"Mikročipovi u mozgu učenika" predvidela jedna australijska osnovna škola

Jedna australijska osnovna škola predvidela je „mikročipove u mozgu učenika“ u roku od 10 godina pre nego što je potom izbrisala bilten koji je sadržao ovo jezivo proročanstvo.

Bizaran unos je predstavljen u izdanju biltena osnovne škole Preston Vest od 26. maja, u kojem su navedene brojne prozaične stvari za koje škola predviđa da će biti od pomoći u obrazovanju dece za jednu deceniju.

Oni uključuju „više svesti o mentalnom zdravlju“, „više zgrada i razvoja“, kao i „tehnološki napredak za nastavnike i učenike“.

Međutim, na ovoj listi su i „mikročipovi u mozgu učenika za promovisanje inteligencije i pamćenja“.

Iako je škola izbrisala bilten (izgleda da su svi njihovi bilteni obrisani), dokaz da je prvobitno objavljen može se videti preko keša Google pretrage ispod.

Kao što smo ranije istakli, implantabilni mikročipovi se približavaju tome da postanu uobičajeni, posebno kada zemlje prihvataju digitalni ID i društvo bez gotovine.

BBC je nedavno ipisao o ljudima koji su ugradili mikročipove u ruke kako bi kupovali na praktičniji način.

Takođe smo istakli kako ljudi u Švedskoj voljno stavljaju pasoše za vakcinu protiv COVID-a na implantabilne mikročipove u svojim rukama.

Šef Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab napisao je u svojoj knjizi „Veliki Reset“ da će četvrta industrijska revolucija „dovesti do fuzije našeg fizičkog, digitalnog i biološkog identiteta“. Što on u svojoj knjizi pojašnjava da su mikročipovi koji se mogu implantirati čitaj svoje misli.

Tokom prošlonedeljnog sastanka globalnih elitista u Davosu, izvršni direktor kompanije Pfizer Albert Burla objasnio je Švabu kako će uskoro postojati „pilule koje se mogu progutati“. Pilula sa malim mikročipom koji će poslati bežični signal relevantnim vlastima kada se lek potroši.

Zamislite usklađenost – rekao je Burla.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

 

Izvor: Mediji