IEM Dnevni Saveti Za Pozitivan Dan - Nedelja, 22.05.2022.

Dnevni Vedski horoskop za sve znakove zodijaka – Nedelja, 22.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, možda imate jaku želju da uspete u bilo čemu što radite danas. Zbog uticaja Meseca u Vodoliji, danas je dobar dan da se organizujete jer ćete biti otvoreni za istraživanje brojnih mogućnosti da unapredite svoje talente. Savet za danas je da razmotrite sve svoje alternative i procenite svoje prednosti i ograničenja. Ako radite, napravite spisak svih svojih obaveza pre nego što nešto prođe kroz praznine i izgubite pojam o tome. Shvatite sve odmah i uspeh će uslediti. Biserno siva je vaša srećna boja. Sat između 17:30 i 18:30 je povoljan za vas.

Bik

Dragi Bikovi, položaj Meseca u Vodoliji može da vas razveseli, a danas bi mogao biti odličan dan za učenje. Međutim, ako postanete nestrpljivi u potrazi za konačnim odgovorima na hitnu situaciju, možete postati frustrirani. Strpljenje je vrlina i trebalo bi da znate kako da ga efikasno upotrebite. Ako se danas odlučite za to, možete postići mnogo. Bela je vaša srećna boja. Sati između 18 časova do 20 časova su povoljni za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, vaš život će se verovatno vratiti na pravi put sada kada je Mesec u Vodoliji. Ovo je dan kada ćete početi da radite na nekim dugotrajnim pitanjima. Prestanite da gurate probleme „pod tepih“ potrebno je da nađete bolje rešenje. Biće mnogo lakše ako dođete do korena problema. Ovo može biti izazovna procedura, ali će vas ostaviti revitalizovanim i smirenim nakon što se završi. Sati između 18 časova do 20 časova su povoljni za vas. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas.

Britanac ostavio ženu i dvoje dece zbog Ukrajinke

Rak

Dragi Rakovi, kako Mesec ulazi u Vodoliju, to vas ohrabruje da sagledate bilo kakve nesporazume u vašim vezama i sagledate stvari iz novog ugla. Ako su članovi vaše porodice izražavali nezadovoljstvo, sada je dan da se pozabavite sa tim problemom i napokon ga rešite. Ne dozvolite da se gorčina ili neprijateljstvo zagnoji u vašem domu. Odvojite vreme danas da garantujete da svi imaju odnos pune ljubavi i poverenja jedni s drugima. Radosno okupljanje porodice bilo bi sjajan način za jačanje odnosa poverenja i vraćanje stvari na pravi put. Smeđa boja je danas srećna za vas. Sati između 17.45 i 19.15 su povoljni za vas.

Lav

Dragi Lavovi, svaka faza u vašem životu je verovatno naišla na neke prepreke ili nepredviđene izazove. Možda ste zbog ovoga bili emocionalno iscrpljeni. Međutim, pošto je Mesec u Vodoliji, veća je verovatnoća da ćete se osećati pozitivno i otkriti rešenje za ova pitanja. Pitanja koja se tiču vaših bliskih biće rešena brzo i bez daljih nesuglasica.  Ako se fokusirate na jasnu komunikaciju, mržnja će uskoro nestati. Safir-plava boja je vaša srećna boja. Sat između 10:45 i 11:45 je povoljan za vas.

Devica

Drage Device, lokacija Meseca u Vodoliji može dobro uticati na neke od vas. Danas se usudite da sanjate veće za sebe; po prirodi ste ambiciozni, tako da ne bi trebalo da bude previše teško. Mogli biste se naći kako sastavljate listu stvari koje biste želeli da radite tokom svog života. Ako jasni sagledate svoje ciljeve biće vam zaista lakše da ih postignete. Ne odlažite stvari; sada je trenutak da počnemo da radimo na njima. Sati između 15:45 časova do 17:15 časova su povoljni za vas. Boja lavande je vaša srećna boja.

Vaga

Drage Vage, prolazak Meseca kroz Vodoliju može izazvati da neki od vas postanu osetljivi na nedavne događaje u vašem životu. Međutim, budite staloženi i ne donosite nikakve presude u žurbi. Takođe, savet je da se ne ponašate ishitreno jer na kraju možete povrediti osobe koje su vam bliske. Jednostavno se ponašajte racionalno i moći ćete da kontrolišete situaciju. Sat između 15 i 16 časova je povoljan za vas. Svetlo plava je vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Drage Škorpije, ulazak Meseca u Vodoliju će uvesti period sreće i bogatstva. Danas je za vas posebno srećan dan u svim aspektima vašeg života. Ovo je dobar trenutak da započnete bilo šta novo, ili ako ste razmišljali da nešto kupite ili uložite, sada je vreme. Svaki novi poduhvat koji započnete u ovom trenutku će dati pozitivne rezultate. Na intimnijem nivou, danas ćete moći da iskoristite svoj šarm da steknete nova poznanstva. Smeđa je vaša srećna boja. Sati između 9:45 i 11:00 su povoljni za vas.

Kijev želi razmenu: Medvedčuka za „Azovce“

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom u Vodoliji, možda ćete se osećati opuštenije i obuzeti vas želja da u svemu što radite idete svojim tokom. Samo se opusti. Danas bi vam dobro došao odmor od svog teškog posla koji ste nedavno radili. Imate pravo na pauzu; iskoristite to da rešite bilo kakve lične brige i osećaćete se mnogo bolje. Vreme idealno za rad je između 16:45 i 17:30 časova. Boja kestenjasta je vaša srećna boja za danas.

Jarac

Dragi Jarčevi, sa Mesecom u Vodoliji, osećaćete se avanturistički i raspoloženi za zabavu. Iskoristite ovaj dan na najbolji način osvežavajući svoj um i telo i prepuštajući se svim svojim omiljenim aktivnostima. Danas ste raspoloženi, bilo da se sastajete sa prijateljima, idete u šetnju ili organizujete putovanje. Međutim, izbegavajte da se svađate sa prijateljem ili članom porodice, jer vam to može pokvariti raspoloženje i dan. Crvena boja je vaša srećna boja. Bilo koje drugo vreme, osim sata između 15 i 16 časova, je povoljno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, možda ćete se naći u kontemplativnom raspoloženju, podstičući vas da bolje razumete sebe. Previše rada je možda dovelo do preumorne glave zbog prisustva Meseca u Vodoliji. Zaustavite se i razmislite o stvarima koje vam donose radost. Danas prošetajte ili pročitajte knjigu da biste na neko vreme opustili svoj um. Bela boja je vaša srećna boja. Sat između 19 i 20 časova je povoljan za vas.

Ribe

Drage Ribe, zbog prolaska Meseca u Vodoliji, danas možete da se nađete u zavadi sa svojom porodicom zbog malih stvari. Danas je dan kada vam ova emocija može biti posebno jaka, jer vaša trenutna interesovanja mogu biti potpuno drugačija od njihovih. Možda se vi i neko do koga vam je stalo možda nećete uvek složiti u nekim stvarima, ali savet je da danas budete strpljivi i prepoznate da vas oni i dalje vole. Današnja srećna boja je siva. Sati pre 17 časova su povoljni za vas, pa ih maksimalno iskoristite.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com