Današnji dan započnimo sa osmehom. Vedska analiza za sve astrološke znakove(četrvrtak, 28.04.2022.)

Današnje jutro(četvrtak, 28.04.2022.) započnimo savetima baziranim na vedskoj astrologiji za sve znakove zodijaka i sa osmehom na licu.

Ovan

Dragi Ovnovi, očekujte da će vaš nivo energije biti visok i da će vaša pažnja ostati oštra. Zbog uticaja Meseca u Ribama, ovo bi trebalo da bude plodonosan dan za vas. Danas možete naići na nekoliko mogućnosti da poboljšate svoje sposobnosti i stručnost, što bi vam moglo biti izuzetno korisno. Iskoristite ovu priliku, kakva god da je. Žuta boja je sreća za danas, dok je idealno vreme ono između 17:30 i 20:00 h.

Bik

Dragi Bikovi, zbog položaja Meseca u Ribama, neki od vas će se možda osećati sigurnije i praktičnije. Ovaj tranzit vas može učiniti željnijim da rizikujete, bilo u smislu srca ili potencijalno u pogledu novca. Međutim, možda ćete biti ekstrovertniji u ovom trenutku i shvatiti sve unosne mogućnosti koje vam se nađu danas. Neki lični problemi će vas verovatno nervirati; ali nemojte žuriti sa stvarima za koje je potrebno vreme da se razjasne. Na kraju, sve je u tome kako se vi nosite sa ovom energijom. Imajte na umu da je strpljenje jedna od vaših najboljih osobina. Preporuka je da sve najbitnije uradite u vašim idealnim časovima(od 14 h do 15 h), dok za srećniji dan obucite nešto plavo.

Blizanci

Dragi Blizanci, pošto je Mesec stacioniran u Ribama, za neke od vas ovo može biti odličan dan. Možete jednostavno smatrati da ste srećni jer je moguće da se vaše nade i ambicije konačno ostvaruju. Vi ste naporno radili tokom svog života da ste zaradili samo najbolje stvari. Za sada zaboravite na stvari i situacije koje vam stvaraju probleme i uživajte u radosti svojih dostignuća. S druge strane, ako ste razmišljali o novim investicijama, vaše ideje će se konačno ostvariti. Sat između 15:00 i 16:00 je povoljan, dok je današnja srećna boja za vas zelena.

Rak

Dragi Rakovi, sa Meseom u Ribama moguće je da se osećate pomalo nemirno i nelagodno. Možda biste želeli da se odmorite od obaveza i provedete malo kvalitetnog vremena sa svojim voljenima. Uživajte u ovom danu tako što ćete se odmoriti od svakodnevne rutine i raditi sve što vas čini srećnim, bilo da je to čitanje knjige, provođenje vremena sa onima koje volite. Idealno vreme za poslovne aktivnosti je od 10:45 do 13 h. Dok je danas narandžasta boja za sreću.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec koji je u znaku Riba vama donosi spremnost za istraživanjem i željom za putovanjem. A činjenica da je sada odlično vreme za druženje sa porodicom i prijateljima trebalo bi da vas učini veoma radosnim. Pokušajte da ne brinete previše o logistici tokom ovih divnih trenutaka. Nemojte biti previše zabrinuti, i jednostavno budite svoji! Na kraju krajeva, ne dobijate svaki dan priliku da provedete vreme sa svim svojim prijateljima. Dozvolite da ovo bude posebno vreme za vas i vašu porodicu. Sati između 14 i 15 h su povoljni za vas, a ljubičasta je vaša srećna boja danas.

Devica

Drage Device, možda ćete se danas osećati prilično zadovoljno i srećno, jer bi se vaš trud i napori konačno mogli isplatiti. Bićete zadovoljni svojim dostignućima. Podelite svoju sreću sa drugima. Međutim, savet za danas je da ne ulazite u bilo kakve sukobe sa kolegama jer možete izgubiti smirenost. Uživajte u danu i pokušajte da se ne zamarate previše! Siva boja je vaša srećna boja. Idealno vreme za rad je između 14 i 16 časova.

Australija u strahu od Kine?! Planira da obučava regionalnu vojsku

Vaga

Drage Vage, možda bi vam danas bilo mudro da svoje emocije držite pod kontrolom. Morate osigurati da vaše raspoloženje ne utiču na kritične odluke koje morate doneti danas. Ako vas nešto uznemirava, nemojte gubiti vreme pokušavajući da shvatite zašto vas to muči. Samo se pobrinite za to na diplomatski način. Pre nego što rastegnete krila i poletite, ne zaboravite da pogledate sve oko sebe i pratite svoje srce. Ovo je samo privremeno stanje. Čak i pre nego što to shvatite, sve će doći na svoje mesto. Mornarsko plava je vaša srećna boja danas, dok je srećno vreme od 16 do 18 h.

Škorpija

Drage Škorpije, danas možete očekivati dobar dan. Zbog ovog planetarnog tranzita(Mesec u Ribama), neki od vas će biti dobro raspoloženi. Posle dugog dana na poslu, najidealnije je da se opustite u društvu vaše porodice. Zaboravite na vaše probleme i uživate sa onima koje volite. Sati između 16:40 i 18:10 su povoljni, a bela boja danas donosi sreću.

Strelac

Dragi Strelčevi, kako je Mesec u znaku Ribe, možda ćete se naći u izuzetno neprijatnom društvu. Imate tendenciju da gubite živce i postajete uznemireni zbog manjih problema. Međutim, morate se odupreti impulsu i reagujete ishitreno, odvojite malo vremena na poslu za pauzu i uzmete odmor od uobičajene rutine i jednostavno pokušajte da se opustite. Ne brinite, ovo je samo faza koja će uskoro proći. Ljubičasta je vaša srećna boja danas. Sat između 7 i 8 h je povoljan za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, lokacija Meseca u Ribama danas može učiniti da se neki od vas osećaju tromo i lenjo. Možda niste raspoloženi da radite bilo šta važno na poslu. Neki od vas će možda odlučiti da spakuju kofere i odu na mali odmor. Šta god da je, budite sigurni da ne gubite vreme sedeći ne radeći ništa. Izađite iz zone udobnosti i zakoračite u avanturu. Zaokupite svoju pažnju onim što se dešava oko vas. Ljubičasta boja vam danas donosi sreću. Dok su vaši srećni sati između 11:00 i 12:00 h.

Vodolija

Drage Vodolije, danas će vam Mesec u Ribama pomoći da ostanete fokusirani. Mogli biste se zateći sa namrštitenim obrvama u znaku neodobravanja neke vama bitne odluke od  strane nekog člana porodice. Njihovo mišljenje o vašem izboru može uticati na vas, ali to su samo njihova mišljenja. U ovoj situaciji, morate se odupreti impulsu da gunđate i prihvatite stvari kakve jesu. Na kraju krajeva, neke bitke nisu vredne vođenja. Idealno vreme za poslovne aktivnosti su od 15 do 17 časova, dok je boja koja vam danas donosi sreću smeđa.

Ribe

Drage Ribe, sa Mesecom u vašem znaku, ovo je dobro vreme da započnete i završite sve što zahteva odobrenje višeg autoriteta, posebno ako je bilo na čekanju. Vaša kreativna strana će se pojaviti i moći ćete da smislite fantastične ideje. Iskoristite svu svoju energiju i dajte sve od sebe da vidite da li možete da dobijete odobrenje za realizaciju. Idealno vreme za posao je između 15:20 i 17 h. Dok vam danas boja kesteni donosi sreći.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com