Na meču između Hrvatske i Crne Gore orila se ustaška pesma

Skandal u komšiluku!

Na meču vaterpolo reprezentacija Hrvatske i Crne Gore na Evropskom prvenstvu koje se održava u Zagrebu i Dubrovniku, odzvanjale su pesme ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona.

Pred početak meča između dve selekcije sa razglasa se mogla čuti jedna od njegovih pesama. U pitanju je numera „Lijepa li si“.

Kontroverzni pevač proslavio se devedesetih godina tokom ratnog stanja.

Promoviše neonacizam i ustaštvo. Istinski skandal, budući da je pušten tokom Evropskog prvenstva u vaterpolu, na meču između Hrvatske i Crne Gore.

Crna Gora je pobedila Hrvatsku posle boljeg izvođenja peteraca rezultatom 15:13.

Što se nas tiče, pohod ka novoj medalji i plasmanu na Olimpijske igre i finala Evropskog prvenstva za sada ide odlično. U prvom kolu naš nacionalni tim je protiv Izraela slavio sa ubedljivih 22:1, dok je u drugom takođe trijumfovao bez mnogo muke nad Nemačkom sa 14:6.

Pročitajte još:

Takmičenje u grupi izabranici Uroša Stevanovića zatvaraju mečom protiv Malte sutra, a gotovo izvesno će se naši vaterpolisti naći na čelu tabele, pošto je Srbija je kolo pre kraja faktički obezbedila prvo mesto u Grupi C druge divizije.

Ukoliko bude sve kao planirano, a trebalo bi pravo čudo da se desi pa do to ne bude tako, vaterpolisti Srbije igraće protiv Francuske u osmini finala Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/republika.rs