Oblik grudi otkriva kakvog je karaktera žena

Tajna ženine duše može se otkriti i pre nego što sa njom stupite u vreo zagrljaj, a sve odgovore možete pronaći u staroj španskoj umetnosti proricanja – sternomantiji.

Po ovoj umetnosti oblik grudi otkriva kakvog je seksualnog karaktera žena i da li je sklona neverstvu.

Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obeležja na grudima, a u današnje vreme ovom metodom se služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njenih grudi.

Italijanski seksolog Pjero Lorenconi objasnio je da ženine grudi mogu naznačiti karakter u istoj meri kao što to čini astrologija. Tipove grudi uporedio je s voćkama pa tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks te su pravi životni suputnici.

Žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Prema obliku grudi Lorenconi je podelio žene na dinje, grejp, kruške i limune. Dodao je i pomorandže i tvrdi da žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom,ali vole maženje.

Dinja traži divljenje

Voćni popis počinje s dinjama. Pjero tvrdi da su žene okruglih grudi majčinski nastrojene. Ali žene s poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv za seks.

Limun je u potrazi za užitkom

Muškarci koji vole žene divljeg karaktera trebali bi birati one čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna. Ove žene su pune života, ponekad drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalina.

Pročitajte još:

Grejp voli nežnost i nije za veliku strast

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u biti stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa staviće razmenjivanje nežnosti.

Kruška je sklona preljubi

Ako vas je zainteresovala žena s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog oblika grudi vole da vode ljubav u svim varijantama. I pripazite! Iako deluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nežnijeg pola su sklone preljubi.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/superzena.b82.net