Erogene zone su najosetljivije tačke kod svake žena

Malo je muškaraca koji znaju da ove tačke na telu uzbuđuju žene, a to su tajanstvene erogene zone.

Najnovije ankete pokazale su da su ključne kosti kod žene glavna erogena zona koja dovodi do uzbuđenja. Ako se fokusirate na ovo mesto, vašu partnerku ćete potpuno oduševiti, a ona će se opustiti i prepustiti tom osećaju. Međutim, ovo nije jedino erogeno mesto koje uzbuđuje žene.

Postoje tajanstvene zone za koje muškarci ne znaju, a koje čine čuda u krevetu. Dovoljno je samo da ove zone uključite u vašu predigru i videćete da ćete postati kralj seksa.

1. Jagodice na prstima

Jagodice na prstima su drugi najosetljiviji deo tela na telu (posle jezika) i zbog toga su one prave erogene zone. Njene prste možete maziti i dodirivati svojim prstima, ali savet je da to ipak uradite jezikom i zubima, jer će to biti senzualniji i uzbudljiviji način.

2. Kičma

Pošto se u njoj nalaze svi nervi, nije ni čudo što je ljudska kičma toliko osetljiva. Njenu kičmu možete lagano ljubiti i dodirivati usnama, a prijaće joj i lagano maženje vaših prstiju.

Pročitajte još:

3. Uši

Ovo verovatno niste znali, ali ženske uši takođe spadaju u erogenu zonu. Morate se samo potruditi da njene uši mazite i dodirujete na erotičan i zanimljiv način. Grickajte ih i igrajte se i tako ćete stvar učiniti još zanimljivijom i uzbudljivijom.

4. Stopala

Na stopalima se nalaze svi nervni završeci i to je razlog zbog kojih su stopala vrlo osetljiva. Ako vašoj lepšoj polovini priredite masažu pored mirišljavih sveća i romantične muzike videćete da će se ona bukvalno baciti na vas.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/prva.rs