Prijatno jutro i srećniji dan - IEM Vedski Dnevni Savetnik

IEM Vedski Savetnik za prijatno jutro i srećniji dan; analiza dnevnog horoskopa za sve znakove – Sreda, 25.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Ribama, neki od vas će možda biti dobro raspoloženi. Najverovatnije ćete ostati u istom raspoloženju tokom celog dana. Oni koji rade moći će da izađu kao pobednici u svim problemima sa kojima se mogu suočiti. Možda verujete da ste spremni da se suočite sa svakim izazovom koji vam život baci. Ne brini; Vaši neumorni napori će biti prepoznati, a vi ćete biti bogato nagrađeni izdašnim bonusom ili skorijim unapređenjem. Crna boja je povoljna za vas. Sat između 15:00 časova do 16:00 časova je povoljan za vas.

Bik

Dragi Bikovi, neki od vas mogu primetiti povećanje svog samopouzdanja i opšteg osećaja optimizma u vezi sa mnogim elementima života. A sve je to zbog položaja Meseca u Ribama. Apsolutno biste to trebali iskoristiti. Možda ćete se naći u okolnostima u kojima bi vaš optimističan stav i samopouzdanje mogli zadiviti ljude oko vas. Nikada ne znate kada ćete naići na primamljivu šansu kojoj nećete moći da odolite. Braon boja je danas srećna za vas. Sati između 17  i 19 časova su povoljni za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, zbog položaja Meseca u Ribama, neki od vas će se možda osećati u zavadi sa svojim najmilijima. Možda je to zbog činjenice da vi i neko vama blizak nemate ista interesovanja. Danas ćete možda poželeti malo vremena da sredite stvari. Morate biti strpljivi i pozitivni tokom ovih napornih trenutaka, sećajući se da je ovo samo privremena faza koja će proći. Crvena boja je vaša srećna boja danas. Radno vreme između 16:00 i 17:30 časova su povoljni za vas.

Rak

Dragi Rakovi, zbog dodatnih obaveza na poslu, neki od vas se mogu osećati umorno zbog Meseca u Ribama. Međutim, ovo je period kada će vaš trud nesumnjivo biti primećen. Morate biti oprezni jer je ovo kritičan period u vašoj karijeri. Po svaku cenu, izbegavajte sukobe sa svojim kolegama ili onima na vodećim pozicijama. Za sada, jednostavno se fokusirajte na to da izvučete ono najbolje iz sebe i impresionirate ljude oko sebe. Bela boja je vaša srećna boja danas. Sati između 15:00 i 17:00 su povoljni za vas.

Nemačka – Cene rastu širom Evrope nakon odluke zemalja EU da uvedu sankcije Rusiji(VIDEO)

Lav

Dragi Lavovi, prisustvo Meseca u Ribama može dobro uticati na vas. Možda se čini da je ovo idealna prilika za toliko potreban beg od zbunjujućih pitanja. Najbolji način da provedete današnji dan je da se osamite u mirnom okruženju. Predugo ste naporno radili. Uzmite ovu dobro zasluženu pauzu da se opustite; na kraju krajeva, dugujete to sebi! Previše rada, s druge strane, može biti štetno po vaše zdravlje. Tamno plava boja je vaša srećna boja danas. Sati između 9 i 11 sati su povoljni za vas.

Devica

Drage Device, Mesec u Ribama može učiniti da postanete aktivniji, a možda ćete imati mnogo toga na svom današnjem rasporedu. Trebalo bi da posvetite neko vreme pojedincima oko sebe koji su tražili vašu pažnju, ali to nisu mogli da urade zbog vašeg užurbanog rasporeda. Ponovo se povežite sa starim poznanicima ili provedite vreme sa članovima porodice koje niste dugo videli. Na kraju dana, bićete zadovoljni što ste se fokusirali na njih jer ćete shvatiti koliko su vam važni. Zelena boja je vaša srećna boja danas. Sati između 17:00 i 19:00 su povoljni za vas.

Vaga

Drage Vage, možda ćete osetiti obnovljeni talas snage i energije dok se Mesec zadržava u Ribama. Moguće je da niste raspoloženi da preduzmete bilo šta značajno. Lako možete biti večernji leptir u društvu, a vaša harizma će biti zarazna, sa velikom pažnjom usmerenom na vas. Ovo može biti društveno naporan period za vas, ali će vam se dopasti. Uživajte u ovim mirnim trenucima jer oni mogu biti sjajan oslobađač od stresa, što je najvažnije, čine vas srećnim. Vaša doja dana je bela. Sat između 14 i 15 časova je povoljan za vas.

Škorpija

Drage Škorpije, danas je dan da budete hrabri u svim svojim potrebama, bez obzira na to koliko teške vaše okolnosti mogu biti. Mesec u Ribama može doneti iznenađenja ili neočekivani pozitivni pomak. Međutim, možda ćete morati da budete malo strogi u odnosima sa drugima, jer ovaj tranzit može dovesti do malih problema i sporova. Ovi zbunjujući periodi će proći ako se suočite sa svojim poteškoćama umesto da ih pokušavate da gurnete pod tepih. Sposobni ste da se nosite sa svime što vam se nađe na putu. Nošenje tamnoplave će odbiti negativnost. Sat između 10:00 i 11:00 je povoljan za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, kako je Mesec u znaku Ribe, možda biste uživali u društvu prijatelja. Ovo je odličan dan da napravite promene u svom životu jer će vam to poboljšati raspoloženje. Savet za danas je jednostavan, pustite prošlost i prihvatite sadašnjost. Ovo su trenuci koji će se dugo pamtiti. Vi i vaši voljeni ste zajedno prošli kroz uspone i padove, a sada je vreme da proslavite svoja dostignuća. Boja žad zelena je vaša srećna boja danas. Sati između 17 i 19 časova su povoljni za vas.

Vanzemaljci ga otimali „najmanje 60 puta“

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto je Mesec još uvek u Ribama, ovo može biti fantastičan dan za vas. Verovatno ćete provesti dan sa svojim voljenima, što vam može doneti mnogo radosti i sreće dok vam danas izražavaju ljubav i poštovanje. Savet za danas je da povedete računa da vaši voljeni osete da mislite o njima i koliko se trudite da na najbolji mogući način koristite zajedničko vreme. Svaka druga osim sive je vaša srećna boja danas. Sat između 11:00 i 12:00 časova je povoljno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, sa Mesecom u Ribama danas, neki od vas možda imaju sukob sa bliskim prijateljem ili rođakom. Trebalo bi da budete zabrinuti zbog toga, ali ne i pod stresom. Moguće je da ova osoba prolazi kroz mnoge poteškoće u svom životu i da mu je potrebno malo prostora da se nosi sa njima. Ne možete ih kriviti, ali treba im dati do znanja kako to utiče na vašu vezu na nežan način. Budite strpljivi sa ovom osobom; stvari će se na kraju vratiti u normalu. Danas će ljubičasta boja biti vaša srećna boja. Sati između 12:00 i 14:00 časova su povoljni za vas.

Ribe

Drage Ribe, danas bi vam Mesec u Ribama mogao pomoći da razjasnite svoje želje. Dobro je da više niste zbunjeni kursom koji treba da sledite. Međutim, možda ćete biti obuzeti potrebom da ostavite dobar utisak na druge. Ribe, umesto da težite da modifikujete svoju spoljašnju ličnost, bilo bi vam bolje da napravite promene u sebi. Bez dodatnog napora, vaša prava suština će zablistati. Nakon toga, drugi će vam odgovoriti iskreno i otvoreno. Plava je vaša srećna boja danas. Sati između 17:00 i 19:00 časova su povoljni za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com