Vedski savetnik za srećniji dan! Analiza za sve znakove(subota 30.04.2022.)

Vedski savetnik je jedan od načina da što bolje isplanirate vaš dan. Samo najvažniji detalji izdvojeni za svaki astrološki znak. Analiza za subotu 30.04.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, kada Mesec danas uđe u Ovna, neki od vas će možda steći jasnoću o svojim težnjama kao rezultat ovog tranzita. Više nećete biti zbunjeni putem kojim morate ići. Ovo fantastičan trenutak za vas da izvršite bilo koji zadatak koji vam je trenutno pri ruci. Maksimalno iskoristite današnji dan. Plava boja je vaša srećna boja. Vreme idealno za poslovne delatnosti je između 17:00 i 19:00 h.

Bik

Dragi Bikovi, možda ste malo preopterećeni obavezama. Zbog uticaja Meseca u Ovnu možete se osećati pod pritiskom i psihički iscrpljeno. Želju za putovanjem i odmorom koče poslovne obaveze. Savet za danas je da uspostavite ravnotežu između svih ovih aktivnosti. Nećete moći da ugodite svima, ali bi trebalo da budete u mogućnosti da postignete određeni napredak na svim frontovima. Vreme između 11:00 i 11:45 sati je povoljno za vas. Ljubičasta boja je vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec u Ovnu će pozitivno delovati na vas, a bićete prijatno raspoloženi ceo dan. Danas, izađite iz svoje ljuske i družite se sa drugima. Ovo će biti prijatno porodično druženje, i biće to sjajan dan za povezivanje sa braćom i sestrama. Međutim, možete naići na određene situacije zbog kojih se osećate nelagodno; pokušajte da ostanete hladni i, iznad svega, nemojte zanovetati. Bilo koje drugo vreme osim časova između 15:20 i 16:30 je povoljno za vas. Boja ljubičasta je danas vaša srećna boja.

Kanadski parlament: Krivično gonjenje za zločine na Mesecu

Rak

Dragi Rakovi, danas ćje dan za darove. Možda ste izvršili nesebičan čin i verovali da to niko neće primetiti. Možda ste čak uložili dodatni napor na poslu, a da niste shvatili da vas poslodavac budno prati. U svakom slučaju, dobijanje pohvale i priznanje i poštovanje vašeg lepog ili savesnog rada učiniće vas izuzetno srećnim. Mesec u Ovnu će blagotvorno uticati na vaše emocije, a vi ćete donositi mudre presude. Žuta boja je vaša srećna boja. Sati od 14 do 16 h su povoljni za vas.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Ovna, daje vam emotivnu snagu. Vaše srce retko donosi odluke umesto vas zbog vašeg vatrenog i nezavisnog karaktera. Danas, poslušajte svoje srca; neće vas odvesti na krivi put. Slušajući svoje srce umesto da mu se odupirete ponekad može dovesti do zadovoljstva i oduševljenja. Sati između 18:35 i 19:45 h su danas vrlo povoljni, dok je svaka boja sem crne savršena za vas.

Devica

Drage Device, možda ćete se osećati nezadovoljno i ljuto zbog položaja Meseca u Ovnu, jer ćete možda biti podstaknuti da ponovo razmislite o svojim prioritetima. Čini se da ste trenutno zaokupljeni sa previše aktivnosti, sa pritiscima iz svih pravaca. Morate razviti tehnike kako biste ostali fokusirani i odredili prioritete svojih obaveza tako da nijedna od vaših ključnih obaveza ne bude zanemarena. Za unutrašnji mir pokušajte sa meditacijom ili posetom hramu. Tirkizna boja je vaša srećna boja. Vreme između 18:45 i 19:45 smatra se povoljnim za vas.

Vaga

Drage Vage, Mesec u Ovnu vas čini nervoznim i možda se ne osećate najbolje. Slobodno pustite suzu, jer one čiste dušu. Drage Vage, morate zapamtiti da vaš loš stav utiče ne samo na vas, već i na sve oko vas. Pokušajte da se opustite i budite srećni. Sat između 14 i 15 h je povoljan za vas. Morsko zelena boja je srećna boja dana.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Ovnu, započećete fazu povećane produktivnosti. Pošto ste nedavno razmišljali o putovanjima, danas ćete možda početi da vidite značajan napredak u svojim planovima i možete očekivati prijatno putovanje koje je pred vama. Iskoristite ovaj period brzih rezultata na najbolji način tako što ćete napredovati na što je moguće više frontova. Ovo je idealan trenutak da ispunite sve svoje ambicije i ostvarite sve svoje radne ciljeve. Crvena boja je vaša srećna boja. Radno vreme od 16 do 20 časova je povoljno za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, u ovom trenutku imate priliku da zaradite novac, steknete slavu i postignete veličinu. Planete su poređane u vašu korist. Dolazak Meseca u Ovnu pozitivno će uticati na vaše emocije. Sada je trenutak da iskoristite sve što vam se nađe na putu. Na kraju krajeva, naporno ste radili za sve prednosti koje vam je život dao ovih dana. Posao će doći kasnije; za sada, jednostavno uživajte u svemu i uživajte u slavi svojih dostignuća. Čestitamo na uspehu! Smeđa je vaš današnja srećna boja, dok su idealni sati od 19 do 22 h.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas sa Mesecom u Ovnu, ljubav i sreća biće na vašoj strani. Ovaj period, je koristan za bilo koje romantične ili društvene okolnosti. Ako ste zaposleni, sada je idealan trenutak da preuzmete odgovornost za sve projekte na čekanju. Ovaj tranzit će vas dovesti u vedar i optimističan način razmišljanja, a sve što danas uradite može se pokazati plodonosnim. Sati pre 15:00 su povoljni za vas. Limun zelena će biti vaša srećna boja za danas.

Vodolija

Drage Vodolije, danas je dan pun potrebe za zadovoljstvima, kao što su provođenje kvalitetnog vremena sa prijateljima i porodicom. Vaš stav i nivo energije će se povećati sa Mesecom u Ovnu. Pustite svoje omiljene muzičke numere i spremite se za ples — gde god da ste! Današnje veselje će vam ostaviti uspomene koje ćete čuvati do kraja života. Zelena boja je vaša srećna boja. Idealno vreme za posao je od 18 do 20 h.

Ribe

Drage Ribe, danas ćete, sa Mesecem u Ovnu, biti puni entuzijazma i kreativne energije. Preduzetnici bi trebalo da razmotre proširenje svojih aktivnosti kako bi stvorili osnovu za finansijski uspeh svoje kompanije. Profesionalci će imati koristi od ovog perioda jer će njihov naporan rad biti priznat, što će rezultirati sa nekoliko nagrada. Savet za danas je da razmislite o tome kako da pristupite svojoj organizaciji za pristojan uspeh. Kako se dan bliži kraju, možda ćete se radovati druženju sa voljenima, samo opuštajući se i podmlađujući se u njihovom prisustvu. Svetlo plava boja je vaša srećna boja. Radno vreme između 11:00 i 13:15 je povoljno za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim