Vedski saveti za srećniji dan - Utorak, 17.05.2022.

Dnevna Vedska analiza za sve znakove zodijaka(Utorak, 17.05.2022.)

Ovan

Dragi Ovnovi, danas bi trebalo da se fokusirate na svoje zdravlje i pokušajte da ograničite izvore stresa u svom životu. Mesec u Škorpiji može vam danas doneti probleme na poslu. Vaši protivnici će planirati nešto protiv vas; ne potcenjujte ih i ostanite korak ispred. Moći ćete da prevaziđete ovo zbog svoje zadivljujuće ličnosti i komunikacijskih sposobnosti. Veoma je važno da uspostavite zdravu ravnotežu između ličnog i profesionalnog života. Pratite svoje ciljeve i budite odgovorni. Bela je vaša srećna boja za danas, a vreme između 16 i 19 sati se smatra povoljnim.

Bik

Dragi Bikovi, danas ćete doživeti privremeni period anksioznosti dok je Mesec u znaku Škorpije, ali nemojte previše da brinete o tome, jer će to brzo proći. Odvojite vreme da se ponovo povežete sa svojom porodicom i prijateljima, a uz to i odmorite od svog zahtevnog radnog rasporeda. Najbolji način da pronađete utehu je da provedete vreme sa onima koji vas dobro poznaju i vole. Sat od 10:00 do 11:00 časova je povoljan za vas. Ružičasta boja je vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, prolazak Meseca kroz Škorpiju može da vas učini nervoznim, pa pazite da ne ulazite u svađe sa svojim najmilijima. Možda ćete biti isprovocirani da odgovorite u nekoliko situacija; morate zadržati kontrolu nad svojim besom. Uverite se da vas vaš tvrdoglavi karakter ne udaljava od vaših najmilijih. Možete koristiti neku meditaciju da smirite svoje brze misli. Vreme između 19 i 20 časova je povoljno za vas. Narandžasta boja će se pokazati kao srećna za dnas.

Rak

Dragi Rakovi, prelazak Meseca u Škorpiju čini vas konfuznim. Danas ste preplavljeni gomilom suprotstavljenih emocija. Izbegavajte fluktuacije raspoloženja i, uprkos tome koliko teško izgleda, trudite se da ostanete prijatni tokom celog dana. Radite nešto u čemu uživate, kao što je pevanje ili ples uz muziku, čitanje ili druženje sa starim prijateljima. Boja mandarine je vaša srećna boja danas. Sati između 14 i 15:30 su povoljni za vas.

Lav

Dragi Lavovi, možda ćete biti razdražljivi zbog položaja Meseca u Škorpiji i možete izgubiti hladnokrvnost na najmanju provokaciju. Trebalo bi da izbegavate da ulazite u bilo kakav oblik svađe, posebno sa svojom porodicom. Otresite se svih nedavnih svađa i pritužbi, jer su ova vremena svađa samo privremena. Vaš posao je da budete mirni i izbegavate svađe sa porodicom koje bi mogle narušiti mir i harmoniju u kući. Sati između 10 i 13 časova su povoljni za vas. Siva boja je vaša srećna boja.

Požarevljanku koštala jaja „ko Svetog Petra kajgana“

Devica

Drage Device, pošto Mesec danas ulazi u Škorpiju, možda ćete se osećati prinuđenim da provedete vreme sa svojom porodicom, ostavljajući po strani posao i brige. Ovo je vreme kada su ljudi koji su bliski jedni drugima topli i prijateljski raspoloženi, pa cenite činjenicu da je vaša porodica u vašem životu. ASavet je da čuvate ove trenutke jer oni neće trajati večno. To će pomoći u jačanju vaše veze i postizanju unutrašnjeg spokoja. Takođe biste se mogli osećati prinuđenim da im se pridružite na kratkom odmoru. Radno vreme između 16:00 i 17:00 je povoljno za vas. Zlatno žuta boja će se pokazati kao sreća za vas danas.

Vaga

Drage Vage, bićete raspoloženi da uradite nešto sasvim drugačije dok je Mesec u Škorpiji. Danas će verovatno biti dan kada ćete preduzeti akciju da promenite stvari. Veoma je važno imati fleksibilan stav jer vam omogućava da se brže prilagodite promenama. Savet za danas je da stvari uzimate polako i da ne donosite prebrzo zaključke. Svaka druga boja osim zelene je srećna za vas. Vreme između 10:30 i 12:00 časova smatra se povoljnim.

Škorpija

Drage Škorpije, za neke od vas Mesec u Škorpiji možda i nije dobra stvar. Iz nepoznatih razloga možete biti ljuti i uznemireni. Zbog toga ćete možda poželeti da ostanete u krevetu i sačekate da vreme prođe. Drži glavu gore; ti si jaka osoba koja ne treba da se zadržava na lošim mislima. Uključite se u meditaciju, organizujte druženje sa prijateljima ili radite bilo šta drugo što vas čini radosnim. Sati do 15 časova su povoljni za vas. Biserno siva je vaša srećna boja za danas.

Strelac

Dragi Strelčevi, zbog uticaja Meseca u Škorpiji danas, vaš pogled na život može se dramatično promeniti. Verovatno će vas privući praktične i razumne stvari. Pazite na bilo šta što može da vas promeni. Kao rezultat toga, uvidećete prednosti ove promene u perspektivi. Ovo bi moglo predstavljati početak novog poglavlja u vašem životu u kojem ostvarujete svoje težnje. Sati između 14 i 15:30 su povoljni za vas. Žuta će biti vaša srećna boja.

Kim Džong Un posle testiranja balističkih raketa testira hranu za bebe

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto je Mesec danas u znaku Škorpije, morali bi da naučite kako da bolje komunicirate sa sobom da bi vas drugi razumeli. Ovo može sprečiti nepotrebne svađe i nesporazume u vašim odnosima, omogućavajući da vlada harmonija i spokoj. Razvijajte svoje društvene i diplomatske sposobnosti da biste postigli  uspeh. Međutim, mogu se pojaviti male zdravstvene poteškoće; ako se ne reše blagovremeno, mogu se razviti u veće komplikacije, što može uticati na vaš radni vek. Zelena boja je vaša srećna boja. Sati između 16 časova do 18 časova veoma su srećni za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, pošto je Mesec danas u znaku Škorpije, mogli biste da primetite porast samopouzdanja. Svojom samouverenošću i vedrim stavom možda ćete uspeti da impresionirate druge oko sebe. Nesumnjivo ćete dobiti ako to iskoristite u svoju korist. To će pomoći u jačanju vaše veze i doneti osećaj unutrašnjeg mira. Vreme između 14 i 15 časova smatra se povoljnim za vas. Bela boja vam danas donosi sreću.

Ribe

Drage Ribe, kako je Mesec danas u znaku Škorpije, možda ćete se osećati razočarano od strane drugih oko vas. Međutim, vi ste skloniji promenama raspoloženja od bilo kog drugog znaka, tako da ne gubite nadu. Ovo može biti zbog nedostatka vremena ili nerealnih očekivanja drugih. Danas, budete praktični i opraštajte greške drugih. Pokušaj da budete besprekorni dok očekujete da drugi slede njihov primer može dovesti samo do razočarenja. Kraljevsko plava je srećna boja za vas. Sat između 13:00 časova do 14:00 časova je povoljan za vas danas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim