Srpski trgovac droge pobegao policiji na aerodromu u Kolumbiji

Osumnjičeni srpski državljanin i trgovac droge Antun Mrdeža uspeo je da pobegne sa aerodroma u Medeljinu u Kolumbiji tokom njegovog transporta.

Mrdeža je, prema pisanju lokalnih medija, tražio da popije vodu, a onda je iskoristio nepažnju stražara i otrčao kroz dve kapije aerodroma, ispred kojih ga je čekao crni „audi“.

Automobil marke „audi“ kojim je pobegao Mrdeža, pronađen je juče ujutru na seoskom putu.

Srpski državljanin je uhapšen pre osam dana, kada je doleteo iz Dominikanske Republike i juče je trebalo da bude izručen Italiji koja je za njim raspisala poternicu.

Mediji pišu, da je rano ujutru došlo je do pucnjave na aerodromu između pripadnika Nacionalne policije i nekoliko muškaraca koji su se dovezli sa dva luksuzna automobila, od kojih je jedan bio crni „audi“.

Pucnjava je izbila kada je policija dovezla opasnog dilera na aerodrom, s kog je trebalo da bude izručen Italiji.

Pročitajte još:

U jednom trenutku srpski trgovac droge Abtun Mrdeža, tražio je stražarima da popije vodu, a onda je taj trenutak iskoristio i istrčao kroz dvoje vrata do „audija“ koji ga je odvezao u slobodu.

Antun Mrdeža je inače uhapšen pošto je policija, kada je stigao u Kolumbiju, otkrila da kod sebe ima falsifikovana dokumenta. Kada je otkriven njegov pravi identitet, utvrđeno je da je za njim Italija raspisala međunarodnu poternicu zbog trgovine drogom, prenose mediji.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/B92