Dnevni Vedski savetnik za srećniji dan - Dnevna analiza po Vedskoj astrologiji za nedelju 01.05.2022.

Dnevni savetnik za srećniji dan baziran na Vedskoj astrologiji za nedelju 01.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, pošto je Mesec u vašem znaku, danas je akcenat na krativnosti. Neka zdrava konkurencija se pojavljuje na radnom mestu, motivišući vas da pokažete sve što možete i radite punim potencijalom dok pokušavate da postignete svoje ciljeve. Na domaćem planu biće mira i sloge, pa uživajte u danu. Žuta boja je danas srećna dok je idealno vreme za vas od 14 do 16 h.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u Ovanu vam donosi dan pun zabave i avanture. Danas je odličan dan za putovanje, bilo sa prijateljima, porodicom ili u poslovne svrhe. Put kojim ste krenuli biće zanimljiv i prijatan. Dan će biti miran i bez mnogo prepreka. Zelena boja će vam danas biti naklonjena. Izbegavajte da započnete svoje putovanje ili bilo šta novo između podneva i 13 časova da biste postigli željene rezultate.

Blizanci

Dragi Blizanci, kako je Mesec u Ovnu, vaše raspoloženje će danas biti idealno. Koristićete svoju intelektualnu moć da pozitivno odgovorite na nove idej. Ipak, možda ćete morati naporno da radite da biste postigli finansijski uspeh. Verovatno ćete biti okruženi pozitivnom energijom koja će vam pomoći da razjasnite kako dalje u životu. Idealan je dan za rešavanje ličnih pitanja kako biste postigli mir i harmoniju. Srećna boja za danas je vinsko crvena. Vreme između 12:15 i 13:15 biće veoma povoljno.

Rak

Dragi Rakovi, kako je Mesec u znaku Ovna, danas ćete uživati u ličnom i profesionalnom blaženstvu. Bićete nagrađeni i cenjeni u svom radnom prostoru. Uživajte u slavi jer ste se izuzetno trudili za ovo i vi ste to zaslužili. Budite zahvalni na podršci porodice i negujte svoj odnos sa njima pokazujući zahvalnost na njihovoj beskrajnoj podršci. Narandžasta boja je vaša srećna boja za taj dan. Vreme između 17 i 18 časova može se iskoristiti za planiranje bitnih stvari.

Avion Sudnjeg dana leteće nad Moskvom na Dan pobede

Lav

Dragi Lavovo, sa Mesecom u Ovnu, ovaj planetarni tranzit može malo da uspori vaš život. Iskoristite ovo vreme za samointrospekciju, razmišljanje o svojoj profesionalnoj budućnosti i razmišljanje o svom dosadašnjem putu. Pripremite se za poboljšanja u vašem ljubavnom životu danas. Postoje dobre šanse da ćete današnji dan provesti sa nekim koga volite. To će vam doneti zadovoljstvo i radost. Nosite nešto u sivoj boji da privučete sreću. Svaki važan događaj treba zakazati između 15 i 16 časova za optimalne rezultate.

Devica

Drage Device, zbog uticaja Meseca u Ovnu, neki od vas su možda danas na psihičkom i fizičkom vrhuncu. Imaćete mir dok se vaši značajni planovi sada ostvaruju. Očaraćete svakoga svojim energičnim duhom. Ovo će vam pomoći da povećate svoj radni učinak danas. Iskoristite ovo divno vreme na najbolji način. Bela boja će vam danas doneti sreću. Vaši nivoi energije će biti najviši oko 14:00.

Vaga

Drage Vage, dok se Mesec kreće znakom Ovna, uživate u miru. Ovo je idealan dan da raspustite kosu i opustite se. Osećaćete se visoko motivisanim da vodite računa o onome što imate u životu i istovremeno pravite planove za dalje poboljšanje stvari. Dan je idealan za druženje sa voljenim osobama. Izbegavajte da danas nosite bilo šta u plavoj boji. Vreme između 15:30 i 17 časova je veoma značajno za postizanje pozitivnih rezultata.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec danas prelazi u Ovna i podiže vam raspoloženje, pozitivno utiče i na vaš rad. Koristićete preko potrebnu novu strategiju za postizanje ciljeva. Potražite pomoć od svojih saradnika. Delegirajte i iskoristite svoje ljudske resurse na najbolji mogući način kako biste postigli napredak na kojem ste radili i kojem se nadate! Ljubičasta boja će se pokazati kao sreća za vas danas. Pokušajte da obavljate značajne zadatke između 16:00 i 17:00.

Strelac

Dragi Strelčevi, položaj Meseca u Ovnu može se pokazati kao dobar dan za učenje. Ima potencijal da vas održi u pozitivnom raspoloženju. Ipak, nemojte nestrpljivo tražiti konačne odgovore na hitne probleme, inače ćete se možda osećati frustrirano. Možete mnogo da postignete ako se posvetite tome. Nosite belu boju da biste privukli mir i smirenost. Izbegavajte da radite bilo šta važno između 16:00 i 18:00 za maksimalne rezultate.

Irska tragična legenda o princezi Tuag

Jarac

Dragi Jarčevi, danas ste možda raspoloženi da se izolujete od drugih, zahvaljujući tranzitu Meseca u Ovnu. Ovo vam može pomoći da razumete sebe na dubljem nivou. Možda ste se mnogo družili, iscrpljivali svoj um i telo. Zastanite i razmislite o stvarima koje vam pružaju sreću, a zatim se bavite njima umesto da ih se lišavate. To može biti čitanje knjige ili odlazak u šetnju. Žuta je srećna boja za danas. Vreme između 17 i 18 časova je za vas najsrećniji čas u danu.

Vodolija

Drage Vodolije, izbegavajte da ulazite u spor sa ljudima na visokim pozicijama na poslu. Budite izuzetno oprezni, posebno ako vam je potrebna njihovo mišljenje vezano za projekat ili neka pomoć oko probleme u profesionalnoj sferi. Tranzit vas može učiniti neraspoloženim ili nepredvidivim, zato budite oprezni. Pažljivo postupajte sa bilo kojom vrstom problema ili to može naštetiti vašoj reputaciji. Žuta boja je označena kao sreća za vas danas. Vreme između 16 i 17 časova treba izbegavati u slučaju da želite da zakažete nešto važno.

Ribe

Drage Ribe, danas kada je Mesec u tranzitu u Ovnu, možda ćete razjasniti pitanja koja vas zbunjuju već neko vreme. Ovaj tranzit će doneti pozitivnu energiju. To će vam pomoći da stabilno krenete ka svojim profesionalnim ciljevima. Iskoristite ove pozitivne pomake u svoju korist. Ako se suočite sa bilo kakvim problemima na unutrašnjem planu, sada je vreme da ih rešite. Nosite narandžastu boju da biste privukli pozitivnost danas. Vreme između 14.30 i 16.00 se smatra povoljnim za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com