zapamtite-vi-ste-ono-sto-mislite-iem-savetnik

Zapamtite, vi ste ono što mislite – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Utorak 13.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas je dan da se opustite i izrazite sa Mesecom u Raku. Za razliku od drugih dana, danas se možete osloboditi pritiska koji dolazi iz svih pravaca. Zadržaćete takmičarski duh na svoje suptilne načine istražujući neistražene teritorije. Dobro ste raspoloženi i spremni ste da idete napred i vodite druge koji traže vaš savet. Tamno crvena je vaša srećna boja za danas. Vreme između 11:30 i 12:30 je najsrećniji čas za vas, pa rasporedite posao u skladu sa tim.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u tranzitu u Raku je pokazatelj nagle promene u vašem bogatstvu danas. Čini se da ste u centru pažnje u svim svojim postupcima. Vaša šarena, razigrana sredstva za rukovanje ljudima i situacijama privući će nove prijatelje, pa čak i poslovne veze. To je pozitivan dan koji bi vam mogao doneti novi poslovni projekat. Nemojte se još samo hvaliti jer to dolazi sa svojim delom dodatnih odgovornosti. Vaša srećna boja za danas je lavanda. Vreme između 16:00 i 18:00 časova može se pokazati kao srećno za vas danas.

Blizanci

Dragi Blizanci, atmosfera u vašem domu danas će biti vesela i ispunjena zbog kretanja Meseca u Raku. Trebalo bi da provodite više vremena sa porodicom i prijateljima, ostavljajući po strani profesionalne brige. Iskoristite ovu priliku da se upoznate sa prijateljima ili članovima porodice sa kojima možda niste imali priliku da razgovarate neko vreme. Nošenje nijanse plave će se pokazati kao srećno za vas danas. Vreme između 17:00 i 18:00 časova smatra se povoljnim za vas, tako da planirajte dan u skladu sa tim.

Rak

Dragi Rakovi, kako se Mesec kreće u Raku, to može imati neki neprijatan efekat na vas danas. Možda se osećate nedovoljno samopouzdano, uznemireno i ispunjeni sumnjama. Frustracija bi mogla da vas obuhvati zbog sporog napretka u različitim oblastima. Ali morate ostati jaki i pokušati da prevaziđete situaciju. Uzmite malo slobodnog vremena za introspekciju vašeg dosadašnjeg putovanja i pripremite plan. Nosite nijansu zelene danas da biste postigli mir i izašli na kraj sa anksioznošću. Vreme između 14:00 i 16:00 će se pokazati kao srećno za vas, pa odredite svoje sastanke ili događaje u skladu sa tim.

Lav

Dragi Lavovi, danas biste se mogli osećati malo uznemireno jer je Mesec u Raku. Pazite na svoje argumentativne sklonosti i pokušajte da izbegnete izlivanje negativnih emocija, a da ne budete osetljivi na druge oko sebe. Ovo će samo pogoršati situaciju i dodatno zakomplikovati stvari. To bi vas takođe moglo udaljiti od ljudi. Odmarajte, to vam može pomoći da ostanete fokusirani i mirni. Nosite kestenjastu boju za sreću danas. Vreme između 7 i 9 sati ujutru se danas smatra povoljnim za vas.

Devica

Draga Device, kako Mesec ulazi u Raka, možda danas izlazite iz nedavne bujice frustracija i poteškoća. Ovaj tranzit vam pomaže da se krećete ka miru i opuštanju. Nemojte se zaglaviti u preprekama jer će se one u budućnosti same rešavati. Pazite na temperament i rešavajte probleme međusobno jer će to koristiti svima koji su uključeni. Usredsredite se na stvari koje vam donose sreću i neka vaše brige nestanu. Nošenje zelene nijanse pomoći će vam da privučete pozitivnost u vaš život danas. Vreme između 14 i 15 časova danas će vam biti srećno.

IEM Savetnik vam želi uspešan i srećan dan i zapamtite, vi ste ono što mislite.

Vaga

Drage Vage, tranzit Meseca u Raku može danas da izbaci vaš život iz ravnoteže. Mogu se pojaviti nepredviđeni problemi u vezi sa vašim rasporedom. Neočekivano prebacivanje vaših zadataka će možda morati da bude uključeno u zgusnuti raspored. Međutim, pošto ste jedan od najmudrijih članova zodijaka, to ne bi trebalo da vam predstavlja veliki problem. Bela boja je vaša srećna boja za danas. Vreme između 14:00 i 15:30 časova može se iskoristiti za zakazivanje važnog sastanka ili događaja.

Škorpija

Drage Škorpije, vaš odnos sa voljenim osobama može biti napet, zbog uticaja Meseca u Raku. Možda ćete se osećati ljuto ili uznemireno, ali zapamtite da to možete da prebrodite tako što ćete zadržati smirenost u ovim teškim vremenima. Možete glatko da kontrolišete situaciju tako što ćete ostati hladni i ne delujući impulsivno. Nesporazumi se mogu rešiti jasnom komunikacijom. Danas nosite nešto u roze za dobro zdravlje. Vreme između 17 i 18 časova biće za vas najsrećniji čas u danu.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Raku može učiniti da se osećate nedovoljno samopouzdano i ispunjeno nesigurnošću i sumnjama. Može vas dovesti u period anksioznosti. Iritirani ste zbog sporog kretanja svakog aspekta vašeg života. Međutim, ne brinite zbog ovog sporog perioda. Iskoristite ovo vreme za introspektivu koliko ste daleko stigli i planirajte vaše buduće ciljeve. Nošenje crvene nijanse uliće vam samopouzdanje danas. Vreme između 14 i 16 časova će se pokazati kao povoljno za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto Mesec ostaje u Raku, vaši prijatelji će tražiti od vas smernice. U kontaktu ste sa svojim unutrašnjim ja, radeći na svom najvećem potencijalu. Samo napred i pomozi svašim prijateljima. Na kraju krajeva, vaš odnos se zasniva na vašem prisustvu i lojalnosti jedno drugom. Dajte dobro promišljene, zrele i pronicljive savete. Oboje ćete se osećati radosno nakon razmene konstruktivnih ideja. Obucite nešto u maslinasto zelenoj boji da biste se okružili mirom i radošću. Vreme od 15 do 17 časova biće srećno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, možda ćete morati da se nosite sa nekim frustracijama, kako je Mesec u Raku. Vaše strpljenje i upornost mogu biti testirani i mogu imati značajan uticaj na one oko vas. Zadržite snažnu volju da prevaziđete negativne energije koje vas danas okružuju. Zapamtite, vi ste ono što mislite i vaš optimizam vas definiše! Ova vremena testiranja treba da se tretiraju kao puke lekcije za poboljšanje. Siva boja je vaša srećna boja za danas. Zakažite svaki važan sastanak ili događaj pre 16 časova da biste danas postigli pozitivne rezultate.

Ribe

Drage Ribe, danas bi vam mogao biti predstavljen pomešani džak emocija koji vam servira Mesec u Raku. Moglo bi da vas preplavi sve. Međutim, pokušajte da izbegnete ove promene raspoloženja tako što nećete obraćati mnogo pažnje na njih i nećete delovati impulsivno. Zaokupite se po mogućnosti radeći stvari koje vam donose sreću i odvraćaju vam um od negativnih misli. Nosite tirkiznu boju da biste danas uneli osećaj spokoja u vaš život. Pokušajte da donesete sve važne odluke između 15 i 16 sčasova za željene rezultate danas.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com