Plava je danas srećna boja za vas. Sati između 15.00 i 17:00 časova su povoljni za vas.

Ribe

Drage Ribe, profesionalci se mogu radovati divnom danu koji je pred nama dok je Mesec u znaku Vage. Danas će biti jedan od onih dana kada ćete biti neverovatno produktivni i značajno napredovati u svom poslu. Iskoristite ovu priliku da poboljšate svoju vezu sa pojedincima na pozicijama moći. Budite spremni da primite komplimente za dobro obavljen posao danas. Sati između 13.00  i 14:00 h su povoljni za vas. Narandžasta boja se smatra srećnom za danas.

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim