Nadbiskup Vigano upozorava nacije na moć Sporazuma o pandemiji

„Ove rezolucije će preneti suverenitet u pogledu zdravlja građana na nadnacionalno telo koje u velikoj meri finansiraju farmaceutska industrija i Fondacija Bila i Melinde Gejts“, upozorava on.

Nadbiskup Karlo Marija Vigano objavio je u nedelju memorandum upozoravajući nacije koje razmišljaju o pristupanju Sporazumu Svetske zdravstvene organizacije (SZO) o pandemiji da predaja suvereniteta globalnom telu predstavlja „zločin veleizdaje“.

U narednim danima, nacije koje se pridržavaju Svetske zdravstvene organizacije glasaće o rezolucijama koje se odnose na SZO upravljanje pandemijama – napisao je Vigano.

Ove rezolucije će preneti suverenitet u pogledu zdravlja građana na nadnacionalno telo koje u velikoj meri finansiraju farmaceutska industrija i Fondacija Bila i Melinde Gejts.

Prvi ljudski pacijent kome je ubrizgan revolucionarni virus koji ubija rak

Vigano je objasnio da će, ukoliko nacije odustanu od svog suvereniteta da odlučuju o javnozdravstvenim odlukama za građane, neizabrani „tehnokrate“ u SZO imati jednostranu kontrolu da nametnu više karantina, više vakcina i orvelovskih pasoša za vakcinu na globalnom nivou.

Ako ove rezolucije budu odobrene većinom, SZO će imati ekskluzivno međunarodno ovlašćenje u slučaju pandemije da nametne sva pravila, uključujući karantine, blokade, obavezne vakcinacije i pasoše za vakcine – napisao je on.

Treba imati u vidu i da ova organizacija uživa imunitet, te da njeni članovi ne mogu biti ni suđeni ni osuđeni ako počine krivična dela. Neizabrani tehnokrate će paradoksalno imati veću moć od one koju građani svojim demokratskim glasanjem daju svojim predstavnicima.

Vedski IEM Saveti Za Srećniji Ponedeljak

S obzirom da se ustupanje suvereniteta po zakonima svake nacije smatra zločinom veleizdaje. Da parlamenti ne smeju da donose zakone protiv interesa nacije. Još manje da krše prirodne slobode i osnovna prava građana koje predstavljaju, ja veruju da nikome neće promaći da ovaj pokušaj SZO da prisvoji vlast koja na pravi način pripada pojedinim nacijama ima za cilj da spreči bilo kakvu vrstu protivljenja Agendi 2030.

Bajdenova administracija je signalizirala spremnost da potpiše Sporazum SZO o pandemiji prošle godine kada je odobrila nacrt rezolucije sporazuma.

Vigano je bio glasni kritičar Velikog Reseta, globalnog uvođenja vakcine i rata „duboke države“ u Ukrajini protiv Rusije.

Svetska zdravstvena skupština sastaje se u Ženevi, u Švajcarskoj, od 22. do 28. maja kako bi razgovarala o primeni Sporazuma SZO o pandemiji na kojoj učestvuje 194 zemlje.

Pročitajte Viganovo pismo:

Izvor: Mediji