Holanđanka traži dečka preko neta

Ako želiš da budeš njen ljubavnik, moraš… da popuniš neke administrativne papire.

Holanđanka koja nikada nije bila u vezi sastavila je „prijavu za dečka“ u pokušaju da pronađe svoju srodnu dušu, a ona već ima na hiljade kandidata.

Vera Dijkmans, 23, otišla je na TikTok da podeli video koji prikazuje obrazac koji ona zahteva da potencijalni udvarači popune, postavljajući pitanja o njihovom poslu i istoriji odnosa.

„Neki ljudi misle da je čudno što koristim aplikaciju da pronađem ljubav, ali generalno gledano, odziv je bio pozitivan kod mnogo kandidata“, rekla je holanđanka Vera Dijkmans koja živi u Londonu.

Holanđanka traži dečka preko neta

„Teško je izlaziti u 2023., pa želim da znam ko je dobar kandidat odmah i da li ćemo se dobro uklopiti“, dodala je lepotica. „Moji DM-ovi su zaista puni tako da je teško izbrojati (broj prijava), ali rekla bih da sam već imala oko 3.000 prijava u roku od 24 sata.”

Snimak ekrana aplikacije pokazuje da model OnliFansa, koja tvrdi da zarađuje 360.000 dolara mesečno na sajtu, prvo traži osnovne činjenične informacije, uključujući ime, starost i lokaciju udvarača.

Lepa holanđanka se takođe raspituje o astrološkom znaku kandidata i koliko je ranije imao devojaka, pre nego što pređe na niz pitanja sa „da ili ne“.

Dijkmans pita da li muškarac ima posao sa punim radnim vremenom, da li ima ispravan auto i da li ima bilo kakve trenutne ponude za udvaranje.

Ona takođe uključuje i druga čudna pitanja, uključujući da li muškarac voli da gleda crtane filmove ili ne.

Uprkos tome što je sama, Vera kaže da nije spremna da pravi kompromise u pogledu kvaliteta koje želi u svom muškarcu iz snova.

„Spremna sam da se smirim i budem ozbiljna“, izjavila je Dijkmans.

„Ali on mora da bude zabavan, da ima dobar ukus za muziku i sopstveni prihod. Takođe mora da bude lojalan i neko ko gleda crtane filmove.

Nakon otkrivanja aplikacije, plavokosa lepotica zatrpana je popunjenim upitnicima željnih muškaraca.

Među udvaračima koji su očajnički tražili pažnju lepe Vere Dijkmans, bio je i jedan čovek koji je pokušao da zaobiđe uslove, rekavši da živi sa roditeljima i da nema auto, ali poseduje dva čamca.

U svom intervjuu za NudePR.com, Djikmans je iznela dodatne detalje o tome kako zamišlja svoj prvi sastanak sa svojim muškarcem iz snova.

Pročitajte još:

„Došla bih obučena, želim da ostavim utisak na osobu sa kojom pokušavam da izađem i očekivala bih isto zauzvrat“, objasnila je ona.

„Želim da se trudi da dobro izgleda, jer ja radim istu stvar za njega.“

„Međutim, radije bih platila za sebe, samo da bih bila sigurna da nema čudne igre moći u igri“, pojasnila je model.

„Plaćanje za sebe takođe znači da nikome ništa ne dugujete.“

Holanđanka Djikmans je trenutno model OnliFans koja deli čudan sadržaj sa pretplatnicima koji plaćaju.

Još u januaru, singl zapanjujuća holanđanka dospela je na naslovne strane nakon što je otkrila da je jedan od njenih profesora u srednjoj školi plaćao njene fotografije.

Zaljubljeni učitelj čak direktno kontaktirao Djikmans, nudeći joj da joj plati 1.200 dolara za personalizovani snimak donjeg veša.

„Pokušao je da sakrije svoj identitet, ali ja sam prepoznala njegovo lice i shvatila da je to moj profesor iz stare škole“, rekla je Dijkmans.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/NewYorkPost