ljubav-je-univerzalni-lek-kao-sto-su-i-mir-i-tisina-iem-savetnik

Ljubav je univerzalni lek, kao što su i mir i tišina – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Nedelja 04.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, osećate se opušteno i smireno, zahvaljujući prisustvu Meseca u Ovnu. Današnji dan će biti najproduktivniji ako ga provedete u tihom okruženju. Već dugo radite izuzetno naporno i vreme je da se prepustite ovom zasluženom odmoru i da se opustite. Dugujete to sebi jer sav posao i nijedna igra ne može uticati na vaše zdravlje. Odmor će pomoći privlačenju pozitivne energije i optimizma. Danas nosite kestenjastu nijansu za sreću. Vreme između 15:00 i 16:00 časova će biti srećno za vas.

Bik

Dragi Bikovi, izgleda da život danas dobija novi zaokret sa Mesecom koji prelazi u Ovna. Stvari će se promeniti na bolje! Možda ćete biti skloni pronalaženju duhovno vođenih rešenja za vaše već postojeće probleme. Zaposleni mogu da se sretnu sa kolegom ili nadređenim od koga će moći da traže savet. Budite otvoreni za to, posebno ako vam to daje neko stariji, jer bi njihovo iskustvo bilo od koristi za vas u karijeri. Izbegavajte agresivnu reakciju na domaćem planu i ne ulazite u svađe sa članovima porodice. Danas će žuta biti vaša srećna boja. Vreme između 11:30 i 14:00 časova je povoljno.

Blizanci

Dragi Blizanci, sa Mesecom u Ovnu, vaša porodica postaje vaš glavni prioritet. Danas je savršeno za planiranje kratkog putovanja sa članovima bliske porodice. To će naglasiti porodične veze i uticati na vas, neizmerno, jer će vam pomoći da olabavite i oslobodite se nagomilane napetosti u vašem životu. Danas nosite belo da biste kanalisali pozitivnu energiju. Vreme između 16:30 i 18:30 časova biće srećno za vas.

Rak

Dragi Rakovi, danas budi spremni sa raširenim rukama da primite neočekivana priznanja. Vaš nesebičan čin koji je prošao nezapaženo, ili naporan rad koji ste uložili, ne shvatajući da vas nadređeni posmatraju, konačno će se isplatiti. Bićete oduševljeni što ćete biti okruženi ljudima koji vas hvale i prepoznaju vaše vredne i ljubazne napore. Mesec u Ovnu će pozitivno uticati na vaše emocije i odluke. Danas će žuta boja privući sreću. Vreme između 14:00 i 16:00 časova je povoljno.

Lav

Dragi Lavovi, tranzit Meseca u Ovnu može da vas uputi na put samootkrivanja. Možda odlučite da se izolujete od bilo čega ozbiljnog i provedete neko preko potrebno sami sa sobom. Ovo moglo pomoći u istraživanju dalekih uglova vašeg života i ličnosti i pomoći vam da evoluirate kao prefinjenije ljudsko biće. Bili biste voljni da napravite promene u vašem životu na bolje. Danas će vam ljubičasta boja doneti sreću. Vreme između 10.30 i 12.00 časova je najsrećniji za vas.

Devica

Drage Device, prisustvo Meseca u Ovnu će vam pomoći da se vratite na pravi put nakon turbulencije. Pozitivan uticaj tranzita pomoći će vam da se vratite na noge i budete raspoloženi. Vi se trudite i nastavite da delujete kao što ste to do sada radili. Neka vaša komunikacija bude otvorena sa ljudima kako bi vam pomogla u vašim nastojanjima. Danas je zelena boja srećna za vas. Vreme između 16:00 i 17:00 časova smatra se povoljnim za vas.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan, koji je stvoren za uživanje – Ljubav je univerzalni lek, kao što su i mir i tišina.

Vaga

Drage Vage, pošto je Mesec stacioniran u Ovnu, danas je dan pun događaja. Osećate čitav spektar emocija u rasponu od radosti do frustracije. Međutim, opustite se i uživajte bez da vas preplave moćna osećanja jer su ona prolazna. Ovo je takođe dan ljubavi i trebalo bi da obezbedi prijatna iskustva. Danas je tamnoplava boja srećna za vas. Vreme između 16:30 i 18:00 časova smatra se povoljnim za obavljanje važnih zadataka.

Škorpija

Drage Škorpije, danas je dan domaćeg blaženstva zahvaljujući položaju Meseca u Ovnu. Bilo kakva nevolja kod kuće biće rešena danas. Rukujte vašim odnosima sa najvećom pažnjom, naklonošću, prihvatanjem i razumevanjem danas. Odnosi su krhki i treba ih sačuvati diplomatijom i taktom. Danas je srećna boja za vas bordo. Vreme između 12:00 i 13:00 časova biće najsrećniji čas za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom u Ovnu, možda ćete se osećati frustrirano zbog svojih brzih misli koje lutaju svuda unaokolo. IEM vam savetuje da pokušate da budete malo predusretljivi i naučite da se prilagodite različitim situacijama u koje vas život ubaci. Držite se podalje od bilo kakvih argumenata i nemojte na njih uticati. Srećna boja za vas danas je crvena. Vreme između 15:00 i 16:00 je vaš najsrećniji sat.

Jarac

Dragi Jarčevi, možda ste u razmišljanju da provedete neko kvalitetno vreme, sasvim sami, zahvaljujući tranzitu Meseca u Ovnu. Ova introspekcija će vam pomoći da bolje razumete sebe. U poslednje vreme ste u kontinuiranoj interakciji sa mnogim ljudima i zbog toga ste se možda osećali iscrpljeno, i psihički i fizički. Zaustavite se i razmislite o tome šta vam daje sreću koje ste sve ovo vreme lišavali. IEM savetuje da se prošetate ili pročitate knjigu, da biste smirili vaš um. Danas će vam žuta biti srećna boja. Vreme između 17:00 i 18:00 časova biće povoljno.

Specijalni IEM Savetnik – Tranzit Merkura u Strelcu

Vodolija

Drage Vodolije, prisustvo Meseca u Ovnu će pojačati vašu mentalnu energiju. Nove profesionalne mogućnosti se otvaraju pred vašim pragom. Zvezde su vam danas naklonjene, a ovo je dobar dan za početak novog projekta ili poduhvata. Bićete uspešni i požnjećete neverovatne prednosti. Danas će plava boja pomoći u prenošenju pozitivne energije. Vreme između 16:00 i 17:00 časova je srećno, pa planirajte vaš raspored u skladu sa tim kako biste postigli optimalne rezultate.

Ribe

Drage Ribe, danas će neki od vas možda doživeti potpunu promenu načina na koji gledate na svet zbog Meseca koji se nalazi u Ovnu. Paradoksalno prema vašoj sanjivoj prirodi, privlače vas stvari koje izgledaju praktično i racionalno. Konkretna situacija ili iskustvo koje ima moć da promeni vas i vašu perspektivu može biti izvor iza toga. Ovo je dan kada započinjete novo poglavlje u vašem životu i konačno ostvarujete sve vaše snove. Danas će ružičasta boja privući pozitivnost. Vreme između 20:00 i 22:00 časova će se pokazati kao srećno.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com