Veličina njenih grudi bode svima oči

Ova devojka je ekstremno mršava, ali veličina njenih grudi je ogromna, pa stoga njena kilaža još više dolazi do izražaja.

„Imaće ogromne probleme sa vratom i kičmom“, komentarišu na instagramu snimak iz restorana brze hrane na kojem se vidi devojka čiji izgled odaje priličan nesklad između grudi i ostatka njenog tela.

Reč je o Otem Bler koja se na Instagramu predstavlja kao digitalna autorka a poznata je i kao jutjuberka.

U restoran brze hrane ušetala je u sportskom izdanju, a nesklad koji postoji između njenog poprsja, kukova odnosno nogu bio je i te kako primetan. Stručnjaci stalno napominju da je mera i te kako bitna u plastičnoj hirurgiji. I pored toga, mnogi krše to pravilo, kako oni koji biraju ovakve estetske zahvate, tako i oni koji sprovode takve operacije.

„Ovo je besmisleno“, „Previše plastičnih operacija, neće joj se dopasti kada ostari“, „Veličina grudi za njenu građu je prevelika“, „Njeno telo nije proprocionalno“, komentari su na Instagramu.

Pročitajte još:

Kada imate isuviše velike silkone, to može da izazove sledeće probleme: ne možete da spavate u određenim položajima, teško izlazite na kraj sa vežbanjem, dolazi do iritacija kože ispod grudi, javlja se konstantna bol u leđima i ramenima, i vožnja automobilom može da postane komplikovana.

Ipak, čini se da Otem Bler još uvek može da podnese sve propratne „tegobe“ velikih grudi, koje i sama i više nego često stavlja u prvi plan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Autumn Blair (@autumnblair_xo)

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/Žena.Blic.rs