Saveti za bolji dan - Analiza dana po Vedskoj astrologiji(petak 29.04.2022.)

Saveti za bolji dan – Analiza dana za svaki astrološki znak, tumačena po Vedskoj astrologiji za petak 29.04.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, vaše nesvakidašnje razmišljanje vam pomaže da pronađete idealno rešenje za današnje probleme. Vaše samopouzdanje i entuzijazam su pojačani položajem Meseca u Ovnu. Više volite da sledite sopstvenu intuiciju, nego tuđe savete, mišljenja i zaključke. Vaš je znak ekstreman jer se deo vas nikada ne plaši da preuzme velike emocionalne ili profesionalne rizike. Nastavite ovim putem, a vaši protivnici i svi oni koji su se rugali vašim idejama krenuće vašim stopama,. Svi sati pre 17 h su povoljni za vas. Vaša srećna boja za danas je boja lavande.

Bik

Dragi Bikovi, pošto je Mesec još uvek u znaku Ovna, vaša očekivanja mogu biti malo previsoka. Pošto ovaj tranzit ima potencijal da izazove snažne emocije, najbolje je da svoja očekivanja držite pod kontrolom. Moguće je da vam raspoloženje skače iz jedne krajnosti u drugu. Pokušajte da učestvujete u zabavnoj aktivnosti kako biste mogli da uživate u danu bez previše brige. Savet za danas jeste da pokušate da cenite ono što imate u životu. Iskoristite ovaj dan na najbolji način provodeći vreme sa svojim najmilijima. Sati između 14 i 15:30 h su povoljni za vas. Danas je vaša srećna boja ružičasta.

Blizanci

Dragi Blizanci, sa Mesecom u Ovnu, bićete koncentrisani na svoje komunikacijske sposobnosti kako biste se izdvojili od ostalih. Pred vama je naporan dan. Međutim, morate se fokusirati na jedan po jedan zadatak i osigurati da bude besprekorno završen. Izaberite najbitnije aspekte života, radite ono što volite, a sujetu zaboravite. Neko sa kim se zabavljate neko vreme može pokazati želju za dugotrajnom vezi. Zelena je danas vađa srećna boja, a idealni sati za vas su od 11 do 12 h.  Sati između 11 i 12 h su povoljni za vas.

VRATIO SE TRAMP! On je sam sebi najbolja reklama

Rak

Dragi Rakovi, danas možete očekivati fantastičan dan, zahvaljujući položaju Meseca u Ovnu. Zahvalite svojim srećnim zvezdama što vam se danas sreća smeši i iskoristite ovu priliku da uradite bilo šta. Bićete u redu ako držite glavu gore i fokusirate se na svoje obaveze i posao. Odvedite svoju voljenu osobu u bioskop ili restoran. Idealno vreme za poslovne obaveze jeste između 11 i 13 časova, dok vam ljubičasta boja donosi sreću.

Lav

Dragi Lavovi, neki od vas danas će zakoračiti u lepši period života. Povoljna energija koja vas okružuje može učiniti da se osećate zadovoljno. Sa druge strane, danas možete biti oholi prema vašim voljenima, pokušajte da razumete tuđe brige. Neophodno je izbegavati nesporazume, pogotovo sa osobama na pozicijama moći u ovakvim vremenima. Takođe, nove poslovne interakcije mogu oduzeti mnogo vremena, pa nastavite sa oprezom i strpljenjem. Plava je srećna boja za vas danas, dok su idealni sati od 16 i 17 h.

Devica

Drage Device, mir vam izmiče danas, sa Mesecom u Ovnu, dok se teškoće gomilaju jedna za drugom. savet za danas je da vodite računa o svom zdravlju, jer stres i opterećenje koje izazivaju sve veće nevolje mogu negativno uticati na vaše zdravlje. Čak i ako ovo nije najlepši period u vašem životu, brzo će proći. Odgovor je da se fokusirate na jedno po jedno pitanje. Ako to nije izvodljivo, zatražite podršku pojedinaca kojima možete verovati; ovo može biti član vaše porodice ili neko vama blizak. Ružičasta boja vam danas donosi sreću. Vreme između 16:00 i 17:30 je povoljno za rad.

Vaga

Drage Vage, sa Mesecom u znaku Ovna, neki od vas bi možda radije započeli dan koncentrišući se na važnije stvari. Uzmite jedan po jedan predmet, jer će se to pokazati korisnim sve dok ga možete dobro iskoristiti. Ako ne želite da pokvarite dan, fokusirajte se na svoje talente za rešavanje problema i klonite se svake loše energije. Pozitivan period danas za vas je između 10 i 11 h, dik vam žuta boja donosi sreću.

Simpsonovi predskazuju budućnost?

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Ovnu, vaš odnos sa supružnikom će biti podignut na viši nivo, a vi ćete dobiti podršku ljubavi u svemu što danas postignete. Danas širite osećaj mira. Samci, vaša povećana fizička privlačnost i samopouzdanje će izazvati interesovanje drugog pola. Nemojte žuriti da uđete u novu vezu; umesto toga, dajte mu vremena da se polako razvija. Plava je srećna boja za vas. Idealno vreme za poslovne obaveze je od 10 do 12 časova.

Strelac

Dragi Strelčevi, ovih dana bi mogli biti zainteresovani za društvene probleme. Vaš um će biti ispunjen dobrim mislima dok je Mesec u znaku Ovna. Ovo je odličan dan da ponudite svoje vreme i energiju, kao i nešto novca, pomagajući onima manje sretnijima. Bićete zapanjeni koliko se bolje osećate. Plava boja je vaša srećna boja, a predlog je da sve svoje najvažnije obaveze odradite od 16 do 18 h.

Jarac

Dragi Jarčevi, položaj Meseca u Ovnu danas će vas podstaći da poboljšate sebe. Od danas krenite da ispunjavate sopstvene želje. Verovatno ćete početi da razmišljate o tome kako ćete sprovesti vaše odluke u delo. Nesumnjivo ćete postići značajan napredak u postizanju svojih ciljeva. Budite ujednačeni i ne dozvolite da vam emocije smetaju na putu do cilja. Bićete zadovoljni. Tamno siva boja je vaša srećna boja danas. Idealno vreme danas je od 14:45 do 15:30 h.

Vodolija

Drage Vodolije, Mesec u Ovnu vam pravi stres, pa čak i manja provokacija može dovesti do toga da izgubite smirenost zbog trivijalnih briga. Danas se možete osećati zbunjeno, što može loše uticati na vaše sposobnosti donošenja odluka. Savet za danas je da pokušate da se opustite i na miran način razmišljati o izvoru svojih problema. Ako vam razgovor sa bliskim prijateljem ili članom porodice pomaže da se opustite, samo napred i učinite to. Sati između 14 i 16 časova su povoljni, dok je smeđa boja danas pravi izbor.

Ribe

Drage Ribe, danas ste puni energije. Raspoloženje je na vrhuncu, a vaši ključni ciljevi imaju šansu upravo sad.  Vaše optimistično držanje može očarati one oko vas. Ništa vas neće usporiti, a vaša produktivnost na poslu će naglo porasti. Maksimalno iskoristite ovaj sjajan period. Sati posle 14 h su povoljni za vas, dok vam ljubičasta boja danas donosi sreću.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim