za-srecu-birajte-okruzenje-koje-vas-cini-boljim-iem

Za sreću birajte okruženje koje vas čini boljim – IEM Savetnik; Dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Sreda 14.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, današnji dan vam donosi mnogo sreće i mira. Posle napetosti prethodnih dana, danas ste znatno mirniji kako Mesec tranzitira Lavom. Želećete da provedete vreme sa ljudima do kojih vam je stalo, pa iskoristite ove mogućnosti. Takođe, nemojte se stideti da raspustite kosu! Izađite u grad sa svojim prijateljima i zaboravite na pritiske dana. Nošenje odeće ljubičaste boje danas može vam doneti sreću. Pogodno doba dana za vas je između 9:00 i 11:00 časova.

Bik

Dragi Bikovi, kada je Mesec u Lavu, osećaćete se puni energije i spremni ste da oslobodite vaš život od negativnosti. Možda ćete otkriti da želite da prekinete sve negativne navike koje ste praktikovali i da započnete novi set odličnih ponašanja. Ovo bi čak moglo dovesti do preispitivanja vaših odnosa u ovom novom svetlu. Ovo je fantastičan dan za samorefleksiju, pa iskoristite priliku da saznate više o sebi i pripremite se za dugoročan uspeh. Budite motivisani i fokusirani na nove ciljeve koje ste postavili. Ružičasta je boja dana za vas. Danas je povoljno doba dana od 17:20 do 19:20 časova.

Blizanac

Dragi Blizanci, kada Mesec danas uđe u Lava, osećaćete se zadovoljni na više nivoa. Kada je u pitanju posao, nećete imati problema da postignete vaše ciljeve. Verovatno ćete primetiti poboljšanje ili promenu u profilu posla ako nastavite sa vašim napornim radom. Sigurno ćete primetiti značajne promene u vašem profesionalnom životu ako nastavite naporno da radite na tome. Iskoristite ovu srećnu priliku da se približite ciljevima. Mogu se pojaviti neke poteškoće, ali nemojte se obeshrabriti; dobre stvari će vam doći. Danas je srećna boja za vas tamno plava. Pogodno doba dana je od 18 do 20 časova.

IEM Savetnik vam želi uspešan dan – Za sreću birajte okruženje koje vas čini boljim!

 

Rak

Dragi Rakovi, zbog prisustva Meseca u Lavu, vaš nivo samopouzdanja može biti na vrhunskom nivou. Ovaj tranzit se javlja kao želja da poboljšate svoje mentalne sposobnosti. Pazite na mogućnosti da razvijete talente i iskoristite ih. Sve nove veštine koje steknete danas će vam nesumnjivo otvoriti nekoliko vrata u budućnosti. Danas je srećna boja za vas kraljevsko plava. Povoljno doba dana je od 16 do 17 časova.

Lav

Dragi Lavovi, kada je Mesec u Lavu danas, morate da kontrolišete svoj bes jer ćete biti skloni da izgubite hladnokrvnost zbog najsitnijih stvari. Postoji svaki znak da ćete izgubiti smirenost sa osobom koja sedi na visokoj funkciji ili na neki drugi način upasti u nesuglasice na radnom mestu, posebno na trenutnom projektu. Bićete prilično nemirni, ali morate pronaći načine da zadržite pažnju na poslu. Bilo bi bolje da se držite tiho dok više ne budete ovako raspoloženi. Danas je srećna boja za vas kestenjasta. Povoljno doba dana je od 15:15 do 16:30 časova.

Devica

Drage device, danas Mesec ulazi u Lava, zbog čega se neki od vas osećaju nemirno ali spremni da istražuju nove mogućnosti. Ovo je odlična prilika za druženje sa porodicom i prijateljima. Trebalo bi da iskoristite ovu divnu priliku dok je još imate. Previše razmatranja logistike može vas odvratiti od uživanja u događaju. Dozvolite spontanosti da vas vodi. Na kraju krajeva, ne dobijate svaki dan priliku da vidite sve vaše prijatelje. Danas je srećna boja za vas ljubičasta. Povoljno doba dana je od 14 do 15 časova.

Vaga

Drage Vage, kada Mesec uđe u Lava, ovaj tranzit osvetljava do tada nevidljive aspekte vašeg života, omogućavajući vam da budete produktivniji. Energija koja vas okružuje dovoljno je moćna da vam omogući da samouvereno idete dalje sa vezivanjem labavih krajeva u vašem ličnom životu ili brigom o bilo kakvim hitnim obavezama. Ako želite, ovo bi mogao biti divan trenutak da se povežete sa sobom i otpustite sve loše stvari koje vas muče. Ovo je odličan dan da donesete kritične odluke i skrenete pažnju sa svakodnevnih briga. Danas je srećna boja za vas ljubičasta. Povoljno doba dana je od 12 do 14 časova.

I

Škorpija

Drage Škorpije, danas, sa Mesecom u Lavu, ovo će biti dobar dan za razmišljanje i traženje rešenja za pitanja koja vas dugo muče. Odvojite malo vremena danas da odložite taj zadatak ili rok jer je introspekcija potreba sata. Danas iskoristite priliku da se opustite i smirite iscrpljeni um. Takođe će vam omogućiti da svoj život stavite u perspektivu, čineći da se osećate mnogo bolje. Međutim, trebalo bi da izbegavate da donosite značajne odluke danas, jer je preporučljivo sve ključne zadatke odložiti za sutra. Povoljno doba dana je između 18  i 19 časova. Danas je srećna boja za vas ružičasta.

Strelac

Dragi Strelčevi, zbog položaja Meseca u Lavu možete doživeti razočarenje i frustraciju na više frontova. Moguće je da je teško postići planove i ciljeve koje ste sebi postavili, što će uticati na vašu produktivnost i ostaviti vas nesrećnim. Nemojte biti zabrinuti zbog ovih problema jer su samo privremeni. Nošenje bilo čega zlatno žutog može vam omogućiti da se osećate samopouzdanije i danas se smatra vašom srećnom bojom. Povoljno doba dana je 6:30 i 20:00 časova.

IEM Savetnik vam želi uspešan dan – Za sreću birajte okruženje koje vas čini boljim!

Jarac

Dragi Jarčevi, neki od vas će se možda osećati samopouzdanije i poletnije zbog Meseca u Lavu. Ovo vam može pomoći u donošenju informisanih odluka koje će koristiti vašim budućim nastojanjima. Svaka trenutna poteškoća sa kojom se već dugo suočavate može se nestati. Vaši napori da održite nizak nivo napetosti i dozvolite stresu da se rasprši mogu se konačno isplatiti. Smeđa je odlična boja za nošenje jer je vaša srećna boja dana i promoviše sreću. Povoljno doba dana je od 17 do 20 časova.

Vodolija

Drage Vodolije, kako Mesec ulazi u Lava, neki od vas će možda imati snažan osećaj ravnoteže i harmonije u životima. Možda ste malo osetljiviji nego inače u svojim ličnim vezama, ali napori koje uložite da održite zdravu ravnotežu u vašim odnosima mogu se dobro isplatiti. Provesti malo vremena i odmoriti se mogao bi biti dobar način da dobijete emocionalnu hranu. Povoljno doba dana je od 17 do 20 časova. Vaša srećna boja za taj dan je narandžasta.

Ribe

Drage Ribe, budite danas oprezni i držite sve oko sebe lepo u redu. Dan koji je pred nama biće stresan jer se Mesec nlazi u Lavu, pa će biti teško obratiti pažnju na sve što zahteva vašu pažnju. Kada se oduprete impulsu da potisnete svoja osećanja i izolujete se od ljudi, vaš život se poboljšava. Koliko god izgledalo teško, iskreno komunicirajte i prenesite svoja osećanja. Nosite crveno ako želite da imate sreće. Današnji srećni sati su između 15 do 17 časova.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com