Vedski IEM Saveti Za Srećniji Ponedeljak

Dnevna predikcija za sve astrološke znakove – Ponedeljak, 23.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, imate odlične organizacione sposobnosti, koje dolaze do izražaja u ovom trenutku kada Mesec putuje znakom Vodolije. Trebali biste biti zahvalni ovom tranzitu što je izvukao ono najbolje u vama. Trenutno ste prepuni pozitivne i kreativne energije i možete brzo da rešavate probleme na načine koje drugi nikada nisu mogli zamisliti. Na kraju krajeva, sve te teške misli i određivanje prioriteta su se isplatile! Povrh svega, vaša sposobnost razumevanja i empatije impresionira sve. Zaslužili ste aplauz. Žuta boja je vaša srećna boja danas. Idealni sat je između 14 i 15 časova.

Bik

Dragi Bikovi, možda ćete imati nedostatak samopouzdanja i biti ljuti zbog nekih delova svog života kada je Mesec u Vodoliji. Moguće je da određeni aspekti vašeg života nisu usklađeni sa vašim ciljevima. Umesto da podlegnete ovim negativnim idejama, ohrabrite sebe da tražite događaje koji vam menjaju život i istražujete nove oblasti svog života. Snovi su ono što život čini vrednim življenja; ne plašite se da sanjate i ne verujte da će vam snovi uvek biti van domašaja. Ništa vas ne može zaustaviti ako pažljivo radite i uvek težite savršenstvu. Preporuka za danas je da nosite nešto u narandžastoj boji za privlaćenje pozitivne energije. Sati između 16 i 18 sati su povoljni za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, zbog prisustva Meseca u Vodoliji, verovatno ćete biti zamišljeni i introspektivni. Moguće je da razmišljate o izletu za vikend kako biste se udaljili od užurbane rutine. To je sjajna ideja jer bi vam odmor omogućio da se prisetite prethodnih zajedničkih dana. Pored toga, preporuka za danas je da pročitate lepu knjigu jer će vam ona poslužiti kao sjajan alat za motivaciju i doneće vam neverovatan unutrašnji spokoj. Magenta boja je vaša srećna boja danas. Sati između 14:15 i 15:00 su povoljni za vas.

Rak

Dragi Rakovi, zbog prisustva Meseca u Vodoliji, možda ćete morati da poboljšate svoju sposobnost da se objasnite drugima. Možda stalno tražite nove metode da se izrazite bolje od drugih. Ovo može izgledati kao pristojna strategija jer ste se možda ranije susreli sa teškim situacijama. Kao rezultat toga, moći ćete da izbegnete nepotrebne svađe i nesporazume, što će rezultirati većom harmonijom u vašim odnosima i sa onima oko vas. Razvijte svoje društvene i diplomatske sposobnosti koje će vam pomoći da poboljšate svoje veze sa drugima. Danas nosite nešto belo za privlačenje sreće. Sat između 16:30 i 17:30 je povoljan za vas.

Orban stvara muke EU – Mađarska ne pristaje na ucene

Lav

Dragi Lavovi, danas biste mogli biti malo uznemireni, sa Mesecom u Vodoliji. Međutim, pokušajte da svoje instinkte za svađu držite pod kontrolom; u suprotnom, problem se može pogoršati i ljudi mogu početi da se distanciraju od vas. Opustite se i koncentrišite se na svoj posao; ispunjavanje vaših ciljeva učiniće da se osećate bolje i poboljšaćete raspoloženje. Grimizna boja je vaša srećna boja za danas. Sati između 14:00 do 16:00 časova su povoljni za vas.

Devica

Drage Device, danas će biti dobar dan za vas i dobićete pojašnjenje o stvarima koje su vas ranije mučile. Mesec u Vodoliji doneo vam je sreću. Ove odlične vesti će vam omogućiti da postepeno počnete da radite ka svojim opštim akademskim i karijernim ciljevima. Možda čak razmišljate o putovanju u inostranstvo u ovom trenutku. Iskoristite ove povoljne događaje. Ljubičasta boja je vaša srećna boja. Sat između 12:45 i 13:45 je povoljan za vas

Vaga

Drage Vage, položaj Meseca u Vodoliji možda će vas naterati da se sklupčate i da ućinite sebi ugodno. Ako imate zadatak da odlučite nešto jako bitno, odložite to za kasnije. Verovatno vam je danas teško da se odlučite između prijatelja i porodice. Ali ne brinite, jer je ravnoteža ključna. Savet za danas je da se jednostavno odmorite i napunite pozitivnom energijom, bez obzira sa kim ste. Ako imate lične anksioznosti ili zabrinutosti oko bilo čega drugog, pokušajte da ih za sada ostavite po strani. Sati između 19:00 i 20:30 su povoljni za vas. Crvena boja je vaša srećna boja.

Škorpija

Drage Škorpijei, položaj Meseca u Vodoliji danas će vam doneti sreću i bogatstvo. Vaša želja za jednostavnom i udobnom egzistencijom pružiće vam nagon da budete u toku sa okolnostima koje se brzo menjaju. Međutim, da biste danas postigli finansijski uspeh, moraćete da kombinujete opreznu pripremu sa napornim radom. Napravićete ciljeve koje možete postići samo sami. Ako je potrebno, zatražite pomoć svojih kolega ili nadrešenih kako biste besprekorno osmislili i implementirali strategiju. Ružičasta boja je vaša srećna boja. Sati između 15:30 časova do 17:00 časova su povoljni za vas

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Vodoliji upozorava da bi neočekivane komplikacije mogle da poremete vaše planove danas. Ovo može dovesti do neočekivane reorganizacije posla u već prenatrpanom danu. Razumite stvari i tretirajte ovo kao jedan od onih perioda koji je pomalo težak. Uskoro će se sve vratiti u normalu. Boja žad zelena je vaša srećna boja. Za Strelčeve rođene u novembru, povoljan je sat između 15 i 16 časova, dok je za one rođene u decembru povoljan sat između 16 i 17 sati.

Jarac

Dragi Jarčevi, dok Mesec ulazi u Vodoliju, možda ćete dobiti jasnoću u vezi sa svojim težnjama. Bićete ispunjeni samopouzdanjem i nećete imati sumnje u kom pravcu bi trebalo da idete u životu. Međutim, postoje slučajevi kada obraćate pažnju na ono što drugi misle o vama. Kao rezultat toga, možda ćete biti preokupirani ostavljanjem što boljeg utiska na druge. Ne trudite se previše jer, „možda se svima neće dopasti ono što radite ili govorite“, ali „ipak je najbitnije šta vi želite i mislite“. Sati između 17 časova do 19 časova su povoljni za vas. Vaša srećna boja za danas je bordo crvena

Vodolija

Drage Vodolije, vaš posao utiče na vaše zdravlje i možda povećava nivo stresa. Pošto je Mesec danas u Vodoliji, možda ćete se osećati uznemireno i napeto. Vodite računa o svom zdravlju, jer će vam troškovi rasti usled vašeg zdravlja. Ne brinite za svoj posao; samo uložite svoje srce i dušu u to, i vaš trud će se isplatiti. Kada prolazite kroz težak period, vaša porodica i voljeni će uvek biti uz vas i uvek će vam biti podrška. Crvena boja je danas srećna za vas. Radno vreme između 15:30 i 17:00 časova su povoljni.

Ribe

Drage Ribe, sa Mesecom stacioniranim u Vodoliji, misli o vašem svetu fantazije će vam biti na umu. Moguće je da je ovo izvor vaše frustracije. Ove ideje mogu uzrokovati da se osećate povučeno na različite načine, ostavljajući vas nesigurnim šta da radite. Neće vam koristiti ako budete nefleksibilni u ovoj situaciji. U isto vreme, pokušajte da budete malo predusretljivi. Savet za danas je da plivate protiv struje, ako je to potrebno.  Izbegavajte svađu kasnije tokom dana ako ne želite da pokvarite svoje raspoloženje. Sati posle 15:00 su povoljni za vas. Ljubičasta boja je vaša srećna boja danas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com